- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #66.221
kim var kim yok neden goremıyoru yonetım mı kapatmıs nalamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir kaç gecedir rahat uyuyoruz maşşallah ,dişer bizde de 16 oldu ,yani olacak köpek dişleri çıkmaya çalışıyor henüz ..ama rahat vermiyor yaa ,ne zordur kimbilir onların minicik bünyesine(
merhaba kızlar
oğluşum çok hasta aman Allahım
sabah dr. götürdüm tahlil istedi ve çocuğum kan aldırırken artık acıdan baygınlık geçirdi mosmor oldu aldım çıkardım 1 tüple yapın napcaksanız 3 tüp kan nasıl alınır diye
neyse onu anneme yolladım öğlene kadar bekledim sonuçları ilaçları almak için aldım boğazlar kaput ağır gribal enf. bide iğne artı antibiyotik şurup yazdı ikisi aynı anda nası bi mikropsa o kadar ağır ilaçlar verdi
aldım ilaçları emen gittim anneme iğneye götürcem eve bi gittim çocuk nası anlatsam kendini kaybetmiş ateş gözler bayılımş delirecem napcam ben soydum kaptığım gibi götürdüm sağlık ocağına hemen iğnesini yapırdım şurup verdim fitil attım azcık sızdı şimdi en azından gözünü açıyor
canımdan canımı aldı gitti yavrum onu öle görünce çıldırcam sandım çocuk allah korusun ağzıma bile almak istemiyorum havale geçiriyo sandım
ama şimdi dediğim gibi daha iyi iğne ve ilaçları aldıkça daha iyi olacak sanırım yarın içinde izin aldım kendim bakmak istiyorum evladıma ne geliyorsa o kadından geliyo zaten bi an önce büyüsede kurtulsa bebeğim
geçmiş olsun dilekleriniz için hepinize çok teşekkür edeerim
bu arada piroşcuk yolladım hediyeni binbir zorlukla çünki ptt ile kavga ettim aldım çıktım başka yerden yolladım sağsalim varır inşallah
görüşürüz canlarım
Ardama çok geçmiş olsun çok üzüldüm ve çok şşaırdım akannehir Bence 3 gün boyunca kırık kolla durmamıştır o,ikinci düşüşünde kırılmıştır kolu,yoksa o acıya dayanması mümkün değil hele ki o bebecik canıyla nasıl katlansın yavrum,kıyamam yaa :gitme:slm kızlar moralim çok bozuk arda 3 gün önce bilgisayar koltuğundan düştü ablamda dünde yine aynı kolu üzerine düştü baktım sağ kolunu kullanamıyor içime kurt düştü dedim doktora gidelim meğer oğluşumun kolu kırılmış hemen alçıya aldılar nasılda durmuş 3 gün boyunca kırık kolla şaşırdık bizde anlayamadık çok dikkatli olun kızlar