• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 Kasım Anneleri

sureklı hata verıyor sıte yahuu
umarım bu yazdıklarım gıtmez

derıncım hepatıt a asısı ıcın bıze de 2 yas dedı doktorumuz canım

basım agrıyor bugun nedense
ac degılım ama keyıfsızım

2 yaşmı herkes aynı fikirdeymiş.bizim karnede 12.ayda işaret var ama doktor da işaretleniyo aşı olunacağı zaman.hiç söylemedi de işaret de koymamış demekki bize de 24.ayda yaptıracak.teşekkürler canlarım.çilek burdaysan bişey sorcam sizin orda böyle süte katmak için tahıllar falan oluyor ya çeşitli markalarda onlardan hangisi var acaba.bebek bisküvisi yerine kullanılabilecek kısacası..

bir kaç gecedir rahat uyuyoruz maşşallah ,dişer bizde de 16 oldu ,yani olacak köpek dişleri çıkmaya çalışıyor henüz ..ama rahat vermiyor yaa ,ne zordur kimbilir onların minicik bünyesine :((

bir kaç gecedir rahat uyuyoruz maşşallah ,dişer bizde de 16 oldu ,yani olacak köpek dişleri çıkmaya çalışıyor henüz ..ama rahat vermiyor yaa ,ne zordur kimbilir onların minicik bünyesine :((

Maşallah Melise.Anılda 16 yaptı dişleri ama köpek dişlerinin göründükten sonra tamamen çıkması uzun sürüyo.Halen et, kabuklu yiyecekleri emdikten sonra bırakıyo yutmuyo:((

merhaba kızlar h.sonu misafir vardı giremedim bugünde komşum geldi onla oturdum bakamadım yine
geçmişede bakamadım işim var biraz onla uğraşçam
arda nın kolu kırılmış onu gördüm cnm yaa çokk üzüldüm geçmiş olsun,sedoşum senle tel.de konuştuğumuzda en son b.sayar koltuğundan düştü ablamlarda demiştin ahh yaa demek paşanın kolu kırılmış:((

neyse kızlar çıkıyorum ben görüşürüz öptümm

merhaba kızlar
oğluşum çok hasta aman Allahım
sabah dr. götürdüm tahlil istedi ve çocuğum kan aldırırken artık acıdan baygınlık geçirdi mosmor oldu aldım çıkardım 1 tüple yapın napcaksanız 3 tüp kan nasıl alınır diye
neyse onu anneme yolladım öğlene kadar bekledim sonuçları ilaçları almak için aldım boğazlar kaput ağır gribal enf. bide iğne artı antibiyotik şurup yazdı ikisi aynı anda nası bi mikropsa o kadar ağır ilaçlar verdi
aldım ilaçları emen gittim anneme iğneye götürcem eve bi gittim çocuk nası anlatsam kendini kaybetmiş ateş gözler bayılımş delirecem napcam ben soydum kaptığım gibi götürdüm sağlık ocağına hemen iğnesini yapırdım şurup verdim fitil attım azcık sızdı şimdi en azından gözünü açıyor
canımdan canımı aldı gitti yavrum onu öle görünce çıldırcam sandım çocuk allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum havale geçiriyo sandım
ama şimdi dediğim gibi daha iyi iğne ve ilaçları aldıkça daha iyi olacak sanırım yarın içinde izin aldım kendim bakmak istiyorum evladıma ne geliyorsa o kadından geliyo zaten bi an önce büyüsede kurtulsa bebeğim
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür edeerim

bu arada piroşcuk yolladım hediyeni binbir zorlukla çünki ptt ile kavga ettim aldım çıktım başka yerden yolladım sağsalim varır inşallah
görüşürüz canlarım

selam güzeller sedooşş çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldm iyi dayanmış geçekten 3 gün yaa nasıl ollur
inanılır gibi değil yaa tekrar geçmiş olsun tatlımmm
bizde geldik evimize gündüz dediğimde işte saat 2 gibi evdeydik oradan hemen anneme geldim çok yorgundum çünkü
beni antalyada yalnız bırakmayan kadim dostum beyazmeleğime çok teşekür ederim
giderken aradı orada aradı sağolsun canım benimmm
ee sizde ne var ne yok

bu arada zeyna geçmiş olsun sizede cicim
bizde hasta olduk orada ya kızım grim oldu benimde bğzlarım fena sıcak soğuk olayı çok oldu orada ya
bi sıcak oluyo soyunuyosun geri soğuyorsun çook fenaydı ama çok güzel ve zevkliydi

merhaba kızlar
oğluşum çok hasta aman Allahım
sabah dr. götürdüm tahlil istedi ve çocuğum kan aldırırken artık acıdan baygınlık geçirdi mosmor oldu aldım çıkardım 1 tüple yapın napcaksanız 3 tüp kan nasıl alınır diye
neyse onu anneme yolladım öğlene kadar bekledim sonuçları ilaçları almak için aldım boğazlar kaput ağır gribal enf. bide iğne artı antibiyotik şurup yazdı ikisi aynı anda nası bi mikropsa o kadar ağır ilaçlar verdi
aldım ilaçları emen gittim anneme iğneye götürcem eve bi gittim çocuk nası anlatsam kendini kaybetmiş ateş gözler bayılımş delirecem napcam ben soydum kaptığım gibi götürdüm sağlık ocağına hemen iğnesini yapırdım şurup verdim fitil attım azcık sızdı şimdi en azından gözünü açıyor
canımdan canımı aldı gitti yavrum onu öle görünce çıldırcam sandım çocuk allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum havale geçiriyo sandım
ama şimdi dediğim gibi daha iyi iğne ve ilaçları aldıkça daha iyi olacak sanırım yarın içinde izin aldım kendim bakmak istiyorum evladıma ne geliyorsa o kadından geliyo zaten bi an önce büyüsede kurtulsa bebeğim
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür edeerim

bu arada piroşcuk yolladım hediyeni binbir zorlukla çünki ptt ile kavga ettim aldım çıktım başka yerden yolladım sağsalim varır inşallah
görüşürüz canlarım

çooook geçmiş olsun Yiğitime,bünyesi iyice zayıf düştü,ondan hep ağır geçiriyor hastlıkları :delphin:

slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar
Ardama çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve çok şşaırdım akannehir Bence 3 gün boyunca kırık kolla durmamıştır o,ikinci düşüşünde kırılmıştır kolu,yoksa o acıya dayanması mümkün değil hele ki o bebecik canıyla nasıl katlansın yavrum,kıyamam yaa :gitme:

Back
X