2008 Kasım Anneleri

yaa geçen akşam memoyla yerde boğuşurken bi baktım bi kıpırtı bize doğru yaklaşıyo baktım biyavru akrep hemen haşatını çıkarıp attım ama acaip huzursuz oldum hemen haşere kovucuyu taktım fişe anası danası varmıdır acaba
yaz geliyo diye sevinirken bunları unutmuştum ben puf
bide balkondaki çamaşır ipinin demirinin duvarla arasında 2 senedir bi örümcek arkadaş var sabah gidiyo akşam ezanıyla evine dönüyo oda günlük rızkının peşinde zaar bişey yapmıyprum evini mevini bozmuyom bu konuda batıl inançlarım vardır bi zararı yok ama tarantula moduna giriyo büyüyo
geçen sene ev boyandı evi gitti ben çamaşır iplerini felan değiştim yoktu kış başında geri geldi napiim kirada vermiyo amasempatiksalakcinni

GÜNAYDIN NBERSİNİZ CANKUŞLARIM
BEN BAYA YOĞUNUM GELEMİYORUM AMA HABERLERİNİZİ ALIYORUM
ALLAH HERKEZE BOL HUZUR SAĞLIK MUTLULUK VERSİN

DÜN DR. GİTTİM KENDİM İÇİN
GENE SMEARI VEREMEDİM YOĞUN MANTAR ENF. GEÇİRİYORMUŞUM Bİ HAP VERDİ 2 KUTU FİTİL ONDAN SONRA BAKACAZ OOFFFF ÇOK DARALDIM BU KADINLIKTAN
DEDİ TEDAVİ BİTENE KADAR İLİŞKİ YOK
DEDİM OLMAZ ZEYNA KAÇAR UĞUR KOVALAR VALLA
ONADA HAP VERDİ AMA GENEDE FAZLA HIRPALAMA DEDİ BU SÜREDE sempatiksalakcinni
ULEYYNN BUNU DİYEN DR. BİDE ERKEK akannehir
AMAN NAPAYIM GENCİM GÜZELİM DAYANAMIYO ADAM CAZİBEME aklinialirimsmile

yaa geçen akşam memoyla yerde boğuşurken bi baktım bi kıpırtı bize doğru yaklaşıyo baktım biyavru akrep hemen haşatını çıkarıp attım ama acaip huzursuz oldum hemen haşere kovucuyu taktım fişe anası danası varmıdır acaba
bide balkondaki çamaşır ipinin demirinin duvarla arasında 2 senedir bi örümcek arkadaş var sabah gidiyo akşam ezanıyla evine dönüyo oda günlük rızkının peşinde zaar bişey yapmıyprum evini mevini bozmuyom bu konuda batıl inançlarım vardır bi zararı yok ama tarantula moduna giriyo büyüyo
geçen sene ev boyandı evi gitti ben çamaşır iplerini felan değiştim yoktu kış başında geri geldi napiim kirada vermiyo amasempatiksalakcinni

yazık kız kalsın boşver ne zararı olacak, tamam akrep zararlı o kötü de örümcekte bişey yok bence
ben asla kıyamam börtü böceği mümkün değil öldüremem çocukken sinek öldürmüşlüğüm çoktur şimdide sadece sivrisinekleri mecburiyetten oksa evde bi böcek görsem de öldürmeden alır atarım dışarı
hele eymenden sonr daha da duygusallaştım hiç kıyamıyorum onun da yavrusu varmıır yuvada yemek mi bekliyorlardır diye ağlamaklı oluyor psikopata bağladım ama duygusal psikopat kaydirigubbakcemile3

GENE SMEARI VEREMEDİM YOĞUN MANTAR ENF. GEÇİRİYORMUŞUM Bİ HAP VERDİ 2 KUTU FİTİL ONDAN SONRA BAKACAZ OOFFFF ÇOK DARALDIM BU KADINLIKTAN

zeynam bebişim sende de bu mantar sıkıntısı hep oluyor sanırım
ama bak senin de adultluk çıktı meydana doktor yok diyorsa yoktur uleyn ama yook adult hanım kocişini bahane etmiş ama asıl kendisi bekleyemez aklinialirimsmile

