2008 Kasım Anneleri

herkese merhaba kızlar beni merak eden herkesi çok çok öpüyorum aklımda kalanlar
ecemimŞeniz,zeynamŞeniz,eylülümŞeniz,mmmf im Şenizhepinize teşekür ederük
kızım o gün iyileşti çok şükür ki ertesi günde babamız bizi kısa bi çeşme gezisine götürdü
çok eğlendik valla çok iyi geldi bize pc mi almadığım için yanıma giremedim otelinde cafesine inmeye hiç fırsatım kalmadı valla
sheraton a gittik otelde süperdi kızım denize filan girdi ama fotoğraf makinasını almayan kocama çok kızdım:oklava: hemde çoook
neyse dedik temmuzda ki tatile artık işte böle geçmişe bakmaya çalıştım ama çok sayfa var gözüm yemedi
bu arada güneş kremi ne aldınız kızlar ya ve kaç faktörlü aldınız ben lancester aldım 50 faktör
iyi gibi ama bilmiorm valla kararsız kalmıştım onu aldım
hasta olan herkese geçmiş olsun kızlar

asortie hoşgeldin cicim ,ohh erken tatilcilerdensin ,bizimde çok ihtiyacımız var ama taaaa ağustosta gidiyoruz malesef :((( eylülde çok tatlı olmuş yirim onun gözlüklerini ben..

selam kızlar,
Cumadan beri girmedim,ben geçmişi okuyayım dedim ama cumartesiye bile gelemedim.
Sarp uyudu, uyandı, mama yedirdim, artık hiç okuyamam.
Emekleyenler var galiba, çok sevindim, yürüdüklerinide görürüz inş.:nazar:
Kıbrıs yolcusu, Tr yolcusu olanlara tekrar iyi yolculuklar,
tatil yapanlara da iyi tatiller diliyorum.
Çok canım çekti tatil benim de. Bizimki belli değil nereye gideceğimiz ama temmuzda bir arkadaşımla isviçreye gidicez 4-5 günlüğüne, onun dışında yaz tatilimiz neresi olur belli değil.
Kendinize ii bakın, çok yazmayın, takip edemiyorum.kaydirigubbakcemile3

slm gittim oğluşumu emzirdim geldim denizanası güzel oldu bisküvi öyle mi o zaman bende bir deneyeyim

asortiecim hoşgeldin çok iyi yapmışsınız tatil işini, iyi gelmiştir mutlaka kuzu da çok tatlı foto da sen de ayrıca bir hoşsun tabi söylemeden edemeyeceğim

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

Arkadaşlar merhaba,
Ben 2009 Mart Annesiyim. Şu anda sahip olduğum bir pompa var; Kraft marka... Sütümün tamamını boşaltmaya yetmiyor ne yazık ki... Avent ve Medela marka pompaların başarılı olduğunu duydum, özellikle Aventin... Maddi durumum iyi olmadığı için sıfırını alamıyorum. Bu markalarda pompaya sahip olan ve artık kullanmadığı için birine vermek veya satmak isteyeniniz varsa talibim. Benimle özel mesaj yoluyla irtibat kurarsanız çok sevinirim. Miniklerinizi sağlıkla büyütmenizi dilerim. Sevgiler...

canım ben aventin pompasının kullanıyorum ve çok memnunum ewvet ama hala kullanıyorum, kullanmasaydım olabilirdi, yine de çevremdeki arkadaşlarımdan da soruşturuvereyim

oğluşu biraz gezdireyim dedim ama cesaret edemedim hava bayağı serin burda
kızlar hiç bebişlere portakal suyu verdinizmi benim oğluş çok seviyor bazen yerken denk gelirse bir iki damla emdiriyorum ama çok vermedim aranızda veren var mı

günaydın beyazmelekcim,

bende erkenciyim paşa 7 de kalktı, babamızda uyusun dedim dokunmadım ona, az önce oğluşu uyuttum, bebe bisküvisi yaptım fırında şimdi,

bende az önce seni düşünüyordum beyazmeleğin adresi var arftık bende diye, sen bunu yazmışsın, kalplerimiz birmiş:)

