2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar
kalimeropcum geçmiş olsun canım
beyazmelekcim ne güzel misslenmişsin darısı başımabende bugün dip köşe yapmayı düşünüyorum bakalım bu veletten fırsat bulursam
yasmincan naptı kocan canım konuştunuzmu şartları
bizim çıkıcaklar büyük ihtimal belli oldu sanırım
kocam içlerinde yok ama hiçte huzuru yok eşşek gibi bütün yükleri yükliicek şimdi üstüne bakalım hayırlısı olsun dün akşam konuştum onunla bana sen lazımsın para değil dedim sen huzurlu ol ben daha çok mutlu olurum kendi karar versin artık bilmiyorum

ay varya kaşıklıktan cd ,cd çekmecesinden araba ,oyuncak sepetinden tahta kaşık ,kepçe ayıklamaktan daral geldi
bişey bulunca elindekini oraya bırakıyo öbürünü alıp gidiyo kısır döngü sürekli

çılgın türkeler mi çılgın veletler desen daha doğru olacak sanırım kaydirigubbakcemile3
bu arada dün akşam aradım açmadın telefonunu :mymeka: kocişinin işi ne oldu anlaştımı diye soracaktım

Ooo canım benim.Sabah gördüm, annemlere gittik akşam, 5 tane bebe.Bağırmaktan sesim kısıldı:(( Sabah gördüm.Kontör almadım.Akşam bişiler bakacam kendime, kontör alırım diye düşündüm.Eşim bugün tarım personel müd.lüğüne gidecek.Haberdar ederim sevgilim sizi de...kaydirigubbakcemile3

Kalimerom teşekkürler canım.Yarın inşallah geçecek..kaydirigubbakcemile3

iyi demişsin maytabım huzur çok daha önemli paradan, tabi parasızda huzur olmuyor ama allaha şükür hiç birimiz aç kalacak durumda değiliz olmayız da inşallah :Saruboceq:

ay sorma o her yerden bişey çıkması bizde de var hatta benim oğlan olayı abartmış geçen gün kaşık çekmesinden portakal topladım lokma lokma ağzında yediklerini yemiş yemediklerini oraya kaldırmış kötü günde yerim diye heralde zula yapıyor kendisine manyak kaydirigubbakcemile3

Ooo canım benim.Sabah gördüm, annemlere gittik akşam, 5 tane bebe.Bağırmaktan sesim kısıldı:(( Sabah gördüm.Kontör almadım.Akşam bişiler bakacam kendime, kontör alırım diye düşündüm.Eşim bugün tarım personel müd.lüğüne gidecek.Haberdar ederim sevgilim sizi de...kaydirigubbakcemile3

Kalimerom teşekkürler canım.Yarın inşallah geçecek..kaydirigubbakcemile3

tamam affettim o zaman olumunekankayizsmile
hadi hayırlısı bakalım

Herkeslere günaydınnnnnnnnnnn..Naber yavrularrrrrrrrr?

Ben de bugün hış olmuş vaziyette işe geldim.Çünkü dün dağ gibi bir tütünün altında kaldım.Ay bizimkiler,batununkiler,havlular filan derken.Baya bir dağ moduna geçmişti ütü.Birileri çıkıp zirveye bayrak dikmedenaklinialirimsmile ben ütüleyim şunları dedim geçtim tvnin karşısına hem ütü hem tv hem kocişle sohbet.İyi oldu bitiverdi.Ben normalde ütü odasında yapıyordum orada çok sıkılıyordum.Bundan sonra böyle yapıcam..

valla parasız huzur olmuyo beyazcım amaaa
gene hamdolsun ama gerçekten ihtiysaç dahilindeki şeylerle yetiniyoruz şuanda bide üzerine huzursuzluk eklenince bilmiyorum noolur
aslında kendisinin asılmesleği terzilik 7 yaşından 20 yaşına kadar babasının yanında yetişmiş açsın kendine ufak bi dükkan çekip çevirir bizi hiç olmazsa huzurumuz yerinde olur kimsenin kaprisini çekmeyiz
yaa şu misafirlerden acaip huzursuz olmaya başladımhe :oklava:

evet miniğim beklemediğim bişeydi ama düşünmüşler, hem toruna bişey almadık diye söyleniyorlardı hem de kayınbiraderime bakıyorum yaa onun için gönderdi sanırım

