2008 Kasım Anneleri

yavrularr nerdesinizz hava çok güzel kızımla dışarı çıktık baya gezdik bakındı bakındı sonrada uyudu bebeeemm
bende yemekte mantar,domatesli fesleğenli çubuk makarna bide mercimek çorbası var yani henüz yokta yapıcam dötümü kaldırabilirsem
eylül c.tesi bekliyom yavrum juliyle azo da gelcekti geçen sefer onlara da söyleyelim kocayıda gönderiyom evden:)

yaşasın yaşasın oğlum dönüyor :sm_cool:
bugün 2 kez dönmüş yalnışlıkla
çok üzüldüm ilk gören ben olmadığım için
eve geldim koydum yatağın ortasına ve pat diye döndü
çevirdim gene döndü
annesini mutlu etti küçük meleğim benim :asigim:

bunun yanında üzgün olduğum bi konu var
oğlum ara ara ishal nasıl derseniz
dün yapmış bi kaç kez ishal mama aldım humana nt ishal içinmiş
düzeldi bugün hiç yoktu eve geldiğimden beri
2 kez ishal yaptı mamada babannede kaldı
gidip alma imkanı yok oda çıktı evden
ne versem ben bu çocuğaki
muzlu pirinç unu iyi gelir demi
muz tuttuyorya ishalde hep :çok üzgünüm:

geçmiş olsun zeynacım iyi gelir muzlu bişeyler yedir canım ..

piraye biz seda ile geliyozda juli ile konuştum oda gelebilirim dedi ama son bişey söylemedi o gelirse azoyada haber verir zaten ..ama iki kişi cepte kesin ..

netten bi araştırsan zeyna ne iyi gelir diye valla bende bi muz biliyom

pirayecim tamam canım ..onlarda gelirse süper olur .
canım çiğ börek istedi yapmayı bilen varsa bi tarif versin bakim

cnm hemen hastaneye koşturma bence bebelac maması var diyorum sana kuzenimde kullandı
hemen geçirdi bugn başladıysa hemen götürme derim ben diş durumu nasıl çıkma gibi bişeler varsa
diştende oluyor

zeynacım geçmiş olsun canım bencede muzlu bisküvili mama yap onu ver bakalım geçmezse pirinç lapası verirsin pirinci haşlayıp suyunu biberonlada verebilirsin canım alla alla niye telaş yaptın canım geçer inşallah bu 2.ler maymun etti bizi dimi:)))

selamlarrrr
kızlar beter bi haldeyim evimin camları değişti off her yer pislik içinde kaynımlara üst katımıza ev yapılıyor pisliği ben çekiyorum ya of:((( evim çok kötü oldu mok götürüyor valla yarın teyzem gelecek bide kadın alacağım temzilemeye çalışacağız babannesi bakacak yağmuraaa off bide 1 ay sonra boya yapılacak ben şimdi yaptırmak istiyorum ev toplanmışken ama ustalar binanın kurıması gerektiğini sölüyolar buralara bahar bir türlü gelemdi havalra çok soğuk off dertlerim offff:(((((

Back
X