- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #30.261
hepinizi repledim:ecrin_bebek:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pirayecim damağın geniş tarafı varya dişin çıkacağı yer kabarıyo zaten içinde beyazlık görünüyo ertesi güne bi bakmışın çıkmış :))) ne o belirti mi var..??
selam millet günaydın..
sabah sabah rezil rüsva oldum :) kepaze oldum :)))
annem anneannemi bana bıraktı dün gece bende kaldı ,kendisi hasta şeker, kalp,tansiyon herşey var ..neyse sabah ablam aradı sağlığını sormak açısından anneannem napıyo ,geceyi nasıl geçirdiniz dedi,bende işi muzipliğe vurarak çok sıcak saatler yaşadık gece çok ateşliydi dedim kaydirigubbakcemile3 anam bi baktım kayınpederim arkamda ,
sabah gelmişti oda ..duydu söylediklerimi,şimdi o saatleri anneannemle yaşadığıma doğal olarak inanmaz , kocamla yaşadım sancak ,herkese anlatıyom sancak ,rezilliğin son perdesi ..napcam ben loooo..
ateşli gecelerin sonu korku dolu oluyor aman dikkat....
maytabımmmm öpütüm geceniz iyi olsun şimdiden..
kızlar dün oğlanların arabasını indirdim çıkardım şimdi sezeryan yerim sızlıyor.. bişey olmuşmudur acep..malum bizimki sizinkilerden çok ağır ...
birde benimkin çizgiyi elimle hissediyorum hep dikiş yerini yani yeri belli dümdüz değil.. bazılarınızınkinde sadece yeri belliymiş elle hissedilmiyormuş diye okumuştum bir zamanlar..l