2008 Kasım Anneleri

Deniz kakasini yaparken hic ortalikta olmuyor ne zaman masanin altina girdi yada koltugun arkasina saklandi anliyoruzki kaka yapiliyor..

sonrada siritarak geliyor yanima temizle diye:9

hilalcim tekrar başınız sağolsun eşine ve ailesine rabbim gani gani sabır versin canım
seyracım sizinde inciniz hayırlı olsun tatlım
çilekciğim iyiki ceketinde kalmış bişeyler kalmasa ne yapcaktın
dark o uyumayan canavardan bi tane de bende var 20 gündür çok fena oldu çokkk

Çilek sizin canavarda çok komikmiş ya :))))
Büyüdü kıs bunnar herşeyi biliyorlar artık.

Lavişcim valla bende geçen çıktığımızda baya baktım ne alsam Cerene diye.
canı sıkılıyor evde bişey almak istiyorum ama ne olduğunu bilmiyorum.

Bisikletlere baktım.Birde bu linktekinin çok basiti bişey vardı.Aynı oyuncak gibiydi.

bende neten bunlara bakayım diyordum daha.Çok yaşa sen emi.
Bende düşünüyorum canım ya ne alsak acaba?
Dışarıda binceği bisikletini yaza dedesi alcak.
o zamana kadar böyle bişey mi alsam kuzuya.

Bizim burda çok yer yok alcak.ben zaten tek bir mağazaya baktım.2 yer daha var herakde bakabileceğim.
baktığım yerde bisiklet,motosiklet,arabalar birde bunun oyuncak tarzı olanı vardı.

ılk arabam dediğin önce bebek kendi tutunup yürüyor felan sonra bisiklet oluyor o mu? Ona da bakmak istiyorum.
Gerçi benim kız baya baya yürüyo artık.pek ona gerek kalmadı.
Bugün bir kanepeden diğerine yürüdü ki en uzun mesafesi bu şimdiye kadar.

iyi akşamlar kızlar

hilal başınız sağolsun canım allah hepinize sabır versin en çokta eşine annesine, her ölüm erken ölümdür ama böylesi daha fazla acıtıyor

çileğim yazık size, neyse acısını çıkarırsın nasıl olsa en kısa zamanda

lavişim biz ilk arabam aldık çok seviyor ilke ilk günler pek ilgilenmedi ama bugünlerde hep onla oynuyor, en çok ittirmeyi seviyor, her yere girip çıkıyor onla, çığlık çığlığa geziyor evin içinde, senin baktığın daha fonksiyonlu daha çok oyalar belki ama bizimki üzerine hiç binmiyor sürekli ittiriyor

mmmf arkadaşına geçmiş olsun canım, allah öyle dr un eline düşürmesin hiç kimseyi,

seyra hayırlı olsun ilk inciniz

sanki başka bir diş daha vardı ama kimdi arada kaçırdım sanırım inşallah bulurum

kızlar maşallah diyim ilkenin gece uykuya geçmesi çok kolaylaştı, savaşlarımız bitti şükür, en geç 9.30 - 10 gibi kendini zorlada olsa uyutturuyor, bu günlerde babasının yeni aldığı salıncakta uyuyor, uykusu gelince ona gidiyor üzerine koyuyorum ve kafasını yana çevirip uykuya geçiyor yavrum, gerçi erken yattığı gibi erkende kalkıyor, geç kalksa daha geç uyumasına razıyım ama bunada şükür akşam dinleniyorum en azından

Ya denizanasıda salıncak dedi.Kızlar benim almak istediğim çok şey var daha ayaaaaaaaaaaaaaaa

Ama ben sonra taşınınca bunları koycak yer bulamayabilirim.Şimdiki evim 3+1 ama öğretmeniz dağın başınada gidebiliriz ya onuda düşünmeden edemiyorum.
Şimdiden ev kalabalık geliyo :((

denizanası canım ilk arabam 75 civarı falan sanırım fakat bunun kenar korumalıkları var,arkadan itebiliyorsun uzun bir sapı var,kendi de ittirebiliyor ve sallanma modu da var hepsi bir arada sallanan at da düşünüyordum ama bunda o da var valla deminden beri bi alıcam diyorum bi vazgeçiyorum
darkcım ya inan günlerdir bakıyorum yağmuru oyalasın istiyorum bikaçtane oyuncağından başka bişeyi yok zaten ne ypsam yaa

Herkese iyi geceler.Gece gece çıldırdım öbür trafa resim eklemeye çalıştım olmadı olmadı..son kez deneyim dedim becerdim heheeeee:lepi::lepi:...Oğluşumu görebilirsiniz teyzeleri..

hilal canım başınız sağolsun ailesine ve size sabırlar versin tatlım
seyracım ilk incinizi tebrik ederim hepsi rahatça çıkar inşallah.
lavinya chicco nun bisikletine ben baktım canım gayet güzel yakından dahada iyi hatta yaza başka almana gerek yok 3 yaşına kadar idere eder bende istiyorum ama benim bindircek yerim yok evde binilcek bişey gibi gelmedi bana odaların büyük olması lazım.

kızlarherkezin tek tek kandilini kutluyorum bütün dualarınız kabul olsun inşallah.bebeklerimizle nice kandiller.
iyi uykular sizlere benim canavar uyudu bende yatıyım kocam maç izliyo dün gece hiç uyumamıştık umarım bu akşam uyuyabiliriz.

