2008 Kasım Anneleri

slmlarr
lelalcim taşınmışsın hadi hayırlı olsun
elif sende ev arıyomuşsun cnm inş.bulursun istediğin gibi bir ev,kasım annelerinin çoğu taşınıyo:)
asortie sana da geçmiş olsun cnmcım
başka bişey varmıydı unuttum valla...niye kimse yok yavvv

bu arada ctesi bu taşınma telaşının arasında durunun doktor randevusu vardı ona da gıttık
cımcıme 72 cm 7860 gr olmuş. doktorumuz maşallahı var diyor ..hareketlerine bakınca gelişimi oldukça iyi bu erken yuruyecek ve konusacak şaşırmayın dedi tabi bizimki doktora o kadar çok işve cilve yaptıkı çok güldük haline ..

ben geldimmmmmmmmmmmmm
ya şu sitede orun olunca patlıyorum skıntıdan yaaa
şimdi mağazadan geliyorum kızımın babannesine çok güzel etek ve bulüz aldım
kızıma neler aldım bi görseniz çok şeker hepsi geçen seneki sezon ama hepsi süper ve ayrıca çokda uygun aldım telefonla çekeyim bariiii

zeynacikk yigite masallahh ayrica lelalcimm durucugumada masallahh

cimcimee fena olucak anlasilan..

biz yürüdük geldik simdi uyuyoruz insl.

laviş güle güle giydir kızına cicilerini...
anneler günü hedeyesi aldın babanneye heii etmişin bizim burda anneler yok biz rahatız diycemde bir teyzemiz var hediye bekler oda onu alırım bende ama çıkmadık alışverişe..
kızlar bu arada kociş bana anneler günü hediyesi almış..:)))
bir kere söledim hımm demişti bir ara çanta istiyorum deri diyordum normal çantalardan yani bebek arabamız geldimi diye mağazaya gittiğinde bana chicconun anne çantasını almış yani bebklerin eşyasını taşımak için omuzdan yan kullanılabilen çanta kullananlar vardır mutllaka..
güzel çantaymış çok gözleri var giysi bölümü biberon bölümü ayrı ayrıca içinden bebeyağı şampuanı sabunu pudrası kremi ıslak mendilide vardı..ama ben başta istemiştim bu çantadan sonra sırt çantamız var diye vzgeçmiştim bana şimdi almış kociş..:))
neyse ben dışarlara çıkmaya bir başlayım kendime alacağım çok şey var..
çantadan kıyafete çok şey yani...:))
haftasonuda saçımı kestane rengine boyadım.. kendimi daha güzel hissediyom valla..kadınız işde küçük bir değişiklik çok rahatlatıyor vesselam...

lelal kızına maasallah

lavınya gul gule kullansın kızının babaannesı hedıyesını

zeyna verem asısının tutma dıye bırsey yoktur demıslerdı bızım verem savastakı hemsıreler
kızarıklık olmasa bıle sorun olmaz korkma demıslerdı

mmf nasıl oldu mehmetakıf oglan

Back
X