iyi akşamlar kızlar
hilal başınız sağolsun canım allah hepinize sabır versin en çokta eşine annesine, her ölüm erken ölümdür ama böylesi daha fazla acıtıyor
çileğim yazık size, neyse acısını çıkarırsın nasıl olsa en kısa zamanda
lavişim biz ilk arabam aldık çok seviyor ilke ilk günler pek ilgilenmedi ama bugünlerde hep onla oynuyor, en çok ittirmeyi seviyor, her yere girip çıkıyor onla, çığlık çığlığa geziyor evin içinde, senin baktığın daha fonksiyonlu daha çok oyalar belki ama bizimki üzerine hiç binmiyor sürekli ittiriyor
mmmf arkadaşına geçmiş olsun canım, allah öyle dr un eline düşürmesin hiç kimseyi,
seyra hayırlı olsun ilk inciniz
sanki başka bir diş daha vardı ama kimdi arada kaçırdım sanırım inşallah bulurum
kızlar maşallah diyim ilkenin gece uykuya geçmesi çok kolaylaştı, savaşlarımız bitti şükür, en geç 9.30 - 10 gibi kendini zorlada olsa uyutturuyor, bu günlerde babasının yeni aldığı salıncakta uyuyor, uykusu gelince ona gidiyor üzerine koyuyorum ve kafasını yana çevirip uykuya geçiyor yavrum, gerçi erken yattığı gibi erkende kalkıyor, geç kalksa daha geç uyumasına razıyım ama bunada şükür akşam dinleniyorum en azından