2008 Kasım Anneleri

günaydın kızlar

mmmf geçmiş olsun canım

azocum halımız çilek mobilyadan, desenleri çok güzel al bonus kafaya bir tane

kalimero özeline okulumun adını ve site ismini attım canım, okul konusuna gelince işim gereği istanbuldaki özel anaokullarının çoğunu özellikle kaliteli kurumlarla iç içeyiz, ayrıca mezunlarımız istanbulun dört bir yanına dağılmış durumda isteyen herkese zamanı gelince seve seve yardım ederim:)

ilkenin yeni resimleri ve videosunuda diğer tarafta günlüğe ekledim bakmanızı tavsiye ederim:)

daha düzeltilecek birkaç şey var ama
Çocuk ve Gelişimi: Çocuk ve Çocuk Gelişimi Hakkında Herşey site adresim yorumlarınızı ve önerilerinizi bekliyorum, yorumları siteden yaparsanız çok sevinirim, birde görmek istediğiniz konular konusunda önerilerinizi bekliyorum,

denizanası diğer taraf derken nereyi kasteddin canım...
bende bakmak istiyorum..:))))))))alkisalkisalkis

puanlar haksız rekabete sebebiyet veriyomuş arkadaşlar( ne demekse) onun için sıfırlanmış..

arkadaşlar hep birbirine veriyomuş birinin puanı daha çok gidiyomuş falan feş..

ne işe yarıyosa sanki..

yani sil baştan:)

Denizannem baktım ben siteye.Akademik çalışma yapıyosun sanırım.Çalıştığın bilim dalını bilmiyorum. Site bitti mi, geliştirmeye devam mı ediyosun?

puanlarımız silindi
sistem değişmiş bende anlamadım
darkın verdiği linkide göremedim

Canım öncelikle geçmiş olsun.Havalar nasıl soğudu, dikkat edelim.Anıl daha düzelemedi. Burun akıntısı bitti, öksürük devam.Bu arada 5 ve 6.dişler de geldi.

Rep puanlarına gelince ben de açıklamayı göremedim ama sanırım sadece sadeleştirmişler.Farkındaysanız rep puanı fazla olanlar 50-70 gibi rakamlardalar.Benim yüksek değildi.20 ile başlatmışlar.Sadece oranlayarak sadeleştirmişler.

günaydunn
tekrar herkezin geçmiş bayramını kutlar küççüklerimin gözlerinden büyüklerimin ellerinden öperm
ayaklarımız geri gide gide işe geldik gün öle böle geçiyor
her güzel şey çabuk bitermiş zaten
benim oğluşumda hatırı sayılır bi birikimle bayramı kapattı
şu an anakasada ama değerlenecekler inş.
bayram hediyesi olarak oğlum bize 2 ön diş olarak verdi
ama kudurukluk had safhada delirtti bizi bayram süresince yorgunluktan bişi anlmadık

mmmf kafa geçmiş olsun

Denizannem baktım ben siteye.Akademik çalışma yapıyosun sanırım.Çalıştığın bilim dalını bilmiyorum. Site bitti mi, geliştirmeye devam mı ediyosun?

alanım çocuk gelişimi yasmincim bölümümle ilgili en başta öğrencilerime yol gösterme adına başlamıştım ama bir türlü başına geçememiştim, yeni yeni ilgileniyorum, bebek site anlıyacağın:) geliştirmeye devam tabiki, önerilerinizi bekliyorum

alanım çocuk gelişimi yasmincim bölümümle ilgili en başta öğrencilerime yol gösterme adına başlamıştım ama bir türlü başına geçememiştim, yeni yeni ilgileniyorum, bebek site anlıyacağın:) geliştirmeye devam tabiki, önerilerinizi bekliyorum

Hımm, çok güzel.İlke çok şanslı.Çok bilinçli bir annesi var.Bu arada oğlun maşallah güzel çocuk.Yabancı bebeklere benziyo.Böyle tip olarak sarı saç mavi göz.Avrupalı tipi var.Şeniz

bende güne geri geri başladım valla bir sürü iş var yarın okul açılıyo
fatih sabahçı zor bir yılolacak zannedersem
ön dişleriniz hayırlı olsun bizimkide ön dişlerin yanından patlattı 2 tane ama sanırım devamı geliyo yanaklar kıpkırmızı heran o da ne anlamadım hastamı oluyo diyorum ama 1 haftadıryaklaşık öle

günaydın ,çok açım ama evde ekmek yok yaa,çıkmaya da üşeniyorum ..börek yapıyım bari en kolayından..ay aklıma ekmek bulamassan pasta ye geldi birden :)))

Denizannem şu video nerde bakalım.Sitede mi?

Mmmfcim kocaman oğluna başarılar dileriz.Tabi oğlunla birlikte sanada.Kuzenim oğlu da okula gidiyor.Onunla birlikte kuzenimde ders yapıyor:))

Back
X