2008 Kasım Anneleri

cagancuk bu yaştada reflü olurmuymuş canım ya..
ne gibi şikayeti vardı kuzucuğun:((

ya aslında reflü belirtisi yok ama bronşiolit oluveriyo hemen tıkanıyo hava veriliyo hastanede onunda sebebi alerjik olabilir yada reflüden olabilir dedi dr.kan tahlilleri yapıldı alerjil bi şey çıkmadı.bide reflüsü varmı diye bakalım dedi.ondan yapılacak yani.ilaçlı mama içirilip film çekiliyomuş kan aldırırken canımızı çıkardı buda öyle olmaz inşallah

günaydın kızlar
geçmişe baktım ama aklımda hiçç bişey kalmadı
çagancuk ve safiş geçmiş olsun kızlar

bizde hala hastalıkla boğuşuyoruz
Duru nun burnu hala tıkalı özellikle de geceleri iyice azıyor bu durum
dün gece hiç kalkmadıysa 20 kere kalktık heralde
tabı ben sersem gıbıyım

çok geçmiş olsun durucuğa.kendine dikkat et cnm bide sen hasta olursan daha zor olur

selam kızlar bugün uğrayamadım hiç yaaa işlerimiz çoktu
kızlar bu arada artık yağmurda yürüyor 3 günlük çalışmlarım sonuç verdi:)
ilk kez yarım saat önce felan ta karşıdan bana geldi bana gelsin diye ne şebeklikler yapıyorum bi görseydiniz halimi feci gülerdiniz:)
bide o yürüyüşü yaptıktan sonra kendi kendine bi baştan bi başa yürümeye çalışıyo belki tek başına bi süre gidemez ama o baştan başa gelmesi beni mutlu etmeye yettiiii

ohh canımcım gözün aydın kısa zamanda hızlanmaya başlar artık benimki pıt pıt gidiyor ama canı isterse istemezse yerinde kaldıramıyoruz emekliyor sadece kaydirigubbakcemile3 ama 3 adımla başlamıştık artık 5-6 adıma falan çıktık alkisalkisalkis

yazmayı unuttum benim sıpam da artık bay bay yapıyor ve öpücük yap deyince öpücük yapıyor o çıkardığı sese bayılıyorum yaaa

ahh canım beniiim çok tatlı oluyorlar dimi benimki de bay bay yapıyor alkış yapıyor elleriyle sabır sabır çekiyor yanaktan öpüyor eskden sadece yalıyordu şimdi baya vakumluyor yanağı şap diye ses geliyor bazen Şeniz

bak sen yağmur hanıma maşallah annesi, kasım ayının en küçüğü neler yapıyor, benim tamagoçide hala tık yok tekrar maşallah yağmuruma:nazar::nazar:

senin tamagoçide tık yok diyorsun ama face e bile girmiş ekledim sizi annesi bizi kabul edin kaydirigubbakcemile3

bilmem ki benim zaman zaman iştahım iyidir bazen hiç yemem , kocam da benim gibidir bazen yer bazen yemez..batu maşallah yiyo yani , annem kimselere söyleme diyo ama sizlerin nazarı değmez nasıl olsa :) doktorun ne diyo bu duruma?

ay benimki de öle heryerde anlatma oğlanın huylarını diyor hakkaten bende inanırım nazara ama buradaki arkdaşlarımdan çekinmiyorum hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruz her zaman benimki de koca boğazın biri ne bulsa yer doyar bizimle bir daha oturur sofraya pazartesi akşamı gezmeden döndük birkaç pastaneyle konuşalım dedik pasta olayını pastanede açmaları falan bir gördü allahım çıldırıyor yiyeceğim diye ananesi akşamüstüleri gezerken oradan alıyorda açma biliyor orayı o yüzden zaten karnıda acıkmıştı biraz aldık bir tane biz konuşurken adamla onu yedi %60ını bitirdi sanırım adam bunu çok sevdi yiyişini ağzına öyle tıkışı varki komedi yani hepsini sokmaya çalışıyor acelesinden elimden alacaklar diye kaydirigubbakcemile3 pastacı amcası bunu aldı diğer tarafa götürdü pastaların tarafına benimkinin gözler fal taşı gibi açıldı tabi bir tane ekler verdi eline aman allahım onu da yedi yarısını falan diğer yarısını da kıyafetine yedirdi tabi bir taraftan yiyor bir taradtan pastacıya bişeyler anlatıyor çok sevdi tabi sonra amcası doyamadı buna birde üstüne bir çay bardağı limonata getirdi benimkinin gözler yine aıldı hemen aldı bir yudum ıyy onu beğenmedi tatlının üstüne ekşi geldi tabi sonra bay bay yapıyor adama yedi içti gidiyor artık duramaz oralarda kaydirigubbakcemile3 kopardı o akam bizi yaa sadece evde değil yani her yerde pis boğazlığını belli ediyor kaydirigubbakcemile3
herkese iyi geceler kızlar.yarın çağana reflü için film çektiricez umarım bişey çıkmaz dua edin bize.:Saruboceq:

