lavinyacım , bugün burası ikizlerle kova dolmuş galiba , ay hemen hemen hepiniz havasınız ayol kendimi azınlık gibi hissettim burda valla
canım kova için daha önce derin , çileğe de yazmıştım lider burçtıur , çok ama çok zekidir , daha önce söylemediğim birşeyi daha diyim bari zeka fazlalığından dolayı hayatta basit şeyler onu tatmin etmez ve sürekli arayış içinde olurlar , kova erkeği bağlanmayı fazla sevmez yani karısı sen olmsaydın daha doğrusu şöyle diyim kova erkeği kendi gibi hava grubu harici bi burçla evlenirse yapamaz , aldatır yada mutsuz olur çıkmaza girer genelde ( aman k alınmasın ben genelleme yapıyorum gacılar , hem ne de olsa yükselenler de önemlidir burç meselesinde ) ama sen de hava olduğun için iyi anlaşırsınız.. ikizleri gülize de tanımlamıştım zaten , dışa dönük , sosyal hayatı aktif , yardımsever iyiliksever bir burçtur , kova olan kocanla gezmeyi tozmayı , sosyal aktiviteleri seversiniz , anlaşmamanız için pek sebep yok yani.. güzeller güzeli kızına gelince o bir akrep kadını olacak , güçlü , kendi ayakları üzerinde duran , inatçı , kindar , bağımsızlığına çok düşkün bir kadın olacak ileride , eğer ki onu olduğu gibi kabul ederseniz gayet rahat ve mutlu bir ilişkiniz olur.. babasıyla sorun yaşamayacaktır, kovalar da özgürlükldüşkün olduğu için despot ve denetliyici bir baba değil tam tersine kızına iyi bir arkadaş olacaktır canım..öpüyorum kcoaman