2008 Kasım Anneleri

çok sağol saphira tarif çok güzel göründü gözüme zaten ferrumdan dolayı biraz kabızlığımız vardı kabak iyi gelir ona şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti hatırlattığın için teşekkürler canım
rica ederim cnm.yarasın kuzuya :))
nesrin hosgeldın canım aramıza

saphıra esıne de gecmıs olsun ınsa allah korkulacak bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım

zeyna her aılede vardır boyle ben bıldım dıyen basına buyruk
kı bu da genellıkle kaynana olur ama eger esınde durumu bılıyorsa kafa yormana gerek yok
evet ınsan cok sınırlenıyor ve sınırını o kısıden cıkarmak ıstıyor ama en azından oglun var hergun onun yanında bıraz daha sakın olmaya calıs canım
benımde kaynana degıl kaynana gorevını fazlasıyla yapan kendılerını benım kaynanam sanan gorumcelerım aynı uyuzlukta ama mesafelı davranmak en ıyısı

asortıenın dogum gunu sanırım
hepııı bortdeyın kutlu olsun asortık hatun

baska ne var ne yok
ben yıne tatlı krızıne gırdım ne yesem

saphira sen hep gül olurmu resimdeki gibi ol her zaman çok yakışıyor insanın içini ısıtıyor süprizzzzz
canımm sağoll o senin güzelliğinden :1hug:
saphira geçmiş olsun tatlım eşinin durumuna çok üzüldüm aksilikler üst üste gelmiş ama önemli olan birlikte olmanız bak mmf de demiş çok önemli bişey yokmuş öpüyorum duru okyanusu ve senii
nazlıcım gurucum:))hadi hayırlı olsunnnn

MERHABA KIZLAR
bir ara okuldan baktım tenefüste sizleri özlemiştim ne var ne yok diye ama yazamadım
şimdi eve geldim oğluşu doyurdum uyuttum anca fırsat buldum

ilk olarak hapy birthday ASORTİ hapy birthday asorti mutlu yıllar sana tüm sevdiklerinle

mmmf yine oğluş hastalanmıyordur inşallah aman dikkat et canım o yakışıklıya nazar değiyor vallahi

saphira canım hem sana hem eşine geçmiş olsun umarım hiç bir operasyona gerek kalmaz en kısa zamanda düzelir sen güçlü ol ve eşine moral ver canım iyi bir doktora görünsün canım

aramıza yeni katılan arkadaşımız nesrin hoş geldin canım

diloks allah yardımcın olsun taşınmak zor iş ama sonra yapacağın tatili düşün kıbrısa gidipte bizleri unutma bu arada ne zaman taşınacaksınız ev felan ayarlandı mı

Zeynacım yakışıklı oğluşunun doğum gününü kutlarım tüm sevdiklerinizle nice yıllara canım bu arada ne hediye aldın beyfendiye...
Kayınvalidene gelince takma kafana ne yapacaksın anlayışsız insan çok...

sanki bir şeyler daha vardı ama unuttum
hasta olan başka bebiş veya arkadaşım varsa hepsine acil şifalar okulda okuduğum için aklımda pek kalmadı

eeee nerdesiniz kimsecikler yok

nerdesiniiz yavvvv
saphıracım çok geçmiş olsun cnm benim
asortiecim doğumgünün kutlu olsun cnm
bizde kızımla komşuya gittik tanıştık yeni komşumuzla uykusu geldi sonra piroşun döndük

