• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

tamam minkiçim nikah resimlerinde eklerim faceye
çileğim hoşgeldin
yasminim vall işim yk bugün yada yok gibi davranıyorum ya o yüzden sıkıldım sanırım zaten az kaldı çıkacağım 1 saat sonra

Hosbuldum sekerler,evin ici o kadar sicak olmuski bi baktim 29 derece:) kapadim heryeri delimiyim neyim iyi su ana kadar bunalmamisim..

slm hatunlar
dün netim arızalıydı giremedim
geçmişede bakamadım bugün çok konuşmuşsunuzdur kesin:)

bi önceki sayfada zeynanın foto.sunu gördüm çk güzel olmuşsun cnm saçların çok hoş olmuş kırmızıda çok yaışmış ayrıca

çitos geçmiş olsun canım yaa bişe çıkmaz merak etme
eymeninde 16.ayı kutlu olsun
çilek kafa deniz paşaya geçmiş olsun
zeynam sende süper olmuşsun maşallah bebeem makyajsız da güzelsin sadece solgun duruyon
başka ne kaldı unuttum
mmmfcim sende dikkatli ol canım ya allah korusun sen o masayı bir an önce kadır en iyisi

benim kargam ay pardon kargom gelmedi ama :gitme:
gelir inşallah ben çıkmadan 50 dakka sonra çıkacağımda

saol piroşum iltifatın için

asom ya evet solgunum hem adetim hem boğazlarım ve gribim tam geçmedi bi kaç gündür de iştahımda yok soldum gitti

Asortie, beyazmelek, cilekk, derinxby, gulizgul, yasmin.28, zeyna

selam kızlar internet sabahtan beri açılımıyoo patladım sıkıntıdan temizliğe vurdum kendimi şimdide belimin ağrısından ağlıyom

merti ağayımda sallıyorum bide off uyududa yatırayım şunu

beyazmelek yazından çok etkilendim benim de eşim babasını 7 yaşında sünnet düğününden birgün önce kaybetmiş o yüzden oğlunun sünneti konuşulunca gözleri dolar aşkımın

eymenin 16.ay dönümü kutlu olsun 16.yaşınıda sağlıkla karşılayın inşallah

oki mi düştü oyy kıyamam ben güzel kızımaa koltukların alçakta ya sapişim senin tırmanıyo veletler inşallah olmaz birdahaaa

slm kızlar nasılsınız bakem zayıflamadan falan bahsedilmiş bende bu haftasonu kesicem memeden ve pazartesiden itibaren diyetteyim akapunktur taktırmayı düşünüyorum çünkü son bir aydır doymak bilmiyorum resmen emzirmektenmidir başka bişeydenmidir bilmiyorum en azından akupunktur birazda olsa doygunluk hissi veriri die düşünüyorum hedefim 62-63 yani 8 kilo falan vermem lazım
KK Pro ÜyeAsortie, beyazmelek, KK Pro Üyegulizgul, krikitos, KK Pro Üyeyasmin.28, KK Pro Üyezeyna+

kızlar ya beninm sıpam hiç konuşmuyo.yani hiç susumuyo ama anlamlı bişeyler söylemiyo.anne baba mama diyo sadece.bide bi kaç gündür ama diyo herşeye.çağandan bi gün küçük amcamın torunu şakır şakır konuşuyo maşallah cümle falan kuruyo.çok özendim valla.benimkide konuşsun istiyorum artık ama nerdee.sizinkiler nasıl?

canım çok normal çağanın konuşması bence hiç geride değil gayet iyi bence o arkadaşınınki önde şuanda oda kız yaa ondandır kaydirigubbakcemile3
herkes aynı olmaz canım hiç endişe etme

burda hepinizi tanıyo gibiyim ya artık rüyama giriyonuz durmadan:)) hep beraber görüşsek ne güzel olurduu:(( ama beyazmelek taa nerde yasmin nerdee zeyna nerdeee safiş nerdee güliz nerdeee daha da aklıma şuan gelmeyen ohooo imkansızz benimkiii

hiçbişey imkansız değildir bebeğim öyle düşünme bakarsın birgün 2008 kasım anneleri türkiye buluşması yaparız
bende en çok şeyi merak ediyorum mesela yıllar geçti dostluğumuz devam etti buradan veya başka şekillerde diyelim ki Eymen evleniyor yada Buğra evleniyor gider miyiz acaba çocuklarımızın düğününe gidemeyenler için fotoları yayınlar mıyız
boshayallersmile

