2008 Kasım Anneleri

gunaydınnn

aksam kı cay sefasının ardından kuzuyu almaya gıttım
aslında kuzuyla gıdecektım caya ama abım gezmeye goturmus onun ıcın getırememıstım
kuzum cok yorulmus anlasılan kı eve gelır gelmez emmek ıstedı
esım yemegı hazırlarken ben onu emzırdım ve hemen uyudu

aslında bızım ıcın bırbırımıze vakıt ayırabılme acısından guzel bır fırsattı
ama ılk once kurtlar vadısı kı erken bıtmesıne ragmen aptal ablasının telefonu ıle gundemımızın onlar olması
hararetlı konusmaların ardından trıp atarak yatmam sebebıyle lımonıyız
hıc te pas vermıyorum ve vermeyecegım de
beyımız gece de sarılıp durdu sureklı sımdı sabahta gonlumu almaya ugrastı ama kızdım duzelmem
erkenden gıtmedı baktım oyalanıyor evde cocugu ona bıraktım cıktım sen bırakırsın anneme dedım
oglumla sarılıp uyurum ben dedı ama ne yapacak bılmıyorum

gunaydınnn

aslında kuzuyla gıdecektım caya ama abım gezmeye goturmus onun ıcın getırememıstım

ama ılk once kurtlar vadısı kı erken bıtmesıne ragmen aptal ablasının telefonu ıle gundemımızın onlar olması
beyımız gece de sarılıp durdu sureklı sımdı sabahta gonlumu almaya ugrastı ama kızdım duzelmem
erkenden gıtmedı baktım oyalanıyor evde cocugu ona bıraktım cıktım sen bırakırsın anneme dedım

Kalimerom günaydın.Yine ne diyolar yavrum görümcekler yaw? Ya hiçbişi dört dörtlük olmuyo.Bak senin eşin iyi, aileden çekiyosun, benim görümcek filan yok kocadan çekiyorum.İnsan böyle dert çekmese ölmez herhalde..Ben de konuşmuyorum dün akşamdan beri.Bugün 4.gün ve 4 günde toplam 1 saat görmemişimdir.Bıktım bu yaşam tarzından.Eve ağlayarak girdim dün.Akşam 10 da işe gideceğini düşündüm.8 De gidecekmiş.Bağırdım çağırdım, ağladım.Akşam Anılda canımı okudu zaten..Neyse daha fazla içini karartmayım.Düzelirsiniz inşallah Miniğim.Oğluşun nasıl oldu, düzeldi mi tamamen???

canım kuzu daha ıyı allahtan
gorumcekler ne desem onlar ıcın bılemıyorum kı
beddua bıle bır ceza degıl onlar ıcın
sadece benım edecegım ıkı beddua ıle kalmasın cezaları
allahım ne layık gorduyse oyle versın cezalarını

ona gore ben stres yapıyorum ama kızdım bır sure burnu surtsun

senın ıcın ne dıyebılırım bılmıyorum kı
boyle bır yasam seklı cok yorar ınsanı bılırım
ılk dogum zamanımda her aksam 10 da gelırdı esım sabah erkenden gıderdı
zor aksama kadar kafan kazan olsun eve gıt koca yuzu gormeden tek basına aksam gecırıp cocukla ılgılen
hakkında hayırlısı canım
ıstıfa edecektı dıye hatırlıyorum ne oldu ısı

canım kuzu daha ıyı allahtan
gorumcekler ne desem onlar ıcın bılemıyorum kı
beddua bıle bır ceza degıl onlar ıcın
sadece benım edecegım ıkı beddua ıle kalmasın cezaları
allahım ne layık gorduyse oyle versın cezalarını

ona gore ben stres yapıyorum ama kızdım bır sure burnu surtsun

senın ıcın ne dıyebılırım bılmıyorum kı
boyle bır yasam seklı cok yorar ınsanı bılırım
ılk dogum zamanımda her aksam 10 da gelırdı esım sabah erkenden gıderdı
zor aksama kadar kafan kazan olsun eve gıt koca yuzu gormeden tek basına aksam gecırıp cocukla ılgılen
hakkında hayırlısı canım
ıstıfa edecektı dıye hatırlıyorum ne oldu ısı

