- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #68.241
sedoşumm hoşgeldin kuşumm ardacığın alçısı çıksın buluşuruz cnm önümüzdeki h.sonu ben çatalcaya gitmezsem buluşabiliriz olmadı siz çatalca ya gelirsiniz eylüle gideriz onada sormak lazım tabi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
meleeeeeeeeeeeeeeeeeem soda iciyorum simdi tavsiyen üzerine...
nazlimm bu ara kocaya bi haller oldu ne dersem tamam git ben kalirim cocukla diyor.hos
öncede dururdu ama illaki bi itiraz ederdi,birde bu ara hep aksam vikiyorum bisiy dedigi yok.
bende o sustukca geziyorum habire:))
ayyy kisira bayilirimda cok yiyorum ben ayarim yok yav.
bende yeni geldim çileğim ama hoşgeldin cnm,hilalcim de bana hoşgeldin demiş sağolsun.
duru bişilerle oyalanıyor şuanda inanamadım,sabahtan beri bir sn bile inmedi kucağımdan
Beyazmeleğim çok şıkmış saatin çok beğendim.Ben de uğrayım bi ara colleziona bi ara.Ucuzmuş baya.
Yav benim sadece 2 tane saatim var asıl olarak kullandığım bir tane.Saat konusunda nedense hevesim yok ama heveslendirdiniz beni hatunlar.
2 saattit uyuyo ya uyandırsam mı acep kuzuyu
beyazım meleğim seninkide çok güzelmiş cnm güle güle kullan
banada lazım saat
ayçayla konuştum şimdi modemi bozulmuş o yüzden giremiyomuş nete kendini temizliğe vermiş oda:)) hepinize slmı var
kokosum iciyirosum cani msodaa bakali meritcekmi midemdekinleri iyyyy
zeynam hakkaten laylekler pek havada bu ara ..
hafta sonu yine bi dis bugdayi var,sonra bu ayin sonunda yine var.
ama kizlar süper oluyor dj getiriyorlar diskodan farksiz oluyor millet sahnede.
ha bu enson gittigimde dansözde vardi,gittigim kizin kuzeniymiss anasi norvecli babasi türk.
hasbam pekte güzeldi tazecik.
Çilek iyi geziyorsun maşallah gavur ellerindebayanssulusmile
collezionda güzel saatler var bakıyım bende oraya çok hevesim yok saate çok para vermem beyaz meleğim seninkide colleziondan dimi
çileğim hoşgeldin ayrıca kısır dedin cnm çekti olmadı şimdi yaaa