şu şekilli tahta parçalar varya kovalı hani deliklerden atıyosun onları varya sorunsuz atıyoo biizmki hayret ettim:)) birkaç gündür sıkı çalışmış gündüz ananesiyle şimdi becerdi.yapamadığı zaman onlarla oynamakta istemiyodu ama şimdi yapıyorya sürekli bize gösteri yapıyo allahım yaaa:))konuşma konusunda da öyle henüz tam beceremiyo herşeyi söylemeyi ama bişeyler diyo işte üstelersen yok öyle değil böyle söyle falan diye inadına söylemiyo hatta konuşmuyo bi daha.yani bunları devamlı yüreklendirmek gerek şımartılmak istiyo sıpalar.biz evde ne varsa sayıyoruzz işte ben diyorum o diyo sırayla ama yanlış deyip tekrarlamak yok neyse ne işte ilerde düzeltirr.

o şekilli oyuncakları benimki de önce anlamadığı için pek sevmiyordu ama şimdi çok seviyor alkışlıyor kendini yapınca alkisalkisalkis

çağancım 5 parmağın 5i bir olmadığı gibi her çocukta aynı değil hattakardeşler bile:)
örnek memo ve fatih kardeşler fatih 15 aylıktı şakır şakır konuşurdu 18 aylıktı öyle cümleler kurardıki aklımız durur ağzımız açık kalırdı ve hiç susmadı ehehhehheh
ama memoya bakıyorumda herşey yarım çocukta babaya babbb annene annnnnnn kayuya kaaaayyyy kakaya kakkkk bi uzun kelimesi atta atta naninaa işte :))
sonundaki naninada sevinç anlamında sanırım hihoha gibi bizimtabirle :))
yani tırnağının ucu bile benzemedi abisine
fatih 6 aylıktı anakucağında oturuyo arkadaşım vardı fatihten 40gün büyük çocuğu var şimdide aynı sınıftalar zati neysem bende babamla konuşuyodum ben baba dedikçe baba baba del del diyodu arkadaşımın gözler faltaşı tabii yani anla o zamandan belliymiş hiç susmayacağı

vaay Fatihime bak sen maşallah kız çok tatlıymış oda
uçankobiğime yakışır öle konuşmak bişey diyemiyorum kaydirigubbakcemile3

Deniz pasa parmagini kesti aciyoooooo diye geldi yanima:( nasi lbi cocuk anlamiyorumyaa puffffffffffffffff

oov geçmiş olsun canııım kıyamam Deniz'ime bu kadar harekete olacağı bu işte

çitos geçmiş olsun canım yaa bişe çıkmaz merak etme
eymeninde 16.ayı kutlu olsun
çilek kafa deniz paşaya geçmiş olsun
zeynam sende süper olmuşsun maşallah bebeem makyajsız da güzelsin sadece solgun duruyon
başka ne kaldı unuttum
mmmfcim sende dikkatli ol canım ya allah korusun sen o masayı bir an önce kadır en iyisi

sağol cicim opuyorumnanaktan

dün kızımın sallanan fili geldi..çok korktu kuzum ya...şimdi bakıcıyla konuştummm...cici yapıyomuşş.. :)))

ah canıım korkmuştur zorlamayın yakında alışır hatta inmek istemez :emir_bebek:

ben geldim cicişler oğlumla boğuştum oynaştım geldim
Harmandalı oynayalım diyor bana ille öğretmiştim gelgelelim daha önce de bahsetmişimdir çok utangaç oyun konusunda kolları kaldırıyor iki adım atıyor gülerek kafasını gömüyor bacaklarımın arasına küçük bebek gibi kucağıma çıkıyor sen kaldır koluu diyor bana ben oynuyor oda kucağımda manyağım yaa

lavişim annesi gitmiş mii oo kıyamam üzgündür şimdi canım benim

Back
X