günaydın kızlarr
bizde sabah erkencilerdeniz
kalktık kahvaltımızı yaptık şimdi baba kız yatakta oynaşıyorlar :))
ama benim gözümden hala uyku akıyor gece bu sefer ben uyuyamadım .
bu arada saphiracım verdiğin bilgiler ve diş kutlaman için teşekkür ederim tatlım
rica ederim tatlım ne demek
günaydın lelalcim güzel bir pazar keyfi yapın bizim yerimize de

saphiracım gittiğimde ben de bir uğrayayım oraya o zaman ama benim için pek bişery değişmez sanırım çünkü ne eşim ne de ben pazarlıktan hiç anlamıyoruz fiyat ne dedilerse o işimize gelirse alıyoruz gelmezse almıyoruz
biz de biraz çingenelik var galiba sengözlerimebaksanab yok cnm ya çok uğraşmıyorsun zaten dediğim gibi karşıdakinin adı geçtiği an olay bitti.hiç kimse bu fiyata alamz.adamlara gelişiş zaten 153 TL miş kaydirigubbakcemile3
saphira bisküvi tarifin için teşekkür ederiz gerçi ben bebe bisküvisi kullananlardanım ama bunuda tatile bir girelim deneyeceğim

rica ederim cnm :)

kızlar farkında mısınız ek gıda sapığı gibi oldumm :roflol: nerde değişik bi şey var ben hemen üstündeyim :roflol:

kızlar bi ara bende denicem valla ,demek hemencim dağılıyo hazırı gibi.ay süper valla.bu arada bir ipucu daha vereyim,tadı azsa oekmesi fazla koyun ya da akçaağaç şurubuda koyabilirsiniz pekmez yerine.bu arada tarifteki vanilya tozu,paket şekerli vanilin değil.baya çubuk vanilya içinden çıkan çekirdeklerin tozu ve çok çok azı yetiyormuş :lepi:

oğluşu biraz gezdireyim dedim ama cesaret edemedim hava bayağı serin burda
kızlar hiç bebişlere portakal suyu verdinizmi benim oğluş çok seviyor bazen yerken denk gelirse bir iki damla emdiriyorum ama çok vermedim aranızda veren var mı

ben de o şekilde veriyorum emiyor canım çok seviyorum ama hiç suyunu sıkıpta vermedim gerçi emerken bile yarım portakalı bitirdi elinden alamadık

ecemimcim ben bir ara veriyordum içine pekmez karıştırıp ama baya gaz oldu kuzucum ya.kestim o yüzden.hem mide hem bağırsak gazı yaptı.11 de içiriyordum akşamüstü hala 1-2 çay kaşığı kadar gaz çıkarırken portakal suyu da çıkarıyordıu.ama bu benimkinde böyle oldu.seninkinde noolur bilemem tabi

off bee bittim yorgunluktan kızlar neyseki yarım saate kadar çıkıyorum işlerimi de bitirdim ama hiç bişeye halim kalmadı bu hafta sonlarını hiç sevmiyorum ya

merhaba ecemim,
benim kızımda 19 aralıkta doğması beklenirken acele etti ve 10 kasımda doğdu...bu nedenle ek gıdaya biraz geç başlattı doktorumuz... listemizi geçen hafta verdi ve bir dolu da açıklama yaptı, bunlardan biri de portakalla ilgili, 8. aydan önce portakal suyu vermeyin dedi, bir yaşına kadarda kivi ve çilek yok dedi...ama bir iki damla vermişsin o kadardan bişi olmaz diye düşünüyorum.sevgiler...

merhaba ecemim,
benim kızımda 19 aralıkta doğması beklenirken acele etti ve 10 kasımda doğdu...bu nedenle ek gıdaya biraz geç başlattı doktorumuz... listemizi geçen hafta verdi ve bir dolu da açıklama yaptı, bunlardan biri de portakalla ilgili, 8. aydan önce portakal suyu vermeyin dedi, bir yaşına kadarda kivi ve çilek yok dedi...ama bir iki damla vermişsin o kadardan bişi olmaz diye düşünüyorum.sevgiler...

teşekkür ederim canım açıklamaların için allah güzel kızına sağlıklı uzun ömürler versin

Back
X