- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #67.461
görümcek diil kalimerom harbi örümcekk benimki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yaa geçen akşam memoyla yerde boğuşurken bi baktım bi kıpırtı bize doğru yaklaşıyo baktım biyavru akrep hemen haşatını çıkarıp attım ama acaip huzursuz oldum hemen haşere kovucuyu taktım fişe anası danası varmıdır acaba
yaz geliyo diye sevinirken bunları unutmuştum ben puf
bide balkondaki çamaşır ipinin demirinin duvarla arasında 2 senedir bi örümcek arkadaş var sabah gidiyo akşam ezanıyla evine dönüyo oda günlük rızkının peşinde zaar bişey yapmıyprum evini mevini bozmuyom bu konuda batıl inançlarım vardır bi zararı yok ama tarantula moduna giriyo büyüyo
geçen sene ev boyandı evi gitti ben çamaşır iplerini felan değiştim yoktu kış başında geri geldi napiim kirada vermiyo amasempatiksalakcinni
GÜNAYDIN NBERSİNİZ CANKUŞLARIM
BEN BAYA YOĞUNUM GELEMİYORUM AMA HABERLERİNİZİ ALIYORUM
ALLAH HERKEZE BOL HUZUR SAĞLIK MUTLULUK VERSİN
DÜN DR. GİTTİM KENDİM İÇİN
GENE SMEARI VEREMEDİM YOĞUN MANTAR ENF. GEÇİRİYORMUŞUM Bİ HAP VERDİ 2 KUTU FİTİL ONDAN SONRA BAKACAZ OOFFFF ÇOK DARALDIM BU KADINLIKTAN
DEDİ TEDAVİ BİTENE KADAR İLİŞKİ YOK
DEDİM OLMAZ ZEYNA KAÇAR UĞUR KOVALAR VALLA
ONADA HAP VERDİ AMA GENEDE FAZLA HIRPALAMA DEDİ BU SÜREDE sempatiksalakcinni
ULEYYNN BUNU DİYEN DR. BİDE ERKEK akannehir
AMAN NAPAYIM GENCİM GÜZELİM DAYANAMIYO ADAM CAZİBEME aklinialirimsmile
yaa geçen akşam memoyla yerde boğuşurken bi baktım bi kıpırtı bize doğru yaklaşıyo baktım biyavru akrep hemen haşatını çıkarıp attım ama acaip huzursuz oldum hemen haşere kovucuyu taktım fişe anası danası varmıdır acaba
yaz geliyo diye sevinirken bunları unutmuştum ben puf
bide balkondaki çamaşır ipinin demirinin duvarla arasında 2 senedir bi örümcek arkadaş var sabah gidiyo akşam ezanıyla evine dönüyo oda günlük rızkının peşinde zaar bişey yapmıyprum evini mevini bozmuyom bu konuda batıl inançlarım vardır bi zararı yok ama tarantula moduna giriyo büyüyo
geçen sene ev boyandı evi gitti ben çamaşır iplerini felan değiştim yoktu kış başında geri geldi napiim kirada vermiyo amasempatiksalakcinni
yazık kız kalsın boşver ne zararı olacak, tamam akrep zararlı o kötü de örümcekte bişey yok bence
ben asla kıyamam börtü böceği mümkün değil öldüremem çocukken sinek öldürmüşlüğüm çoktur şimdide sadece sivrisinekleri mecburiyetten oksa evde bi böcek görsem de öldürmeden alır atarım dışarı
hele eymenden sonr daha da duygusallaştım hiç kıyamıyorum onun da yavrusu varmıır yuvada yemek mi bekliyorlardır diye ağlamaklı oluyor psikopata bağladım ama duygusal psikopat kaydirigubbakcemile3
GÜNAYDIN NBERSİNİZ CANKUŞLARIM
BEN BAYA YOĞUNUM GELEMİYORUM AMA HABERLERİNİZİ ALIYORUM
ALLAH HERKEZE BOL HUZUR SAĞLIK MUTLULUK VERSİN
DÜN DR. GİTTİM KENDİM İÇİN
GENE SMEARI VEREMEDİM YOĞUN MANTAR ENF. GEÇİRİYORMUŞUM Bİ HAP VERDİ 2 KUTU FİTİL ONDAN SONRA BAKACAZ OOFFFF ÇOK DARALDIM BU KADINLIKTAN
DEDİ TEDAVİ BİTENE KADAR İLİŞKİ YOK
DEDİM OLMAZ ZEYNA KAÇAR UĞUR KOVALAR VALLA
ONADA HAP VERDİ AMA GENEDE FAZLA HIRPALAMA DEDİ BU SÜREDE sempatiksalakcinni
ULEYYNN BUNU DİYEN DR. BİDE ERKEK akannehir
AMAN NAPAYIM GENCİM GÜZELİM DAYANAMIYO ADAM CAZİBEME aklinialirimsmile
VALLADAYANAMADIM AKŞAM VERDİM 2 KEZ BANA NE![]()
VALLADAYANAMADIM AKŞAM VERDİM 2 KEZ BANA NE![]()
ay ilahi beyaz abime anlattımda telde akrep çıktı diye naptın dedi naptım öldürdüm dedim aa doğaya salsaydınya dedi bide dediki sen sofradaki kırıntıları topalyıp bahçedeki karınca yuvalarına koyan kadının kızı olmazsınn dedi baaasempatiksalakcinni
olamam napiim börtü böceğe tahammül edemiyorum elimde değil anında terlikle müdahele
Zeynam Beyazmeleğimin tahtını sallıyosun.Ama çevre topiklerde birkaç makale yayınlaman lazım. Beyazmeleğimin bir makalesini okudum dün, bittim valla.Köpeklerden filan bahsetmiş ya, o işte. Çok tatlı bu hatun ya....