çitosum hemen bakıcam canım

laviş gördüm canım baya özellikleri var senin koyduğunun sen bilirsin ama al derim

darkcım salıncağı önceden istiyordum eşim yeni almış bir hafta olmadı , şimdi için gereksiz gelmişti ama oğluş çok sevdi uyku için kullanıyor :))
birde şuan çalıştığınız yer zorunlu hizmet kapsamındamı eğer öyleyse dağ başına gitmezsiniz artık, gitmeyinde valla ben çalıştım gerçek anlamıyla dağ başıydı allahtan bekardım, onunda zorluğu vardı ama çocukla düşünemiyorum valla

bu arada dün akşamstü tefal actifryım geldi sonunda hihoyyythenz kullanmadım.kullanan varsa deneyimlerinizi alayım arkadaşlar.mmmfciğim bir arkadaşının kullandığını,yemekleri çok uzun sürede pişirdiğini bu yüzden de faturasının kabardığını yazmıştı.birz içime dert oldu,bunla ilgili 2 ayrı yere konu bile açtım ama bakan bile olmamaış.koskoca kk da kullanan yok mu şu aleti.kitapçığında süreler yazıyor,her şey 10-15 dk pişiriliyor,sadece patates 45 dk da pişiyor ama 1 kg patates.bilmiyom valla yapınca görcez

hayırlı olsun cnm.gule gule kullan.dene bakalım memnun kalacakmısın?bızımle de paylas ama cnm bende ılerde ucuzlasın bıraz hem oglumda buyur kızartma yıyecek yasa gelınce alıcam.

İlk arabam dediğin önce bebek kendi tutunup yürüyor felan sonra bisiklet oluyor o mu? Ona da bakmak istiyorum.
Gerçi benim kız baya baya yürüyo artık.pek ona gerek kalmadı.
Bugün bir kanepeden diğerine yürüdü ki en uzun mesafesi bu şimdiye kadar.

masallah cnm kuzuna.benımkı anca yerlerde surunuyo bırde tutunarak ayaga kalkabılıyo tay tay may tay eh ıste yenı yenı.

hilalcim başınız sağolsun Allah sabırlar versin cnm.
seyracım kuzu dısınızı tebrik ederim cnm.

bu arada herkesın kandılı mubarek olsun

gecmıse cok bakamadım kızlar.benım oglan benı cok yoruyo ya valla hısım cıkıyo artık.nete bıle dogru durust gıremıyorum.

çitosum hemen bakıcam canım

laviş gördüm canım baya özellikleri var senin koyduğunun sen bilirsin ama al derim

darkcım salıncağı önceden istiyordum eşim yeni almış bir hafta olmadı , şimdi için gereksiz gelmişti ama oğluş çok sevdi uyku için kullanıyor :))
birde şuan çalıştığınız yer zorunlu hizmet kapsamındamı eğer öyleyse dağ başına gitmezsiniz artık, gitmeyinde valla ben çalıştım gerçek anlamıyla dağ başıydı allahtan bekardım, onunda zorluğu vardı ama çocukla düşünemiyorum valla

Canım ya zorunlu hizmetimiz bitti.burası önceden 2. bölgeydi yaptık onu çok şükür.

Ama buraya yerleşmeyi pek düşünmüyorum.Pek sosyal değil.

En azından niğde olsa hem daha yakın adanaya hemde orda okuduk az çok biliyoruz ve daha sosyal.

Mersin,niğde,osmaniye,adana,hatay gibi adanaya yakın biyer olabilir.eşimde okey derse tabi :)) Müdür. yard. olarak giderim ancak diyor.Baakalım.
Bizde il dışına pek iyi yerler açık olmuyo illa köy yada ilçeden başlıyoruz ne yazıkki.

Zeyna cicileriniz çok yakışmış.Maşallah.

Çitos bakalım senin delikanlıya.

Laviş cerenin çok oyuncağı var,ne görsem alıyorum ama hep eften püften.Şöyle daha eğlenceli yada daha eğitici olsa iyi olur.

denizanası benim kız çok seviyor salıncağı da ben evde olursa kesin binmez bu cadı dedim.Ama bilemiyorum.hepsi içimde kaldı almadığım çok şey var.

Alıncada sonra pişman olucam.Çok kalabalık olcak ev :(

Yağmur teşekkürler canım.

Bugün öğrencim ve onun kuzeni geldi Ceren le oynadılar bende yemek yaptım.
Sonra bunların yanına geldim.cereni bana doğru onlara doğru yürüttüler.Kızların çok hoşuna gitti yürümesi.

cerende baya cesaretli oldu ondan sonra.
Eskiden heryerde bırakmazdı elini şimdi daha çok bırakıyo.

https://www.e-bebek.com/bahce_oyuncaklari/chicco/chicco_67068_4_fonksiyonlu_bisiklet/CHI-23986

kızlar kızıma ilk arabam alacaktım sonra vazgeçtim chicco aklıma daha yattı ve özelliği daha fazla fakat fiyatı biraz pahalı alsam mı ya bi fikir verinnn

Cnm bızde aynısından aldık baska bır markanın. kullanıslı mı dıye sorarsanda bu yaz kullandık epey ama seneye bınmez benım sıpa cunku yuruyor olur buyuk ıhtımal o yuzden bınmek ısteyecegını sanmıyorum. anası gıbı maymun ıstahlı cabuk sıkılıyor

kızlar ay ben duramıyorum gıdıp yatıcam herkesı opuyorum canlar.yarına yaptıgım tatlının tarıfını verecegım kızlar cok guzel oldu .keske resmını cekseydım sımdı aklıma geldı.ama tavsıye ederım.

Back
X