- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #46.261
andinacığım ben de tam şimdi telefonu kapatmıştım ısıtmayan kombi için servis çağırdım fakat o kadar yoğunmuşki perşembeye randevu verdiler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günadın
yasminim daha iyiyim tatlım , tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim canlarım..
sabah bi kalktım ev buzhane , kombi bozulmuş( off bayılıcam artık , tam kocam gitti kombi bozuldu şimdi uğraş dur , bıktım artık valla bıktımmmm
hERKESE günaydın..
Dünden beri çok fena hastayım.Dün çok üşüyordum ,her yerim ağrıyordu.Akşam eve gittim ateşlendim tansiyonum düştü.Çok fena bir geceydi.Akşam 6 da gittim hemen yattım.dinlendim biraz ama yine de kötüyüm..
Oğlan da bu aralar çok mız mız.geceleri çok uyanıyor çok ağlıyor.İdrar miktarı azaldı gibi sanki.Kusması olmaya başladı arada.Bugün randevu aldım doktorumuza gidicez bakalım.Pipisinin ucu biraz kapalı gibi geldi bana.Olmazsa sünnet ettiricez cuma günü filan.
Günaydın kızlar,
Çitoscum geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.
Ben de sabah sabah domuz gribi haberleri ile güne başladım. Ayın 12 sinde aşımız var hastaneye gitmeye korkuyorum. Aşı için sağlık ocağına mı gitsem acaba orada bulaşma tehlikesi daha az en azından diyorum.
dilekcim hoş geldin canım
yasmincim gözün aydın, ayakta durmaya başladıysa yürümesi yakındır canım