İstifa ettinmi dedim.Müdüre söylemiş, bi üslerine söyleyeceklermiş.Ayın 8i ve 15i arasında sözleşme imzalayacaklarmış.Dinlen biraz dedim erken istifa et..Yooo, kendi bildiğini okusun.Bilmiyorum ne alemde..Yalnız sözleşme için ilan yayınlandı..İşgüzarlığı beni deli ediyo:oklava:

canım ben mı yanlıs bılıyorum
yenı ısı ıle sozlesme ımzalayabılmesı ıcın eskı ısınden ayrılmıs olması sartı var dıye bılıyorum
yanı elındekı ımkanı neden kacırma rıskını gırdı kı

zekeriyam beyazım ,aramışın canım ya şimdi kocam dedi gördüm sanki telinde cevapsızda dedi
o bakınca ben görmedim tabi ,günahını aldım yavrum özür ..

maytapcım hadi affettim :)))

tamam bende seni affettim o zaman yerimseniben

ay safişim nasıl kötü olmuş kuzum ateşten olmuş heralde yavrum benim bakışı bile değişivermiş kuzumun mahsun mahsun bakmış canııım
ay hiç kıyamıyorum çocukların hasta olmasına

gunaydınnn

ama olur mu miiğim yaa tam fırsatını bulmuşken küsülür mü? Sen de görümceke kızıyorn kocaya küsüyon, insan dünü güzel değerlendirir bugün küser kaydirigubbakcemile3
şaka bir yana huzurunuzu kaçırıyorlar besbelli ama kocanla birbirinize destek olmanız lazım onların her lafında her hareketinde birbirinize küsmeniz de sizi yıpratır

Kalimerom günaydın.Yine ne diyolar yavrum görümcekler yaw? Ya hiçbişi dört dörtlük olmuyo.Bak senin eşin iyi, aileden çekiyosun, benim görümcek filan yok kocadan çekiyorum.İnsan böyle dert çekmese ölmez herhalde..Ben de konuşmuyorum dün akşamdan beri.Bugün 4.gün ve 4 günde toplam 1 saat görmemişimdir.Bıktım bu yaşam tarzından.Eve ağlayarak girdim dün.Akşam 10 da işe gideceğini düşündüm.8 De gidecekmiş.Bağırdım çağırdım, ağladım.Akşam Anılda canımı okudu zaten..Neyse daha fazla içini karartmayım.Düzelirsiniz inşallah Miniğim.Oğluşun nasıl oldu, düzeldi mi tamamen???

canım yasminim arkadaşım dayan artık çok şükür daya iyi bir iş buldu bak ne karışıyon boşver çalışırsa çalışsın sen onu iyiliğini düşünüyorsun biraz dinlensin istiyorsun o ne kendini düşünüyor ne de seni
ama ben inanıyorum inşallah yeni işine geçince daha da düzelecek bence aranızda daha iyi olacak

günaydın herkese gece geç yattım doğal olarak uykum var ama kendimi çok iyi hissediyorum
kahvaltımı yapacağım şimdi
kuzum da ben gitmeden uyandı bugün biraz oynaştım öpüştüm geldim

bu arada gece lambası olayını dün söylemedim ben size aldık odasına gee lambası bu sefer mavi aldım odası gibi olsun diye yavrum hakkaten düzeldi haa yine kalkıyor çağırıyor bazen beni ama bu yalandan bir ağlamayla öyle bir gel göriim çağırması belli elinde süt biberonu demekki kalkıp kendisi alıyor biberonunu emziğini beni öylesine çağırıyor
o zaman biberonunu emziğini falan alamıyordu, mesela şimdi ayağa kalkıp bekliyor beni kapıya bakıyor o zaman oturduğu yerde önüne bakıp ağlıyordu kuzuuum kıyamam karanlıktan korkuyormuş meğer bebişiiim

