2008 Kasım Anneleri

ecemimcim oğluş çok tatlı maşallahhh,
derincim evet kayınvalidem kızıyo piraye dil çıkarıyo diye sinir kadın yaaa bide piroşta sanki gıcıklığına onları görünce hemen başlıyo dilini çıkarmaya daha çok çıkarıyo aferim kızıma:)))
beyazmelekçim evet bende düşündüm cnm geçen sene çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim ama şimdi görmiiym diye nasıl dua ettim

teşekkür ederiz piraye teyzesi
8 sene sonra olunca hem çok özlemişiz çok tatlı geliyor ilk bebekte yaptığın hiç bir hatayı yapmıyorsun çok daha rahat oluyorsun kolay büyütüyorsun ikinci bebişleri yaptığınızda beni daha iyi anlayacaksınız ama arayı çok açmayın kızlar benden söylemesi sonra biraz zor geliyor rahata erip tekrar eve bağlanmak geceleri kalkmak peşpeşe büyürler

ecemimcim oğluş çok tatlı maşallahhh,
derincim evet kayınvalidem kızıyo piraye dil çıkarıyo diye sinir kadın yaaa bide piroşta sanki gıcıklığına onları görünce hemen başlıyo dilini çıkarmaya daha çok çıkarıyo aferim kızıma:)))
beyazmelekçim evet bende düşündüm cnm geçen sene çift çizgiyi görünce nasıl sevinmiştim ama şimdi görmiiym diye nasıl dua ettim

çokk tatlı yaa yerim onun dilini benn.Delüü kadına bak sen kızın dilene takmış aferin kız piroşş sinir et babaneyi öyle:)

kızlar piroşa bakın çok yaramaz bu kız çok 2dk peçete alamya gittim geldiğimde böyleydi

URL=http://img26.imageshack.us/my.php?image=s5003384.jpg]
s5003384.jpg
[/URL]

burdada babası marketten gelince mamalrı dizip onuda oturtmuş bide diyo istanbuldaki hücre evinde tonlarca mama yakalndı delii:))

benimki tırtıl gibi ilerliyo böyle uzayıp kısalarakk:)) tesbih ve kumanda delisi.Geçen gün eniştesi ile babası biri tesbih gösteriyo bi laptop hangisine gitse şaşırdı kaldı yavrum çok komikti gül gül çatladık.tam birine gitcekken öbürü dikkatini çekiyo.Ama en sonunda baba elindeki tesbih kazandı:))

remediosçum,derincim teşekkür ederiz Şeniz
derin yok kız aksine doğduğunda daha karaydı şimdi hergören rengi açılmış diyo fotoğraftan kaynaklanıyo sanırsam tepeden çekilmiş ışık gelmemiş,ama ben esmer kalsın istiyorum

evt geç çıkacak belli oldu.ınş. çıkarken sorun olmazda.ne zaman çıkarsa çıksın artık.ama peynir veriyorum ben ağzına bi güzel çiğniyo damaklarıyla şap şap:))her halleriyle resmen Allah'ın mücizesiler.Onların yokluğunu göstermesin hiçbirimize rabbim.Seyretmeye doyamıyorum ben tipsizimi

höyyttt noluyo burda bakim benden habersiz ..

anam o ne piroş a gün doğmuş valla ..ohh mamalar filan ..ya ne düşündüm biliyonuzmu resmi görünce ,ne şanslı bebeklerimiz var..bunları bulamayan binlerce çocuk var..halimize şükredelim ..

Back
X