- 1 Kasım 2007
- 9.319
- 604
- 448
- 40
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #29.861
herkese merhaba kızlar beni merak eden herkesi çok çok öpüyorum aklımda kalanlar
ecemimŞeniz,zeynamŞeniz,eylülümŞeniz,mmmf im Şenizhepinize teşekür ederük
kızım o gün iyileşti çok şükür ki ertesi günde babamız bizi kısa bi çeşme gezisine götürdü
çok eğlendik valla çok iyi geldi bize pc mi almadığım için yanıma giremedim otelinde cafesine inmeye hiç fırsatım kalmadı valla
sheraton a gittik otelde süperdi kızım denize filan girdi ama fotoğraf makinasını almayan kocama çok kızdım
klava: hemde çoook
neyse dedik temmuzda ki tatile artık işte böle geçmişe bakmaya çalıştım ama çok sayfa var gözüm yemedi
bu arada güneş kremi ne aldınız kızlar ya ve kaç faktörlü aldınız ben lancester aldım 50 faktör
iyi gibi ama bilmiorm valla kararsız kalmıştım onu aldım
hasta olan herkese geçmiş olsun kızlar
ecemimŞeniz,zeynamŞeniz,eylülümŞeniz,mmmf im Şenizhepinize teşekür ederük
kızım o gün iyileşti çok şükür ki ertesi günde babamız bizi kısa bi çeşme gezisine götürdü
çok eğlendik valla çok iyi geldi bize pc mi almadığım için yanıma giremedim otelinde cafesine inmeye hiç fırsatım kalmadı valla
sheraton a gittik otelde süperdi kızım denize filan girdi ama fotoğraf makinasını almayan kocama çok kızdım

neyse dedik temmuzda ki tatile artık işte böle geçmişe bakmaya çalıştım ama çok sayfa var gözüm yemedi
bu arada güneş kremi ne aldınız kızlar ya ve kaç faktörlü aldınız ben lancester aldım 50 faktör
iyi gibi ama bilmiorm valla kararsız kalmıştım onu aldım
hasta olan herkese geçmiş olsun kızlar