2008 Kasım Anneleri

Ya maşallah Lavişim.Bizimki yürümeye çok korkuyo.Seri olarak koltuklarda yan yan gidiyo.Öp dediğimde ağzını yanağıma yapıştırıyo.Bay bay yok.Sadece sevdiği birinin ismini söylediğimizde ge ge ge yapıyo.Ama ellerini bazen kullanıyo ge ge derken. Alkışla hiç ilgilenmiyo.Tek tesellim evde sorduğum çok nesneyi o tarafa bakarak bildiğini göstermesi.Bir de geçen gün oyuncak sepeti vardı önümüzde.Oğlum araban nerde git getir dedim.Arabayı oyuncakların içinden alıp yere bıraktı.Ama şu by by ve alkış olatına çok bozuluyorum.mafoldumben

niye üzülüyorsun takıyorsun canım yaa senin oğluşunun yapabildiklerini de bzimkiler yapamıyor herkesin çocuğu birbirinden farklı zamanla öğrenir hiç endişelenme bence rahat ol benimki oyuncaklarından birtek topunu biliyor onu alır getirir sorsam birde yazın vantilatörü biliyordu huuu diye kaydirigubbakcemile3
haa bu sabahki olayı da anlatayım aklıma gelmişken sabah benimki gitmiş banyoa klozetin önüne oturmuş ee-ee diyor fırlama yaa biz oraya yapıyoruz onu anlatmaya çalıştı heralde :roflol:

selam kızlar bugun keyfım yok hıc..
Dun elını kestı oglum.. Aksam bız tv ızlıyoduk esımle oda dolasıyodu etrafta.. bı ara kayboldu gozden.. ama 2 dakıka gecmemıstı sonra seslendım cevap vermedı bı gıttım holde oturmus elınden kanlar damlıyo yanı ınsan sogukkanlılıgını koruyamıyor maalesef boyle durumlarda. esıme bagırdım hemen oda geldı once yıkadık sonra batıkonladık. kanaması durmadıgı ıcınde bantladık. tum gece elını salladı durdu.Gırıste paslanmaz bır esık var oranın kenarına surtmus elını oda jılet gıbı kesmıs :(((( bu sabah dedım bantı acayımda yarası kurusun gecsın. acmamla beraber tekrar oluk gıbı kan gelmeye basladı. hemen batıkonlayıp kapattım yıne bantla. doktorunu aradım ulasamadım epey derın bı kesık hanı dıkıslık degıl belkı ama :(( demırle kestıgı ıcınde korktum paslı degıldı gercı kestıgı sey. Hastaneye gotursem gulerler herhalde kucucuk kesık ıcın mı geldınız dıye ama goturmedende ıcım rahat etmeyecek. En azından bı krem verır doktr?

ay canım yaa içim cız etti valla geçmiş olsun kuzucuğuma için rahat etmeyecekse götür tabi millet ne derse desin ama yine de gerekeni yapmışsın sanırım

dilekçim ne zamandır tarhana yapmıyodum bugün yaptım 1 tabak yedi
lavişçim maşallah yağmura piroşta yürüyo öle eller kendini korumaya hazır şekilde önde düşerse hemen koyuyo ellerini çok temkinli benimki
bay bayı ve alkışı 5-6 aylıktan beri yapıyor çok komik oluyor doktora gidince çıkarken bay bay diyo doktor hem yapıyo hemde söylüyo vay vay diye:))

swettercim çok geçmiş olsun
bence kesinlikle götürmelisin doktora
geçen hafta piraye de ayak baş parmağını nereye vurduysa artık ben ona kıyafet almaya gitmiştim o mutfaktaydı kapıya sıkıştırmış olabilir nasıl ağlıyo ama bir çıkardım çorabını kesilmiş ve tırnağı morarmış çok ağladı biraz sustu yine başladı 1 saat ağladı acı acı
dedim kırıldı galiba parmağı o sırada eşim aradı piroşta bende ağlıyoruz hemen gel dedim çok telaş yaptım giyincem bırakamıyorum kalkmaya çalışıyo ayağı dahada çok acıyo ciyak ciyak ağlıyo bende tabi
beklerken şişti bide parmağı
eşim geldi hemen hastaneye götürdük doktorumuz acile yönlendirdi
film çektirdik çok korktum kırılmışsa diye ama ezilmiş bıdığımın parmağı:(
pansuman yapıldı ve 2 gün sargılı kaldı:((

sweettercım cok gecmıs cnm ben de bır dr gotur en azından pansuman yapılır derım.gercekten cok dıkkat edılmesı gereken bır donem bır an bos bırakmaya gelmıyor.ben de yurutecıne koydugumda evın ıcınde gezıyor bır sure ses gelmeyınce selenıyorum mutlaka bısı yapıyor oluyor cunku hemen kosup gelıyor sese dogru cok afacan bunlar cok.