Zeynam geçmiş olsun.Mantar çok acıtır canım ya.Adama da uyuşturucu mu verdi neee?? Duş alırken filan acıdan bağırası geliyo insanın..Doktor ne diyosa onu yap.Önce sen canım:))

ay ilahi beyaz abime anlattımda telde akrep çıktı diye naptın dedi naptım öldürdüm dedim aa doğaya salsaydınya dedi bide dediki sen sofradaki kırıntıları topalyıp bahçedeki karınca yuvalarına koyan kadının kızı olmazsınn dedi baaasempatiksalakcinni
olamam napiim börtü böceğe tahammül edemiyorum elimde değil anında terlikle müdahele

ay ilahi maytap ,çok güldüm kız ,tarantula haaa sempatiksalakcinni

yazık kız kalsın boşver ne zararı olacak, tamam akrep zararlı o kötü de örümcekte bişey yok bence
ben asla kıyamam börtü böceği mümkün değil öldüremem çocukken sinek öldürmüşlüğüm çoktur şimdide sadece sivrisinekleri mecburiyetten oksa evde bi böcek görsem de öldürmeden alır atarım dışarı
hele eymenden sonr daha da duygusallaştım hiç kıyamıyorum onun da yavrusu varmıır yuvada yemek mi bekliyorlardır diye ağlamaklı oluyor psikopata bağladım ama duygusal psikopat kaydirigubbakcemile3

duygusal,seksi şempanzem benim ,bide ağlarmış :gitme:sempatiksalakcinni

fazla hırpalama mı dedi :))) neyi bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni

VALLADAYANAMADIM AKŞAM VERDİM 2 KEZ BANA NE :delphin:

püüüüü rezil seni,sonra bekle mantar sona ersin diye ,adam yapma demiş az dinlesene ..:olmaz:

VALLADAYANAMADIM AKŞAM VERDİM 2 KEZ BANA NE :delphin:

ne verdin iki kez ilacımı verdin kendini mi aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

ay ilahi beyaz abime anlattımda telde akrep çıktı diye naptın dedi naptım öldürdüm dedim aa doğaya salsaydınya dedi bide dediki sen sofradaki kırıntıları topalyıp bahçedeki karınca yuvalarına koyan kadının kızı olmazsınn dedi baaasempatiksalakcinni
olamam napiim börtü böceğe tahammül edemiyorum elimde değil anında terlikle müdahele

ayy cani kadın seni
yok valla bende abin gibiyim sanırım bu konuda hiç bir hayvandan tiksinmem iğrenmem öldürmem mümkün olduğunca çok zorunda kalmazsam yani
balkonda görüyorum bazen bir böcek 7. kattan atsam ölürmü acaba diye düşünmeden edemiyorum hani ölecekse atmayacağım yani indireceğim kendim
haa elime alamam mesela kocişe taşıtırım olsun sevgi sevgidir
fareler vs..ler içinde geçerli uzak dururum hepsinden ama severim ölmelerini istemem ölünce çok üzülürüm bilmiyorum bende böyleyim işte

kız zeyna delisi niye ilişki yok diyo biliyomuusn.bu mantar denen meret senden eşine geçer ama ona bişey yapmaz yani anlamaz bile olduğunu.sonra ondan tekrar sana geçer ilişki olursa.ondan diyo doktor yapmayın diyee.sen tam tedavi olursun haydaaa bi daha başa dönersin benden söylemesi.hem bu süre zarfında iç çamaşırlarını bile ayrı yıkaa.

Zeynam Beyazmeleğimin tahtını sallıyosun.Ama çevre topiklerde birkaç makale yayınlaman lazım. Beyazmeleğimin bir makalesini okudum dün, bittim valla.Köpeklerden filan bahsetmiş ya, o işte. Çok tatlı bu hatun ya....

doktor bana bu şekilde anlattı.ne salak doktormuş seninki de.adam gibi niye yapmayın dediğini söylese yaa.işi sizin insiyatifinize bırakmış sende bi kuduruk olarak hiç rahat durmuyon tabi:))) ne şanslı kocan var kızzz.valla bizim içimiz geçmişşşş hehehhehhh

ayy küçük hayvanlar alemiyle benimde aram yoktur.onların ölmesi gerek gbime geliyo.yani böcekler için.önce helalarda sonrada bizim yediğimiz içtiğimiz ağzımızı gözümüzü sürdüğümüz yerlerde geziyo olmalarıı bana fenalık getiriyooo:))

Zeynam Beyazmeleğimin tahtını sallıyosun.Ama çevre topiklerde birkaç makale yayınlaman lazım. Beyazmeleğimin bir makalesini okudum dün, bittim valla.Köpeklerden filan bahsetmiş ya, o işte. Çok tatlı bu hatun ya....

hadi leen benim tahtımı kimse sallayamaz o gece de iki kere veriyorsa ben 12 kere veririm gene geçerim hiçte gocunmam yorulmam üşenmem :roflol:
üstelik bizde mantar felanda yok yasak yok ohhh aman sabahlar olmasın zemuszemus

ayrıca makalelerim için teşekkür ederim bu hususta doktoramı yapıyorum yakında doçentliğe yükseleceğim hedefim profluk tabi ona da kısa sürede ulaşacağıma eminim başta kocişimin yardımlarıyla sizlerin de desteğiyle tabi alkisalkisalkis

yok bence her hayvanın yaşaması gerek ölmeleri gerekseydi allah yaratmazdı zaten
ay pek bir sevgi kelebeği hayvan dostu gördüm kendimi bugün

Back
X