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.diloksçum tayinin hayırlı olsun,hiç gitmedim ama gitmeyi çoook istediğim bir yer kıbrıs,çok güzel diyorlar :))
asotikçim doğumgünün kutlu olsun.1 yaş daha yaşlandın kıss kaydirigubbakcemile3

lelalcim bizimkide desteksiz oturamıyo daha.doktora sordum 9 aya kadar normal dedi.burdan da herkesinki hopluyor filan diye okuyunca onu da sordum tabi.daha bastırmayın dedi

kızlar realde bebek ürünlerinde baya indirim varmış 4 hazirana kadar eve kataloğu gelmiş de alınacak bi sürü şey var
yarın akşam gidicem inşallah kızıma ciciler alayım
kataloğa da bakıyorum netten bulursam linkini koyayım siz de bakın

ayy bebelac dan mesaj gelmiş
6. aydan sonra bebekler kesintisiz uyur gece beslemek için uyandırmayın yazmışlar
biraz zor uyur kesintisiz
gıcık etmek için atmışlar heralde mesajı:mymeka:

güzel şeyler varmış realde yaa dün akşam carrefoura gittik oraya gitseymişiz keşke dalin ıslak mendili 13.99 a mı ne aldık realde daha ucuzmuş,ilk arabam var bide katologta ucuzmuş oda

pirayecim ben de onu dicektim dalin ıslak mendil ne kadar ucuz değil mi
ben kız ilk doğduğunda bi indirim olmuştu gene realde o zaman aldım 10 tane üçlü hala kullanıyorum ama bitmek üzere
yarın akşam gideyimde bi çuval alışveriş yapayım
:)))

zeyna benı sasırtıyorsun valla
senın gıbı bır hatun nasılda kendıne bu kadar dert edıyor anlamıyorum
sen ona pabuc bırakmazsın bu sıtede senı hıc gormeden hepımız de bılıyoruz
bekle once ılk soku atlat sonra bombardımana baslarsın emınım

kaynana olunca herkesın bır lafı var ıste boyle ama bende de kaynana sessız ama derınden tepenınden
ama velıahtları gorumcelerımın kuyrukları km lerce uzakta ve hıcbırı de bırbırıne degmıyor
offfff yıne yaram deprestı

kılo konusunda bebısı kucuk doganlardan bırı olarak herkes bana da soyluyor oglumun cok kucuk oldugunu hele de uyuz gorumcelerım
hatta bana da kucuk gelmeye basladı onlar soyleye soyleye ama bende takmıyorum
bakıyorum hareketlerı cevık tuttugunu alıyor kıprasması reflexlerı vs yerınde
daha neremı kasıyayım ıste allaha sukur demek kı bır sorun yok yanı

tek basına bızım kucuk beyde oturabılıyor hatta dun aksam annesını dans bıle kaldırdı salonun ortasında dans ettık babamızı kıskanclıktan catlattık ohhhh canımıza degsın

benim kızım 3.530 gr 52 cm doğdu
şimdiki ölçüleri 7. 500 gr 71 cm
Allah a şükür sağlığı yerinde
zamanında çok taktım emmemesini az kilo alışını ama artık takmıyorum
doktor normal diyor herşeyine daha ne olsun??

manyak mıyım ayol sapasağlam çocuğa üzüleyim. Allah hastalık vermesin.
artık ne takıyorum kafama ne de laf söyletiyorum.

herkese merhaba, ben de 2008 kasım annesiyim. kk ve 2008 kasım annelerini kilo almayan bebişim için ne yedirsem de kilo alsa diye araştırma yaparken keşfettim. hemen hemen bütün mesajlarınızı okudum. ilk başlarda ben de oğlum kilo almıyor diye çok üzülüyordum hele hele her gören seninki gerçekten küçük kalmış dediklerinde bunalıma giriyordum. Şu anda 7300 civarı ve 69 cm olmalı. sizlerin de dediği gibi bebişlerimizin sağlıkları yerindeyse(maşallah) kafaya takmaya gerek yokmuş.

hehhh şöle beyazmelekçim takma ya sağlıklı olsunlar gerisi boş
remedios hoşgeldiin cnm böle aramıza girenler çok oluyor ama ben dorum ki kimler geldi kimler geçtiiiii kalıcı olun anam sohbetlerimiz çok güzel içimizi döküoruz burda ohhhhh rahatlıoruzzzzz valla

Back
X