35 tlyi nasıl harcamayı düşünüyorsun beyazmeleğim..Azcık borç versenesempatiksalakcinni

günaydın kızlar
kalimeropcum geçmiş olsun canım
beyazmelekcim ne güzel misslenmişsin darısı başımabende bugün dip köşe yapmayı düşünüyorum bakalım bu veletten fırsat bulursam
yasmincan naptı kocan canım konuştunuzmu şartları
bizim çıkıcaklar büyük ihtimal belli oldu sanırım
kocam içlerinde yok ama hiçte huzuru yok eşşek gibi bütün yükleri yükliicek şimdi üstüne bakalım hayırlısı olsun dün akşam konuştum onunla bana sen lazımsın para değil dedim sen huzurlu ol ben daha çok mutlu olurum kendi karar versin artık bilmiyorum

ay varya kaşıklıktan cd ,cd çekmecesinden araba ,oyuncak sepetinden tahta kaşık ,kepçe ayıklamaktan daral geldi
bişey bulunca elindekini oraya bırakıyo öbürünü alıp gidiyo kısır döngü sürekli

Sorma ya o konuda ben de muzdaribim.Çamaşır makinasından domates ve portakal çıkardım geçen ya.Şaka gibi.kafamçokkarıştı

cıtosum hosgeldın
dun aksam yıkanan son makıneyle benım de kucuk caplı bır yıgınım oldu
hafta sonuna kadar beklemek zorunda

mmf esın terzıymıs ne guzel
ben cok heveslenıyorum soyle kafasındakı modelı dıkenlere
keske becerıklı olsamda bır makıne alıp kendım dıksem dıyorum

Herkeslere günaydınnnnnnnnnnn..Naber yavrularrrrrrrrr?

Ben de bugün hış olmuş vaziyette işe geldim.Çünkü dün dağ gibi bir tütünün altında kaldım.Ay bizimkiler,batununkiler,havlular filan derken.Baya bir dağ moduna geçmişti ütü.Birileri çıkıp zirveye bayrak dikmedenaklinialirimsmile ben ütüleyim şunları dedim geçtim tvnin karşısına hem ütü hem tv hem kocişle sohbet.İyi oldu bitiverdi.Ben normalde ütü odasında yapıyordum orada çok sıkılıyordum.Bundan sonra böyle yapıcam..

ee iyi hadi geçmiş olsun diyelim o zaman
bende öyle yapıyorum ütüleri yoksa öyle ütü odasında falan tek başına çekilir dert değil

valla parasız huzur olmuyo beyazcım amaaa
gene hamdolsun ama gerçekten ihtiysaç dahilindeki şeylerle yetiniyoruz şuanda bide üzerine huzursuzluk eklenince bilmiyorum noolur
aslında kendisinin asılmesleği terzilik 7 yaşından 20 yaşına kadar babasının yanında yetişmiş açsın kendine ufak bi dükkan çekip çevirir bizi hiç olmazsa huzurumuz yerinde olur kimsenin kaprisini çekmeyiz
yaa şu misafirlerden acaip huzursuz olmaya başladımhe :oklava:

yaa sen ne takıyorsun bu misafirlere bakma hiç aşağılara siz böyle diyene kadar benim hiç aklıma gelmiyor kim var kim yok diye bakmak yaa bakıpta canını sıkma boşver yaa biz bizeyiz burada gelen gider nasılsa adı üstünde misafir kalıcı değil
valla ne güzel olur kendi yerini açsa kimsenin ağız kkusunu çekmez, başınız ağrımaz kendi yağınızda kavrulursunuz
her zaman kendi kendimin patronu olduğum bir iş istemişimdir boshayallersmile

