2008 Kasım Anneleri

pirayecim damağın geniş tarafı varya dişin çıkacağı yer kabarıyo zaten içinde beyazlık görünüyo ertesi güne bi bakmışın çıkmış :))) ne o belirti mi var..??

selam millet günaydın..

sabah sabah rezil rüsva oldum :) kepaze oldum :)))

annem anneannemi bana bıraktı dün gece bende kaldı ,kendisi hasta şeker, kalp,tansiyon herşey var ..neyse sabah ablam aradı sağlığını sormak açısından anneannem napıyo ,geceyi nasıl geçirdiniz dedi,bende işi muzipliğe vurarak çok sıcak saatler yaşadık gece çok ateşliydi dedim kaydirigubbakcemile3 anam bi baktım kayınpederim arkamda ,
:utangac: sabah gelmişti oda ..duydu söylediklerimi,şimdi o saatleri anneannemle yaşadığıma doğal olarak inanmaz , kocamla yaşadım sancak ,herkese anlatıyom sancak ,rezilliğin son perdesi ..napcam ben loooo..

ayy ne güldüm ne güldümdelikafadulden
bacım olan olmuş gecer üzülme
ama diline de sahip çık yaneee.yasakkelime

kızlar dün oğlanların arabasını indirdim çıkardım şimdi sezeryan yerim sızlıyor.. bişey olmuşmudur acep..malum bizimki sizinkilerden çok ağır ...
birde benimkin çizgiyi elimle hissediyorum hep dikiş yerini yani yeri belli dümdüz değil.. bazılarınızınkinde sadece yeri belliymiş elle hissedilmiyormuş diye okumuştum bir zamanlar..l

265e45376e791e586bb625141d6df295.jpg
[/URL][/IMG]
4ed1616355e87481b6d2b3404f91d81d.jpg
[/URL][/IMG]
bis geldikk

Son düzenleme:
benim adamda hastalıktan ateşli olmasa bizde gecelerin ateşini yqkacaktık ama adamın eyi olmasını beklioz...
maytabım maşallah yaaa çok tatlı çıkmış bu yavruuuuu..
onun maviş gözlerini yerim ben.....

kızlar dün oğlanların arabasını indirdim çıkardım şimdi sezeryan yerim sızlıyor.. bişey olmuşmudur acep..malum bizimki sizinkilerden çok ağır ...
birde benimkin çizgiyi elimle hissediyorum hep dikiş yerini yani yeri belli dümdüz değil.. bazılarınızınkinde sadece yeri belliymiş elle hissedilmiyormuş diye okumuştum bir zamanlar..l

benim de dikiş yerlerimin orta kısmı elle hissediliyor kenar kısımları düz gibi normal mi bilmiyorum?

benim elle hissedilen hiçbişey yok.bakıncada pek belli olmuyo aslında ama.oranın altındaki kasların kesilmiş olduğu belli. ağrı yapması da normal daha ağır kaldırmamız gerek.dikkatli ol bence nazlımelek.bişey olmaz deme yani.

Back
X