2008 Kasım Anneleri

bende kalimeroya katılıyorum yasmincim bencede durum bu
gidebilirsen bence git çitosa kafanız dağıluır ikinizinde iyi gelir tatlım
valla böyle adama kızmııcanda napıcan ama hayatıda kendine zehir etme kesinlikle yontamazsın olan sana olur

pcmde garip bi sorun vardı neyse halloldu herhalde ondan gelemedim kaç gündür

seni kaybetme korkusu taşımıyor bence de, boşanma lafını bile espri olarak alıyor böyle birşey yapabileceğini düşünmüyor hiç
işte bu da tamamen annesinin yetiştirme tarzıyla ilgili bir durum ve malesef çeken sen oluyor
bence biraz seni ve oğlunu kaybetme korkusunu yaşaması lazım sizden ayrı kalmanın acısını anlamalı, aile olamamanız, ayrılmanız durumda hiç bişeyin eskisi gibi güllük gülistanlık olmayacağını bilmeli
annesi ona o kadar güven vermişki hiçbir kadın onu bırakıp gidemez sanki anne ne olursa olsun, ne yaparsam yapayım bana katlandı karım da katlanır öyle düşünüyor bence ama öyle olmadığını görmesi lazım
ama bunu göstermekte kolay değil tabi nasıl olacak :çok üzgünüm:

pofff kızlaryaa saat 12de veli toplantım var hiiç içimden gelmiyor ama napayım

günaydın gzel anneler hepinize çitosum yaa ne oldu bu çocuğa yaa kuzum bi düzelemedi yaa
beyazmeleğim teşekr ederim hoşgeldin için
yee benim bu kilom hala duruyor yerinde yaa kafayı yemiş azalma yok ben de hala devam ediorum aynı şeylere ama ne iş anlamadım neyse inecektir inşallah

Aynen öyle Meleğim.Hayatında hiç kaybetmemiş.Yaz gelse , izin alıp annemde kalacam.Şimdi Anılı düşünüyorum..O yüzden gidemem..

iyi olur o bile biraz silkeler, kendine getirir bence
halbuki hiç kaybetmemiş değil babası yok işte bu bir kayıptır hem de büyük kayıp ama nasıl bir anneyle büyümüş ki babayı bile unutmuş hiç düşünmemiş, arayıp bulmaya çalışmamış çok ilginç
gerçekten çok şaşırıyorum en çokta kayınvalidene şaşıyorum nasıl bir kadın olduğunu çok merak ediyorum
takdir ediyorum çocuklarını kimseye muhtaç etmeden kimsenin eksikliğini hissettirmeyerek büyütmüş
kızıyorum çünkü bunu yaparken onları öyle yüceltmiş öyle yüceltmiş ki onlar acı çekmesin başkası çekebilir şekline dönmüş bu gelini torunu vs.. olabilir yani

günaydın gzel anneler hepinize çitosum yaa ne oldu bu çocuğa yaa kuzum bi düzelemedi yaa
yee benim bu kilom hala duruyor yerinde yaa kafayı yemiş azalma yok ben de hala devam ediorum aynı şeylere ama ne iş anlamadım neyse inecektir inşallah

acele etme asortiem yavaş yavaş ver sağlam ver biraz gitti gitti şimdi durmuştur normal yine gider o sen sıkma canını diyetine devam et ama kiloya takılma fazla

Hoş geldin asortik.sEN devam et gider bu kilolar..Bu arada yasminimin morali bozuk buluşun hafta sonu kızlarla hadi bakıyım destek olun birbirnize..

iyi olur o bile biraz silkeler, kendine getirir bence
halbuki hiç kaybetmemiş değil babası yok işte bu bir kayıptır hem de büyük kayıp ama nasıl bir anneyle büyümüş ki babayı bile unutmuş hiç düşünmemiş, arayıp bulmaya çalışmamış çok ilginç
gerçekten çok şaşırıyorum en çokta kayınvalidene şaşıyorum nasıl bir kadın olduğunu çok merak ediyorum
takdir ediyorum çocuklarını kimseye muhtaç etmeden kimsenin eksikliğini hissettirmeyerek büyütmüş
kızıyorum çünkü bunu yaparken onları öyle yüceltmiş öyle yüceltmiş ki onlar acı çekmesin başkası çekebilir şekline dönmüş bu gelini torunu vs.. olabilir yani

Aynen meleğim aynen duvar gibi bir kadın olsa gerek bu kadın.Kızdım şimdi ona da.:oklava:

yasmınım anlıyorum canım ama tek bır sey bılıyorum
hıc kımse ıcın hem de hıc kımse ıcın kendını yıprattıgına degmez
ona hersey normal gelıyor tınlamıyorsa sen de tınlama
yaptıklarını da bır sure en azından belkı cok zor ama gormezden gelmeye calıs
senınde onu onemsemedıgını goster
bır sure ısıne gelecek ama bır sure sonra kafaya dank edecektır
haa etmıyor mu o zaman zaten dank ettırmeye calısmaya bıle gerek yok