canım ne zaman gideceksiniz çektirmeye henüz gitmediniz sanırım inşallah iyi haberlerle dönersiniz

selam canlarım çok özlüyorum sizi ya
bu aralar eskisi kadar çok girip sohbet edemiyorum
bu akşam benim minnoş düştü :(( nerdeyse kaşı patlıyordu.çok üzüldük.karnıma ağrılar girdi hala ağrıyor.henfendi yine uyumuyor bu arada.iyice gece kuşu olduk.sabahları erken kaldırıyorum özellikle yinede gece geç yatıyoruz :(
herkes iyidir umarım
öpüyorum hepinizi mucxxxxx

ah güzelim okiciğimize geçmiş olsun oluyor artık böle şeyler alışırız diyoruz ama alışılmıyor allah bir daha göstermesin aralarda girde egeliler buluşmasını takip et yada özelden telini falan yazda en azından oradan ulaşalım sana

bugün 11 aylık olduk
yaşgünümüze 1 ay kaldı

oy oyy br meleğimiz daha 11 aylık olmuş tebrik ederim canım benim sizde de geri sayım başladı

herkese günaydın ...
düşen bebeklere ve rahatsız olan bebişlere çoookkkk geçmiş olsun:((
ben bugün acaip derecede sinirliyim..
sevgili kocamla akşam tartıştık..

hayrola cicim niye kavga ettiniz
ah kocişlerle kavgalar olmasa hayat daha mı güzel olacak acaba yok bee o zamanda tadı tuzu kalmaz hayatın

günaydın kızlar
geçmişe baktım ama aklımda hiçç bişey kalmadı
çagancuk ve safiş geçmiş olsun kızlar

bizde hala hastalıkla boğuşuyoruz
Duru nun burnu hala tıkalı özellikle de geceleri iyice azıyor bu durum
dün gece hiç kalkmadıysa 20 kere kalktık heralde
tabı ben sersem gıbıyım

ah yaa bir türlü atlamadı durucuğum burun tıkanıklığı da kötü oluyor işte sprey falan yapıyorsundur mutlaka ama canım faydası olmuyormu
biz tonimer diye bir sprey kullanıyoruz deniz suyu çok iyi geliyor burnu tıkanık olduğu zamanlarda bir dene istersen sende

ve hepinize günadın bizler allaha şükür çok iyiyiz kalktım işime geldim yine her zamanki gibi

oğlu bu gece hiç bişey yemedi kızlar ilginçtir gece yatarken saat 22.20gibi bir tabak muhallebisini bitirdi onunla sabaha kadar uyudu arada sadece emziğini bulamadığı için ağladı onun dışında kalkmadı acıkmadı heralde dimi yoksa isterdi yalnız gecede acıkmazsa hepten memeden kesilir bu çocuk geceleri çok güzel emiyor çünkü gündüzleri emmiyor napsakki :uhm:

bu gece melis çok güzel uyudu ,hiiiççç uyanmadı ,bende günlerin yorgunluğunu attım ,ablama gidicem hazırlanmam lazım hala uyanmadı ..

herkese günaydın..

Anneler gunaydın herkese hasta bebıslere cok gecmısler olsun.aklıma kalanlar lelal saphıra cagancuk cok gecmıs olsun canlarım.

Eylulcum sevındım dınlenmene canım.dun benım oglum yıne 2 kez uyandı aglayarak emzık yuzunden.

Back
X