2008 Kasım Anneleri

sedoşumm hoşgeldin kuşumm ardacığın alçısı çıksın buluşuruz cnm önümüzdeki h.sonu ben çatalcaya gitmezsem buluşabiliriz olmadı siz çatalca ya gelirsiniz eylüle gideriz onada sormak lazım tabi:)

laviş o ne boy kızım ya maşşallah valla
sapişcim o da sana mı denk gelmiş lenn
geçen senede beni aramışlardı rus kadınlar arıyolarmış erkek çıkarsa
gelecez die kandırıp para istiolarmış işi ilerlettikten sonrada tüyüyolarmış yaa millet kafayı sıyırmış valla

meleeeeeeeeeeeeeeeeeem soda iciyorum simdi tavsiyen üzerine...

nazlimm bu ara kocaya bi haller oldu ne dersem tamam git ben kalirim cocukla diyor.hos

öncede dururdu ama illaki bi itiraz ederdi,birde bu ara hep aksam vikiyorum bisiy dedigi yok.

bende o sustukca geziyorum habire:))

ayyy kisira bayilirimda cok yiyorum ben ayarim yok yav.

hıh aferin iç bakiiim iyi gelecektir merak etme

bende yeni geldim çileğim ama hoşgeldin cnm,hilalcim de bana hoşgeldin demiş sağolsun.
duru bişilerle oyalanıyor şuanda inanamadım,sabahtan beri bir sn bile inmedi kucağımdan

ay yavrum benim ağlayışını duydum yaa üzüldüm kuzucum yaa inşallah iyleşir hemen

Beyazmeleğim çok şıkmış saatin çok beğendim.Ben de uğrayım bi ara colleziona bi ara.Ucuzmuş baya.
Yav benim sadece 2 tane saatim var asıl olarak kullandığım bir tane.Saat konusunda nedense hevesim yok ama heveslendirdiniz beni hatunlar.

git bir bak canım hakkaten iyi indirim var üstelik bu saat yeni sezon çünkü ben arada uğrarım oraya yoktu bu zamana kadar hatta kış sezonu olanları 15 tl ye düşürmüşler bir tane kahverengi beğenmiştim hatta bulamadım bu gittiğimde bulsaydım onu da alacaktım kahverengim de yok iyi olurdu
ben severim saati ilgim vardır
kıyafetler bile çok abartı değil şuanda orada beğendiğim elbise de oradaydı oda 40 tl idi ama güzel durmadı işte üstümde :çok üzgünüm: oda 2010 ilkbahar kreasyonuydu

2 saattit uyuyo ya uyandırsam mı acep kuzuyu

uyandırma kız yazık uyusun uykusunu alsın şekerim baksana daha akşama çok var bir daha uyumaz artık

beyazım meleğim seninkide çok güzelmiş cnm güle güle kullan
banada lazım saat

ayçayla konuştum şimdi modemi bozulmuş o yüzden giremiyomuş nete kendini temizliğe vermiş oda:)) hepinize slmı var

sağol canım
eylül'de çilek gibi kendini temizliğe vuracak bahane arıyor

kokosum iciyirosum cani msodaa bakali meritcekmi midemdekinleri iyyyy

zeynam hakkaten laylekler pek havada bu ara ..

hafta sonu yine bi dis bugdayi var,sonra bu ayin sonunda yine var.

ama kizlar süper oluyor dj getiriyorlar diskodan farksiz oluyor millet sahnede.

ha bu enson gittigimde dansözde vardi,gittigim kizin kuzeniymiss anasi norvecli babasi türk.

hasbam pekte güzeldi tazecik.

ohh yavruma bak yaa dansözler falan berduş oldun iyice sen :mymeka:

sedoşum çok sevindim alçının çıkacağına rahatlasın kuzum artık

yasmin nereye gitti yaa sustu

hosbuldum sekerlrrrr ayyy valla ö¨zürr bidaha demem söz. :)

ayyy safisimmm onlar manyak yaa,arayip seni lafa tutuyorlar para kazanmak icin.

görmemisim ben kodu yazdigini smdi okudum.

esimin telefonlari gizli bulamiyorlarda benimkisi aleni arada erkekler bile ariyor..

mesaj atiyorlar beni bi dk aramisiniz diye,bende kontorum yo ksen ara diyorum :))

bizim arkadasin esiyle arasi acildi bu yuzden,kadin o kadar inandirici konusmuski bizimkide esinden suphelenmis bi ara baya zorlandilardi.

lavizim dal gibisin sen yaa boyun cok super.

susun lenn yaban ellerde aksama kadar bi basimayim koca gelince anca raahatliyorum vallahi.

millet calisiyor burda kimse evinde degil patliyorum bazen.bakin zorlamayin aglarim he.

collezionda güzel saatler var bakıyım bende oraya çok hevesim yok saate çok para vermem beyaz meleğim seninkide colleziondan dimi

çileğim hoşgeldin ayrıca kısır dedin cnm çekti olmadı şimdi yaaa

evet piroşum colleziondan
gerçekten güzel modeller var baya
bu da bulanık çıktı ama çok şık duruyor hem spor hem de iş yerinde de rahatlıkla kullanabileceğim bir saat tavsiye ederim yani

minikkalimero da kayboldu ne işler çeviriyorlar bunlar yasminlen

Ben varya her geldigimde bir iki saat alirim tr den sonra hep kalir annemlerdeyaa unutuyorum galiba.

erkek kardesimde sira sira kiz arkadasina hediye etmis hepsini hainn yaaa..burda cok pahali yav

ulan nemanyak bi ülkedeyimyaa hec benlik degil.

Back
X