Hoş geldin asortik.sEN devam et gider bu kilolar..Bu arada yasminimin morali bozuk buluşun hafta sonu kızlarla hadi bakıyım destek olun birbirnize..
Aynen meleğim aynen duvar gibi bir kadın olsa gerek bu kadın.Kızdım şimdi ona da.

klava:
evet çitosum bence en çok kadın suçlu zaten günün birinde oğlunun da evlenip yuva kuracağını, evinin erkeği olması gerektiğini, karısına nasıl davranması gerektiğini hiç birşeyi öğretmemiş, sen iyi ol mutlu ol oğluum gerisi ne olursa olsun
tamam bizim de evlatlarımız var oğullarımız var bende çok seviyorum canımdan çok kimsenin onu üzmesine dayanamam saçının telinwe zaarar gelsin istemem, amaa o da bunu fırsat bilip ne de olsa arkamda annem vardeyip başkasını hele de karısını üzemez yine önce beni karşısında bulur, sen benim evladımsan o kadıncağız da başkasının evladı başkasının yüreği ciğeri, onun anası dayanıer mı buna, bir kadın olarak bana bunlar yapılsa hoşuma gider mi gitmez o zaman gelinime de yaptırmam
destek olmak demek,iyi bakmak demek herşeyine evet demek değil elbette
ıcırcım sanırım ayrılık sendromu yaşıyorlar canım, benzeri dönemler tabi hepsinde olacak çok zoor işimiz çook
asortiem yasminim eşiyle tartışmış yine eşinin duyarsızlıkları bıktırdı artık kadıncağızı
yasminim annelik dünyanın en güzel duygusuymuş yaşadım ve gördüm yeryüzündeki hiçbir duyguya benzemiyor hepisinin ötesinde bişey bu
ben kaçıyorum kızlar toplantıya