- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #67.761
Yağmurcum hoşgeldin.Yaz geliyor sandalet filan giydir belki o şekilde alışır.Şöyle çok hafif bir sandalet al.Bir de öyle dene bakalım.
cnm bende ole dusunuyorum cunku ıkı hafta sonra felan adanya gıdecez orada sıcaklamıstır ıyıce.ınsallah sorun cıkarmaz...
yağmurcum geçmiş olsun canımm..
meleğim çok iyi olurdu..yemeğe falan değilde şöyle bi kahve içmeye uğrayabiliriz belki...ama kesin bişi diyemem şimdiden..eşime sormam lazımm..birde belki bizimla kardeşimde gelecekk..onunda alacakları varmışş..onun için uğrayamayabiliriz..
sagol bebısım...
derincim maşallah buğrişkoya nasılda tatlı bu sene artık tutamayızda onları böle oturmazlar bu sene zor olur tatile gidecek olanlara
yağmurcum çok ilginç yaa valla ilk duydum haa mert 11 aylıktı ayakkabıları bir giydi evde dışarda hep ayağında daha yürümüyorken bile dışarda giyiyordu zaten daha minnacıktı ben her renge göre ayakkabılar almıştım giydiriyordum sadece görüntü işte ama şık duruyordu
belkide ondan benimki hiç yadırgamadı ayakkabıları kendisi bile hemen giyer sabah kalkınca
biraz zorlar ama alışır 2 hafta çıkarma ayağından hiç gündüz falan ben birtek uyurken çıkartıyorum
ya cnm bende bebekken cok bebe panduflarından gıydırdım ama buraya geldık gelelı evın ıcınde gıydırmedım cunku evde halıfleks var.adandakı evımde ayagından ayakkabıyı eksık etmezdım.sanırım unuttu ayakkabı olayını burda bır tek dısarı cıkınca gıydırdım.o da hafta sonları felan.
allah allah yağmurum ilginç hakkaten çitosun dediği gibi dene bakalım belki sever onları giyer
birde ayakkabı almaya onu da götür incelesin karıştırsın belki sevdiği bişey olur kendi ister giymeyi
krikocum doğru diyorsun çalışmanın bu avantajı var tabi, bütçeyi zorlamayayım diye bende geçen sene bebek yeni doğduğu zamanlarda neredeyse hiç bişey almadım bu sene yine o dönemlere göre çok daha iyi allaha şükür
gülizim yemek, çay, kahve benim için farketmez siz bilirsiniz uygun olursanız beklerim çokrta sevinirim sizin aydında işiniz bitene kadar bizde işten çıkmış oluruz zaten otururuz beraber biraz muhabbet ederiz istersen kardeşinizi de getirin sıkılmazsa bizim için problem değil yani
deneyecem cnm ınsallah sorun cıkarmaz...
valla ayakkabı işi ilginç hakkaten.demek alışmadığı için yapıyo.bu sene yazın dışarılarda koşup oynacaklar ya alışır o merak etme.
cnm burda o da sıkıntı ne bır park var ne bır bahce dogru durust.adanada evımın onunde park vardı bebısler ıcın bır de kum havuzu vardı.sımdı orda olsak atardım ıcıne debelensın dursun.ama burda ımkan yok mafoldumben