2008 Kasım Anneleri

Icırım geçmiş olsun tekrar.Böyle büyütecez.Dünde Anılın yüzü yanıyodu.Kocama rus salatası yapıyım dedim.Bilirsiniz kocam benim bi dediğimi iki etmez, mutluluktan öldürür beni..Ben de onu mutlu ediyim dedim..Neyse haşladım bezelye ve havucu..Süzdükten sonra tezgahın üzerine koydum.Anıl süzgecin sapından tutup çekince kafasına çarpıp yere ve üzerine döktü.Çığlığı bastım tabi ben.Şükür gelmemiş yüzüne.Ama bundan sonra daha dikkatli olmalıyım onu gördüm:(

ayyyy yasmınım allah korumus evet cnm cokk dıkkatlı olmalıyız :çok üzgünüm:
allahtan suzup koymussun suyun ıcınden cekıp almaya kalkısmamıss ayy ben artık keyfı seyler hıcc yapamam valla hazır alıp yesın cocugum herseyden once gelırr alsanaalsanasmile

asortim ya sorma kardeşim işe başlıyo ben değil ben zaten çalıştığım için annem bize geliyodu ama artık kardeşime gelecek ve ben buğrayı oraya götürcem:((

yasmin geçmiş olsun tezgahtaki herşeyi çook ileri koy.hepsine yetişiyolar.bıçak çatal vs. gibi.ben anneme eşime kırk kere söylüyorum ama nafile:((

selamlar,
herkese güzel bir hafta diliyorum..
oğlanların tırnaklarını kestim, ellerini yüzlerini yıkadım çok seviyorlar el yıkamayı suyla oynamayı....
şimdi gece bahçesnine bakarlarken bende bir gözatayım dedim..
herkes hafta sonu parklara akın etmiş sanırım faceden öyle anladım resimlerden..
bizde sahile gittik ama benimkiler toprakla oynadılar banyo yapacağımız için izin verdim..
gelincede bahçede ikiz arkadaşları var sitede onlarla köpek kovaladılar.. arkadaş ikizlerden biri kız çok şirin yavvv kerem onun o keremin peşinden koştu onların oğluyla benim kaan ise kafalarına göre takıldılar..:D
neyse geçmişe bir bakayım ben..

yok uzak değil ıcırcım kardeşim yakınıma taşındı ama yinede uykudan kalkan çocuğu hemen götürmek ne kadar doğru?bu sabah bile ayazdı hava nasıl.soğuk yakıyodu resmen.her sabah böyle dışarı çıkınca haliyle öksürüğü bitmez tabi.ne kadar üzülüyorum onlara erkenden başladılar mesailere:(( evde yatıp uyumakl varken kalk giyin yollara düş.işte ben buna üzülüyorum en çok ya offfffffff

:( derıncım ne yapalım bızde onlar ıcın calısıyoruz bu kadar sıkıntıyı hep onalırın ıyılıgı ıcın cekıyoruz
bence sen benden daha sanslısın annecıgın bakacakkk:(((

selam günaydın kızlar

çok çok güzel bir hafta sonu geçirdim cumartesi günü kalktık kocişimle evi temizledik ilk önce sonra sahile gittik kavak yellerinde denizin evinin önü varya orda bi cafe var orda çğlen yemeği falan oğluşum parklarda coştu çimlerde yuvarlandı süper bir enerjisi vardı sonra bayıldı arabada uyudu kuzum eve geç geldik pazar günüde sabah erken kaltık çeşmealtına gittik kahvaltı ettik kuzenlerim annemler teyzemler falanda vardı onlar içinde değişiklik oldu kalabalık olunca dahada eğlenceli oldu oradan urla falan gezdik durduk sonra izmire döndük annemleri bıraktık eve arkadaşlarla mangala pikniğe gittik çok seviyorum bu izmiri ya yaz geldi mis gibi hava piknikte oğluş koştu eğlendi akşam eve geldi tabee çok yorulduk mert i uyuttuk uyuduk hemen pilimiz bitmişti resmen anlattığım gibi çok güzel bir hafta sonu geçirdim inşallah herkezinde hafta sonu iyi geçmiştir geçmişe azcık baktım hasta bebişler anneler varsa geçmiş olsun bütün hafta sonu fıldır fıldır gezince ütüler kaldı çamaşırları yıkamamıştım şimdi onları attım yıkanıyor daha kaç posta yıkanır şimdi ütüye başlıyorum ümarım mert ütü yapmama izin verir

