- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #43.321
Benim digital makinam var ama akşamları güzel çekmiyor.Biz de akşam eve geliyoruz.Oğlumun resimlerini net çekmek istiyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
pek okuyamadım inşallah herkes iyidir
çok hastayım okuldan geldim denizi bile almadım, biraz çorba vardı dünden içtim uyumuşum biraz şimdide dökülüyorum, birazdan paşayı alırım, özledim oğlumu:)
bu sayfaya bakınca yasminin alıntısını gördüm, neden böyle birşey denemek istiyorsunuz bilmiyorum (o da önemli çünkü) ama, şu sütün içine katılan toz karışımdan diyorsanız bence katmayın, devam sütü tatlı zaten oda tatlı nasıl olur bilmiyorum, birde şimdiden alıştırmamak lazım diye düşünüyorum, çitos sağlık açısından daha doğrusunu bilir.
ayrıca benim dijial makinada su koyuvermeye başladı artık, önerileri bende not ediyorum
ben de vermedim canım
ne devam sütü ne de pınarın ilk sütünü içmeyince(bebe bisküvisi de koydum)
çaresiz kaldım acaba nesquick'le içer mi diye düşündüm üzerinde vitaminli filan yazıyor çünkü
ya düdüklüye et koydum ama hala onunla ne yapıcağımı bilmiyorum ,kolay bişeyler söylesenize.