2008 Kasım Anneleri

selam kızlar
pek okuyamadım inşallah herkes iyidir

çok hastayım okuldan geldim denizi bile almadım, biraz çorba vardı dünden içtim uyumuşum biraz şimdide dökülüyorum, birazdan paşayı alırım, özledim oğlumu:)

bu sayfaya bakınca yasminin alıntısını gördüm, neden böyle birşey denemek istiyorsunuz bilmiyorum (o da önemli çünkü) ama, şu sütün içine katılan toz karışımdan diyorsanız bence katmayın, devam sütü tatlı zaten oda tatlı nasıl olur bilmiyorum, birde şimdiden alıştırmamak lazım diye düşünüyorum, çitos sağlık açısından daha doğrusunu bilir.

ayrıca benim dijial makinada su koyuvermeye başladı artık, önerileri bende not ediyorum

ben mantı yaptım valla ama kıymasız olandan bayılıyorum onu yapmaya
develiye gittiğimde yengem öğretmişti nefis oluyor valla

bende mantarlı tavuk domates corbası ve makarna yaptım... aksam cayla yemek ıcınde patateslı borek.. bu aralar acaıp yemege basladım :kedi: yoksa normalde esım 2 cesıt yer kalkar kendım ıcın yaptım cogunu :)

ayyy bendemi mantı yapsam acaba, tavuk, doğranmış mantar ve doğranmış soğanımı çıkarmıştım ama hiç gücüm yok onları ocağa koymaya, hazır mantı vardı çıkardıklarım erimemişse en iyisi onu çıkarayım

selam kızlar
pek okuyamadım inşallah herkes iyidir

çok hastayım okuldan geldim denizi bile almadım, biraz çorba vardı dünden içtim uyumuşum biraz şimdide dökülüyorum, birazdan paşayı alırım, özledim oğlumu:)

bu sayfaya bakınca yasminin alıntısını gördüm, neden böyle birşey denemek istiyorsunuz bilmiyorum (o da önemli çünkü) ama, şu sütün içine katılan toz karışımdan diyorsanız bence katmayın, devam sütü tatlı zaten oda tatlı nasıl olur bilmiyorum, birde şimdiden alıştırmamak lazım diye düşünüyorum, çitos sağlık açısından daha doğrusunu bilir.

ayrıca benim dijial makinada su koyuvermeye başladı artık, önerileri bende not ediyorum

Denizannem ben vermiyorum.Remedios sordu.Ben de bir bilene soralım dedim.Yemek yemediği durumlarda ben Milupa veriyorum.:a015:

Kızlar ben dün akşam tavuk çorbası, bamya, pirinç pilavı yaptım.ıçi evde yapılmış kıymalı pidem var.Tavuk kızartacam gidince.Yalnız tatlı hazır.Burma var.Bir de annem turşu getirmiş.Ondan çıkarırsam tamamdır.

ben de vermedim canım
ne devam sütü ne de pınarın ilk sütünü içmeyince(bebe bisküvisi de koydum)
çaresiz kaldım acaba nesquick'le içer mi diye düşündüm üzerinde vitaminli filan yazıyor çünkü

ben de vermedim canım
ne devam sütü ne de pınarın ilk sütünü içmeyince(bebe bisküvisi de koydum)
çaresiz kaldım acaba nesquick'le içer mi diye düşündüm üzerinde vitaminli filan yazıyor çünkü

Benimki bebe bisküvili bişi içmiyo.Sade mama içiyo ama bisküvili olunca ıııh.Aç yatar ama onu içmez.

Kızlar foto.mak.önerilerinizi bekliyorum.

bir bolulu olarak mantıyı güzel yaparım ,yani öyle olduğunu söylerler ,kız piraye çıkta söyle ,hem yaptık hem yedik beraber ..

yasmincim gördüm canım senn vermediğini:))a.s.a.s.
remedioscum sen bilirsinde verme derim büyüyünce yeterince yiyecekler çünkü bunlardan , gerçi bu eşimin aklına gelseydi şimdiye kadar alıp denemişti bile, geçen cocopopslar varya onlardan aldı ve yedirdi çocuğa, tabi tatlıya bizimki nasıl açıyor ağzını:))
ama minik toplar ağzından kaçıveriyordu, artık eşim yiyor:)

Back
X