asorti kocişin yeni pozisyonu hayırlı olsun ama yoğun olacakmış sanırım şimdiden Allah kolaylık versin..
meleğim sende çakır keyif bir gün geçirmişin oh sefan alsun canımcımmm..
maytabım geçmiş olsun memoya kasen içinde üzüldüm..
bizde ona benzer bişey yaşadık cumartesi günü benim keremde mutfakta masada büyük yuvarlak borcam vardı yıkadımda kaldıracaktım bu kayboldu bende çay demlemiştim akşam mutfağın ışığı açıktı birden bir şangırtı ve ağlama nasıl fırladım yerimden çaymakinesinin düğmesini kıvırıyor bazen demlik üstüne düştü sandım..bir gittim borcamı devirmiş Allhtan kendine bişey olmamış korkudan ağlamış...ömrümden ömür gitti yani..
zeynacım oğluşun nasıl oldu iyidir inşallah..bu arada güzel gelişme bardağa yönelmiş senin kuzu darsı bizimkiler aslında versem içeceklerde üstleri çok batıyor biraz daha var yani..
safişim sende güzel bir pazar geçirmişin kocişinle başbaşada kalmışın ne güzel ya...
darkcım kuaföre gitmişin ne yaptırdıysan güle güle kullan canım..
çilekcim görümcekinede hayırlı olsun istemeler felan olmuş ama seni sonradan davet etmişler aman boşver kııı ne yapacan uzak olsun zaten üşengeçmiş sonra her iş sana kalmasın...
gülizim sende hem misafir ağırlamışın hem köye gidip ekim dikim yapmışın ne güzel taze taze yersiniz artık..
miniğim alışveriş yapmışın sende gezmişin kocanın doğum günüde kutlu olsun bu arada..oğluşunada geçmiş olsun karizmayı çizdirmiş..
çitosum hala geçmemiş kuzunun hastalığı en kısa zamanbda şifa versin Allah...
derincim sizde gezmişiniz resimler her zamanki gibi çok güzel çıkmış faceden baktım...
h.minecim senin kuzuyada geçmiş olsun..
ıcırım senin kuzuda düşmüş geçmiş olsun canım..
yasminim senin kuzuyada geçmiş olsun hem öksürük hemde atlattığı ufak kaza için.. ..
bende kuzlara ayrı ayrı yediriyorum kahvaltıda ama bazen yemiyorlar bugün kaana yağda kırdım yumurtayı kereme haşladım öyle yediler..peynir yemiyoruz domates yediler kaan çikolata yerdi oda bitti dün.. bazen peyniri gizli yiyor ekmek arası anlamıyor..

ben geldım
oglusum ılacını ıctıkten sonra derın bır uykuya dalmıs
gece hıc uyumadıgı ıcın kıyamadım uyandırmaya
baktım ızledım kuzumu seslendım uyanmadı bende karnımı doyurup geldım
sabah kahvaltı etmek ıstememıs babam kandırmıs kuslara goturucem dıye azıcık yemıs ılacları da ıcınde babamın omuzunda uyumus yavrum
allahım bır kez sallandımı cocugun duzenı mahvoluyor
kendıne gelemedı yavrum bır turlu

h.mıne bahsettıgın ılacın ısmını ozelden bana da verırsen sevınırım canım

derınım ben de her sabah anneme goturuyorum cocugu
ama kısın cok fırtınalı zamanlarda cıkarmıyor annemde kalıyordum
bu sekılde buyuyecekler canım az kaldı kendılerını kurtaracaklar

selam kızlar ;

hafta sonu geçti ,hava süperdi ,okuduğum kadarıyla hepimiz gezip tozmuşuz ,sahillere ,parklara atmışız kendimizi ,çok güzel ya bu bahar ayı ,çocuk olunca daha bi başka ,öncelik onun mutluluğu oluyor ,onları koşup oynarken gördükçe insan daha da bir neşeleniyor ..
bizde cumartesi gezdik kızım ve kocamla ,pazar günü de anneme bıraktım melisi ben kuzenimle elbise bakmaya gittim ,hava harikaydı ,kısa kollu ile dolaştım ..
kuzenimin bu ay sonu düğünü var ve ben tam 3 tane elbise aldım ,biri kına da biri düğünde biri de yedek :))acayip indirimler var abiyelerde ,kuzenime de süper bir elbise aldık harika hemde 100 tl ,o düğün sahibi tabi, abisi evleniyor çünkü , onunki daha bi şık daha bi havalı ,benim aldıklarım daha ucuz ve normal ..
yani benimde hafta sonum hareketli geçti ..

bu arada rüzgara çarpılan bebelerimiz olmuş galiba ,umarım daha iyilerdir şimdi ..

evet eylülcüm o rüzgar çarpa bebelerden biri bende
dün akşam 2 kez kustu ondan sonra rahatladı uyudu kuzum
durmasa zaten boylıcaktım acili
iyi dileğin için çok saol

ay ne guzel herkes gezıyor
bahar geldı hepımız tek tek canlandık

eylul cıcılerını gule gule kullan

az once beyazmelek ıle gorustuk
tatılın keyfını cıkarıyorlarmıs
havanın guzellıgını kıymet bılıp eymen'ı lunaparka goturuyorlarmıs
slm var herkese

hava cok guzel bugun yıne ama esım hasta olmayı basarmıs