35 tlyi nasıl harcamayı düşünüyorsun beyazmeleğim..Azcık borç versenesempatiksalakcinni

valla bakıcam artık şekerim birazıyla yatırım falan mı yapsam napsam, harca harca bitmez kaydirigubbakcemile3
şaka maka buna da şükür azıcık ilerleme var en azından bizim gelinimizin bize şöyle iyilikleri dokunuyor diye akıllarından geçiyorum en azından hayır dualarını alıyorum ona eminim

günaydınnn
vallahi dün kızım öyle çok yorulmuş ki hemen sızdı akşam 20,30 gibi
sabah da 08,00de uyandı gece bi kez kalktı sütünü içti uyudu yavruşumm
beyazmeleğim maşallah harca harca bitmez paranız:)
bizede borç versene canikomsempatiksalakcinni

beyazmelegım meblag az olabılır ama dusunmus olmalarına cok sevındım senın adına

kendı ısını kurma hayalı bır cok ınsanda vardır sanırım
ama her zaman da ıyı bır durum gıbı gelmıyor bana
kucuk esnaf her zaman ezılıyor cunku ulkemızde

mmf benım gorumcek fobım gıbı bır fobı olabılır mı aceba

ben cıkıyorum kızlar
bır arkadasın evınde gun varmıs benı de caya cagırdı
eve gecıp oglusla ılgılenıp caya gıdıcem
ogleden sonra ıse gelıcem tekrar gorusuruz

günaydınnn
vallahi dün kızım öyle çok yorulmuş ki hemen sızdı akşam 20,30 gibi
sabah da 08,00de uyandı gece bi kez kalktı sütünü içti uyudu yavruşumm
beyazmeleğim maşallah harca harca bitmez paranız:)
bizede borç versene canikomsempatiksalakcinni

veririm bebişim ne demek

beyazmelegım meblag az olabılır ama dusunmus olmalarına cok sevındım senın adına

kendı ısını kurma hayalı bır cok ınsanda vardır sanırım
ama her zaman da ıyı bır durum gıbı gelmıyor bana
kucuk esnaf her zaman ezılıyor cunku ulkemızde

bende meblağa takılmadım zaten canımcım hiç önemli değil 1 lira bile düşünmüyorlar diye üzülürken bu kadar dşünmeleri bile beni mutlu etti açıkçası
insan küçücük şeylerden bile mutlu olabilir yeterki sevildiğini değer verildiğini hissetsin önemli olan bu bence
bizimkisi işin esprisi arkadaşlarla ben asla küçümsemem

küçük esnafın ezildiği konusunda haklısın onlarda çok yorluyor çok yıpranıyor ama bilmiyorum yine de hep böyle mesela çiftçi olsaydık patron kahrı çekeceğime toğrağın kahrını çekerdim yağmur yağacak mı don vuracak mı onları düşünürdüm
arkadaşımın eşi çiftçi burada ona sorsan rezillik adamcağızın gecesi gündüzü yok ama ne bileyim işte yine de cazip geliyor bana

günaydın kızlarrr.

günaydın canımcım hoşgeldin

beyazcım misafirlerle ilgili huzursuzluğumun sebebi başka tatlım senin anladığın anlamda deel yaaaaani

hmm ok o zaman şekerim

mmf benım gorumcek fobım gıbı bır fobı olabılır mı aceba

ben cıkıyorum kızlar
bır arkadasın evınde gun varmıs benı de caya cagırdı
eve gecıp oglusla ılgılenıp caya gıdıcem
ogleden sonra ıse gelıcem tekrar gorusuruz

ohh ne güzel kız günler münler iyi valla aralarda gidip geliyorsun
bende biberon almaya çıkayım diyorum bakalım az sonra bir gidip gelirim olmazsa

bu arada yavrulara aldıklarımıza yükledim kızlar resimleri

maytap benimle hiçç konuşmuyorsunn armut bahçenizi mi taşladımsempatiksalakcinni

geçen gün baktımda armut bahçemizde irili ufaklı taşlar aa kimyaptı derkene bi baktım sen kaçarak uzaklaşıyon kaydirigubbakcemile4daha ne diyim ben sanalülülülülülü
seviyom seniiiiiiii fıstığımmaklinialirimsmile

Back
X