- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #44.121
Ya maşallah Lavişim.Bizimki yürümeye çok korkuyo.Seri olarak koltuklarda yan yan gidiyo.Öp dediğimde ağzını yanağıma yapıştırıyo.Bay bay yok.Sadece sevdiği birinin ismini söylediğimizde ge ge ge yapıyo.Ama ellerini bazen kullanıyo ge ge derken. Alkışla hiç ilgilenmiyo.Tek tesellim evde sorduğum çok nesneyi o tarafa bakarak bildiğini göstermesi.Bir de geçen gün oyuncak sepeti vardı önümüzde.Oğlum araban nerde git getir dedim.Arabayı oyuncakların içinden alıp yere bıraktı.Ama şu by by ve alkış olatına çok bozuluyorum.mafoldumben
niye üzülüyorsun takıyorsun canım yaa senin oğluşunun yapabildiklerini de bzimkiler yapamıyor herkesin çocuğu birbirinden farklı zamanla öğrenir hiç endişelenme bence rahat ol benimki oyuncaklarından birtek topunu biliyor onu alır getirir sorsam birde yazın vantilatörü biliyordu huuu diye kaydirigubbakcemile3
haa bu sabahki olayı da anlatayım aklıma gelmişken sabah benimki gitmiş banyoa klozetin önüne oturmuş ee-ee diyor fırlama yaa biz oraya yapıyoruz onu anlatmaya çalıştı heralde :roflol:
selam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama
( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?
ay canım yaa içim cız etti valla geçmiş olsun kuzucuğuma için rahat etmeyecekse götür tabi millet ne derse desin ama yine de gerekeni yapmışsın sanırım