- 21 Nisan 2008
- 5.352
- 1.396
- 373
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.101
bence de lelalcim haklısın sağlıklı olduktan sonra zayıf kilolu farketmez
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
rica ederim cnm.yarasın kuzuya :))çok sağol saphira tarif çok güzel göründü gözüme zaten ferrumdan dolayı biraz kabızlığımız vardı kabak iyi gelir ona şimdiye kadar hiç aklıma gelmemişti hatırlattığın için teşekkürler canım
nesrin hosgeldın canım aramıza
saphıra esıne de gecmıs olsun ınsa allah korkulacak bırsey cıkmaz ıcını ferah tut canım
zeyna her aılede vardır boyle ben bıldım dıyen basına buyruk
kı bu da genellıkle kaynana olur ama eger esınde durumu bılıyorsa kafa yormana gerek yok
evet ınsan cok sınırlenıyor ve sınırını o kısıden cıkarmak ıstıyor ama en azından oglun var hergun onun yanında bıraz daha sakın olmaya calıs canım
benımde kaynana degıl kaynana gorevını fazlasıyla yapan kendılerını benım kaynanam sanan gorumcelerım aynı uyuzlukta ama mesafelı davranmak en ıyısı
asortıenın dogum gunu sanırım
hepııı bortdeyın kutlu olsun asortık hatun
baska ne var ne yok
ben yıne tatlı krızıne gırdım ne yesem
canımm sağoll o senin güzelliğinden :1hug:saphira sen hep gül olurmu resimdeki gibi ol her zaman çok yakışıyor insanın içini ısıtıyor süprizzzzz
saphira geçmiş olsun tatlım eşinin durumuna çok üzüldüm aksilikler üst üste gelmiş ama önemli olan birlikte olmanız bak mmf de demiş çok önemli bişey yokmuş öpüyorum duru okyanusu ve senii
nazlıcım gurucum:))hadi hayırlı olsunnnn
MERHABA KIZLAR
bir ara okuldan baktım tenefüste sizleri özlemiştim ne var ne yok diye ama yazamadım
şimdi eve geldim oğluşu doyurdum uyuttum anca fırsat buldum
ilk olarak hapy birthday ASORTİ hapy birthday asorti mutlu yıllar sana tüm sevdiklerinle
mmmf yine oğluş hastalanmıyordur inşallah aman dikkat et canım o yakışıklıya nazar değiyor vallahi
saphira canım hem sana hem eşine geçmiş olsun umarım hiç bir operasyona gerek kalmaz en kısa zamanda düzelir sen güçlü ol ve eşine moral ver canım iyi bir doktora görünsün canım
aramıza yeni katılan arkadaşımız nesrin hoş geldin canım
diloks allah yardımcın olsun taşınmak zor iş ama sonra yapacağın tatili düşün kıbrısa gidipte bizleri unutma bu arada ne zaman taşınacaksınız ev felan ayarlandı mı
Zeynacım yakışıklı oğluşunun doğum gününü kutlarım tüm sevdiklerinizle nice yıllara canım bu arada ne hediye aldın beyfendiye...
Kayınvalidene gelince takma kafana ne yapacaksın anlayışsız insan çok...
sanki bir şeyler daha vardı ama unuttum
hasta olan başka bebiş veya arkadaşım varsa hepsine acil şifalar okulda okuduğum için aklımda pek kalmadı
eeee nerdesiniz kimsecikler yok
nerdesiniiz yavvvv
saphıracım çok geçmiş olsun cnm benim
asortiecim doğumgünün kutlu olsun cnm
bizde kızımla komşuya gittik tanıştık yeni komşumuzla uykusu geldi sonra piroşun döndük
ama burda real yok ki ben nerden alacağım:((((
canım benim çok istediğin bişe varsa ben sana yollarımŞeniz