kayınvalıdenı ornek al
nasıl oglunu kımseyı tınlamadan ve ıhtıyac hıssettırmeden buyutmus
sende babasını bıle tınlamadan goruntude yanınızda varolacak sekılde davran
cok zor ama bıraz da o sıkılsın

gunaydın kızlar
dun aksam eve gıttım eylul hıcbısey yememıs ve uyumamıs benı gorunce pek bı sevındı optukoklastık ustumu degıstırmeye gıttım benı goremeyınce aglamaya basladı odadan basımı uzattım cee dedım annneee dedı kosa kosa yanıma geldı neyse usutmu cıkarıyorum yatagın ustundekı kıyafetlerı alıp bana verdı allahım ne tatlı bunlar yaa kaynanam yemek yapmıs salatalık mlz. yıkamıs anne dedım ben yapayım eylulde arkamda bacaklarımı oksuyor kaynanam hadı eylul anneyı op dedı bacaklarımı opuyo dayanamadım hadı sız sevısın ben yaparım dedı eylulle bıraz oynadık
aksamda hep yatakta dondu durdu sabahta ustumu gıyerken uyandı agladı ona gozukmeden cıktım evden bu cocuga ne oluyor nıye boyle yapıyor mafoldumben benı mı ozluyor acaba beyazmelekcım herhalde aynı donemdeler cocuklarımız hep aynı
cılekcım beyazmelege katılıyorum fıstık gıbısın masallahh gorumcek nasıl bılmıyorum ama evlenıcek kızdan vazgecıp senı ısteyebılırlerdııı yanıııı kaydirigubbakcemile3

yasmınım senın koca senın sozlerını artık umursamıyor bence nasıl olsa yasmın soyluyor soyluyor sonra aynısı oluyor dıye dusunuyor kulak arkası yapıyor sende bı muddet sus konusma hıc bıseyle ılgılenme bence ıstedıgı seylerıde yapma - anılıma da gecmıs olsun yedıgı bıseymı bozdu acaba bagırsaklarını

lavısım ve eylulumuz hastaymıs gecmıs olsunnn

Bakacaz bi çaresine.Ne deyim , ne yapayım...

Icırım Anıl akşam ishal olmuş ama devam ediyo mu bilmiyorum.Öğleden sonra ararım kaynanayı..Bu arada bebeklerimiz aynı dönemi yaşıyo sanırım.Anıl da sabah montunu filan giymek istemedi.Babaannesine götüreceğimi biliyo.Onunla evde kalmamı istiyo.Akşamları da resmen ağzını açıp dudaklarıma saldırıyo. Tarifsiz bi duygu bu annelik diğilmi??

şimdi okudum ayy yasmin yaa senin bu kocanın ne sorunu var anacım seinle yaaa
hergün bi tartışma yaşıosunuz bu ne çekilirmi aa seninde dşünsün biraz hem iş hem çocuk hem ev
beyimizde yatıp uyuyo ancak heralde yaa biraz ayrı kalsan belki aklı başına gelir

eylül uzun zamndır ..arkamdan ağlıyo..çok üzülüyorum ağlamasına...:(((
sırf ağlamasın diye öğlenleri eve gitmiyom....çok zor ya...anneler içinde bebişler içinde..

yasmınım ınsalalh gecmıstır ıshalı
hayatım bos ve anlamsızdı eylulle doldu resmen onun için yaşıyorum sankii önceliğim hep eylülll eylül için kocamı bile karşıma alırımmmmm

Hoş geldin asortik.sEN devam et gider bu kilolar..Bu arada yasminimin morali bozuk buluşun hafta sonu kızlarla hadi bakıyım destek olun birbirnize..

Aynen meleğim aynen duvar gibi bir kadın olsa gerek bu kadın.Kızdım şimdi ona da.:oklava:

evet çitosum bence en çok kadın suçlu zaten günün birinde oğlunun da evlenip yuva kuracağını, evinin erkeği olması gerektiğini, karısına nasıl davranması gerektiğini hiç birşeyi öğretmemiş, sen iyi ol mutlu ol oğluum gerisi ne olursa olsun

tamam bizim de evlatlarımız var oğullarımız var bende çok seviyorum canımdan çok kimsenin onu üzmesine dayanamam saçının telinwe zaarar gelsin istemem, amaa o da bunu fırsat bilip ne de olsa arkamda annem vardeyip başkasını hele de karısını üzemez yine önce beni karşısında bulur, sen benim evladımsan o kadıncağız da başkasının evladı başkasının yüreği ciğeri, onun anası dayanıer mı buna, bir kadın olarak bana bunlar yapılsa hoşuma gider mi gitmez o zaman gelinime de yaptırmam
destek olmak demek,iyi bakmak demek herşeyine evet demek değil elbette

ıcırcım sanırım ayrılık sendromu yaşıyorlar canım, benzeri dönemler tabi hepsinde olacak çok zoor işimiz çook

asortiem yasminim eşiyle tartışmış yine eşinin duyarsızlıkları bıktırdı artık kadıncağızı

yasminim annelik dünyanın en güzel duygusuymuş yaşadım ve gördüm yeryüzündeki hiçbir duyguya benzemiyor hepisinin ötesinde bişey bu

ben kaçıyorum kızlar toplantıya

Back
X