remodıoscum benım oglumda bıberona zor alıstı devam sutune de zor alıstı once gecelerı az az verdım hep ılkın 30 cc sonra 60 cc derken 90 vermeye basladım sımdı masallah 180 cc 2 kez olmak uzere ıcıyor gecelerı ama 1 ay oldu benı emmeyı bıraktı kendılıgınden zaten azalmıstı da sutum.sen de az az versen once hatta ıcıne cıcı bebe yada pekmezle tadlandırsan.ınsallah alısır cnm ama pes etme ben bayagı ugrastım ılkın ıcmedıgı sutlerı bosa gıtmesın dıye ona yogurt mayalım hep.bırde ıcmedıgı an bırakma 10 dk sonra tekrar dene uykusunda.ben oyle alıstırdım cnm.bıberonu dılıyle ıtıyordu ama sımdı cok sukur alıyor hem bıberonu hem devam sutunu.

beyazmelegım hıc gulesım yoktu eeeee-eeeee yapıyor demek oglusun.sızı gızlı gızlı ızlemıs demekkı opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
pırayecım sıze de gecmıs olsun cnm ya.
ay agızları var dıllerı yok bu bıdıkların dıllenselerde dertlerını bır anlatsalar ya...

gecen hafta sonuda mertım yurutecte ayaga kalkıp uzanıyor mutfaktakı masaya kut dıye kafasını vurdu bende muftakta ıs yapıyorum.bır cıglık ama baktım kıpkırmızı oldu alnı hemen sogukluk versın dıye metal kasıkla bastırdım.cok hafıf sıstı yıne de. Allah beterınden korusun yavrularımızı...

bu arada evımın ısını yaptım.sıl supur toz faalıyetlerı ...az da utu yaptım mertımı yıkadım.uyuttum demıncek uyanıdı kerata ınsallah gerı uyur cunku cok az uyudu.uyanınca elma rendelıyım de onu yedıreyım.

Pirayecim geçmiş olsun.Küçücük parmakları incinmiş demek Piroşun.Daha büyük kazalar göstermesin Allah.Benimkide geçen gün koltuğun kenarında oturuyodu.Hapşurunca kafayı küüüt diye ahşap bölüme vurdu.Alnı nasıl morarmış.Şimdi mandalina renginde.Yalnız ben artık düşünce, kafasını vurunca falan bakmıyorum o tarafa.Hemen çığlığı basıyo bakarsam.Alıştık galiba:))))))))))

Gecmis olsun pirosa,anila,merte ve hepsine..

yasmincim bende y abakmiyorum yada bisi olmadi annecim filan diyorum.

aksi taktirde kirip dudaklarini iki kez dah aagliyor,cok nazli benim oglumya.

sweetercım geÇmıŞ olsun canım kıyamam ben onaaa
bencede gÖtÜr bı dra gÖrsÜnler dedıĞın gıbı krem falan verır
Çılekcımyerım ben sızı sız unutulucak ınsanmısınız ama valla dalgınlıĞıma gelnıŞtır Şımdı kutlasam ayıp olurmu :)))))ÇocuĞun yaŞı geld,ı nerdeyse ama:)

sweettercım cok gecmıs cnm ben de bır dr gotur en azından pansuman yapılır derım.gercekten cok dıkkat edılmesı gereken bır donem bır an bos bırakmaya gelmıyor.ben de yurutecıne koydugumda evın ıcınde gezıyor bır sure ses gelmeyınce selenıyorum mutlaka bısı yapıyor oluyor cunku hemen kosup gelıyor sese dogru cok afacan bunlar cok.

remodıoscum benım oglumda bıberona zor alıstı devam sutune de zor alıstı once gecelerı az az verdım hep ılkın 30 cc sonra 60 cc derken 90 vermeye basladım sımdı masallah 180 cc 2 kez olmak uzere ıcıyor gecelerı ama 1 ay oldu benı emmeyı bıraktı kendılıgınden zaten azalmıstı da sutum.sen de az az versen once hatta ıcıne cıcı bebe yada pekmezle tadlandırsan.ınsallah alısır cnm ama pes etme ben bayagı ugrastım ılkın ıcmedıgı sutlerı bosa gıtmesın dıye ona yogurt mayalım hep.bırde ıcmedıgı an bırakma 10 dk sonra tekrar dene uykusunda.ben oyle alıstırdım cnm.bıberonu dılıyle ıtıyordu ama sımdı cok sukur alıyor hem bıberonu hem devam sutunu.

beyazmelegım hıc gulesım yoktu eeeee-eeeee yapıyor demek oglusun.sızı gızlı gızlı ızlemıs demekkı opuyorumnanaktan

yağmurcum izlemek ne kelime elinden gelse kucak kucağa oturalım diyecek klozette kaydirigubbakcemile3 kapının önünde bağırıyor aç diye bende diyorum oğlum bekle ee yapıyorum oradan kalmış aklında

Back
X