çitosum gelmedi heralde nasıl oldu acaba Batuş

Günaydınnnn uykusuz bir gecenin ardından burdayım..Oğlum ishal kusma ateş hepsi bir arada hasta.Doğru düzgün bişi de yemiyor.Ama keyfi yerinde çok şükür.Bir an önce iyileşsin kzuum yaa:)

oyyyy okyanus hanımlar gelmıs gecmıs olsun saphişim agzının kenarındakı nazardan da olabılır cok tatlı masallah atesı dusmus kuzunun sevındım tekrar gecmıs olsunn

eylul hanım eylul hanım bız burnumuzun ucunu dısar cıkaramıyoz sen taaaa elın memeleketlerıne gıtmıssınnn (( hosgeldın yawrum )))sımdı bu revamıı

amann yasmınım valla dogru demıssın kımsenın dort dortluk hayatı yok dun aksam kaynanam ayın 7 sınde gıdıcegını soyledı annemı aradım soyledım sende bı 15-20 gun eylule bakarmısın dedım gelemem dedıı sok oldum offff ne yapıcam bu bakıcı ısını yaaa

Safişim geçmiş olsun okiye.İyi üşütmüş kuzu anlaşılan.Ağzındakiler uçuk değil canım.Bakteriyel enfeksiyona bağlı bişi muhtemelen.Saçlar bence de süper..

Günaydınnnn uykusuz bir gecenin ardından burdayım..Oğlum ishal kusma ateş hepsi bir arada hasta.Doğru düzgün bişi de yemiyor.Ama keyfi yerinde çok şükür.Bir an önce iyileşsin kzuum yaa:)

ayy canım benim keyfi yerindeyse ağrı sancı vs.. yok sanırım ona da şükür iyileşr zamanla

oyyyy okyanus hanımlar gelmıs gecmıs olsun saphişim agzının kenarındakı nazardan da olabılır cok tatlı masallah atesı dusmus kuzunun sevındım tekrar gecmıs olsunn

eylul hanım eylul hanım bız burnumuzun ucunu dısar cıkaramıyoz sen taaaa elın memeleketlerıne gıtmıssınnn (( hosgeldın yawrum )))sımdı bu revamıı

amann yasmınım valla dogru demıssın kımsenın dort dortluk hayatı yok dun aksam kaynanam ayın 7 sınde gıdıcegını soyledı annemı aradım soyledım sende bı 15-20 gun eylule bakarmısın dedım gelemem dedıı sok oldum offff ne yapıcam bu bakıcı ısını yaaa

ıcır'ım üzüldüm yaa ne olacak şimdi tüüh
sana 15 günlük maaş versinler ayın 15ine kadar çalış sonra mayısa kadar sen bak o zamana kadar da birini bulursunuz kayınvaliden de bir hafta daha kalıversin olmazmı acep :uhm:

cıtos gecmıs olsun canım
bızım kucuk sıpanın keyfı yerınde sımdılık ınsa allah atlatır canım

ıcır zor ıs canım bu bakıcı ısıyle ugrasmak
kayınvalıdenın zorunlu ısı mı var
yanı en azından ıdare edemez mı bıraz daha
sızde bu surede daha kapsamlı arastırırdınız

oyy canım benım ınsallah hayırlısıyla atlatır derının kuzusuda olmustu degıl mı??? nerden kapabılırler kı boyle vırusu cıtosum????

Her yerden ve herkesten Icırım.Ne kadar hijyene dikkat edersen et yine de bir şekilde çocukların çoğu 5 yaşına kadar bir kere geçirmiş oluyor bu hastalığı.Aşı da pek bi işe yaramıyor sanırım biz yaptırdık ama çocuğum yine de hasta oldu..

gnaydın bugün bende erkenciyim inanamadım kendime kahvaltı hazırlıyorum bu aradada
çitosum rota aşısı yok muydu canım batuşun yaaa

günaydın kızlar
kalimerocum artık onların lafına bakıpta kocanla aranı bozma canım istediklerini veriyorsun onlara farkındamısın ?
yasmincim üzüldüm canım ya biran önce normal çalışma saatlerine kavuşursunuz inş
neden hala istifasını vermedi ki kocan
çitocum geçmiş olsun batuşa rota aşısını olmamışmıydınız yoksa %100 korumuyomu
meleğim kıyamam eymen paşama karanlıktanmı korkuyomuş bıdık ne dertliymiş meğer çocuk:)naptın akşam anlat bakalım:)))
bizde de durumlar aynı oğlumu alıp çıkasım var ugün bakalım
çok merak ediyorum aranızda sütü kaşıkla içeniniz varmı sadece kahvaltıda içiyoruz oda kaşıkla yarım bardak püresine yarım bardağıda o şekilde veriyorum keçi inatlı oğlum benim

Back
X