2008 Kasım Anneleri

günadın

yasminim daha iyiyim tatlım , tüm geçmiş olsun dilekleri için teşekkür ederim canlarım..

sabah bi kalktım ev buzhane , kombi bozulmuş :(( off bayılıcam artık , tam kocam gitti kombi bozuldu şimdi uğraş dur , bıktım artık valla bıktımmmm

Benim de radyatörlerin havalarını almam lazım.Az ısıtıyo.Anılla nasıl yapacaksam:(((

günaydın kızlar

kalimero hem sana hem anneciğine geçmiş olsun canım tekrardan

andinacım sanada geçmiş olsun, batuyu gönder bari annene falan yapılana kadar,

remedios allah kavuştursun canım

yasmin kalimero akşam benimkide fenaydı gece 12 de hala ortada tombilibular gibi dolaşıyordu, uyku tulumunu giyince aynı tombilibular gibi oluyorda:) face koydum gece çekilmiş resimleri, bende en son 12 yi geçerken tüm sözleri ayva çiçek açmış yazmı gelecek olan spesial şarkımı söyleyerek zor uyuttum, eşim gülüyor daha fazla dayanamadı diye

kalimero buradaysan bişii sorcaktım canım

hERKESE günaydın..

Dünden beri çok fena hastayım.Dün çok üşüyordum ,her yerim ağrıyordu.Akşam eve gittim ateşlendim tansiyonum düştü.Çok fena bir geceydi.Akşam 6 da gittim hemen yattım.dinlendim biraz ama yine de kötüyüm..

Oğlan da bu aralar çok mız mız.geceleri çok uyanıyor çok ağlıyor.İdrar miktarı azaldı gibi sanki.Kusması olmaya başladı arada.Bugün randevu aldım doktorumuza gidicez bakalım.Pipisinin ucu biraz kapalı gibi geldi bana.Olmazsa sünnet ettiricez cuma günü filan.

ay denizanası senin şu çocuğa yakıştırmaların tombililullalalalar :)))
ama gerçekten o tulumun içinde çocuklar çok komik oluyor :))

bizim kombide de bir sorun var
akşam bir ara acayip sesler çıkartmaya başladı korkumdan kapattım hemen
bakalım bizimki de servis çağıracakmıs ama 1 aydır çağıracak bekliyorum hala ..
kışın ortasında donup kalıcas o olacak .

andişimm bugün biraz daha iyi olmana sevindim tatlım
kalimero senin annene de geçmiş olsun canım
ben görmemişim o kısmı

Günaydın kızlar,

Çitoscum geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Ben de sabah sabah domuz gribi haberleri ile güne başladım. Ayın 12 sinde aşımız var hastaneye gitmeye korkuyorum. Aşı için sağlık ocağına mı gitsem acaba orada bulaşma tehlikesi daha az en azından diyorum.

hERKESE günaydın..

Dünden beri çok fena hastayım.Dün çok üşüyordum ,her yerim ağrıyordu.Akşam eve gittim ateşlendim tansiyonum düştü.Çok fena bir geceydi.Akşam 6 da gittim hemen yattım.dinlendim biraz ama yine de kötüyüm..

Oğlan da bu aralar çok mız mız.geceleri çok uyanıyor çok ağlıyor.İdrar miktarı azaldı gibi sanki.Kusması olmaya başladı arada.Bugün randevu aldım doktorumuza gidicez bakalım.Pipisinin ucu biraz kapalı gibi geldi bana.Olmazsa sünnet ettiricez cuma günü filan.

Canım ikinize de geçmiş olsun.Senin iki kat dikkat etmen lazım çitosum.Oğlanı da sünnet et kurtul.Yazık çişini yaparken nasıl acı çekiyo kimbilir.Altını değiştirirken baktın mı, pipide kireçlenme olmuştur.Ya onu bepantenle açıp yumuşatacaksın, ya da sünnet.İkisinden biri, seçim senin:))

çitoscum çok geçmiş olsun canım, kendine dikkat et, idrar konusunda pipiden kaynaklı sorunmudur bilemiycem ama bizimde geçenlerde baya azdı idrar miktarı dr aradık sorun yok dedi az sıvı aldığından olmuştur dedi, ama sünnetli olduğu için başaka bişii düşünülmedi, sizinde sünnet olacaksada çok sorun olmuyor canım merak etme aradan çıkmış olur,

lelalcim resmi gördünmü bilmiyorum görsen sende benzetirsin, şimdiye kadar en çok tamagoçi demeyi seviyordum şimdide tombilibuu :)

bu arada deniz arada bir hapşuruyor mandalina sıktım verdim, şim şu şuruptan haber alsada başlasam içim çok rahatlayacak

Teşekkür ederim kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için.

Yasmincim sen bu konuda baya uzmanlaşmışsın şekerim.Valla sünnet yaptırıcam allah izin verirse cuma günü .Olsun kurtulsun çocuğum.

günaydın kızlar..klavyemin üzerine su dökülü dün..çalışmıyor..ekran klavyesi ile yazıyorum...canım sıkıldı,off...zaten çok yazamıyordum,,,artık daha kısa ve net olacağım..

çitoscum geçmiş olsun tatlım sana da
dikkat et tatlım kendine sonra batuşa da bulaşmasın

juliii naberrr tatlım görüşemiyoruz seninle uzun zamandır denk gelemedik bir türlü :))

Kızlar hep dert mi yanacağım.Güzel bişiler söyleyim.Dün oğlumun dayıları gelmişti bize.Day dedi onlara. Day ge ge diyo.Sonra oyuncak sepetine tutunarak kalktı ve iki elini de bırakıp ayakta durdu. Biliyorum yürümedi henüz ama ben çok duygulandım ve ağladım:)))

Günaydın kızlar,

Çitoscum geçmiş olsun canım. Dikkat et kendine.

Ben de sabah sabah domuz gribi haberleri ile güne başladım. Ayın 12 sinde aşımız var hastaneye gitmeye korkuyorum. Aşı için sağlık ocağına mı gitsem acaba orada bulaşma tehlikesi daha az en azından diyorum.

siz üniversite hastanesine gidiyordunuz dimi? açıkçası ben şimdi üniversite hastanesine gitmye cesaret edemem, bizde bir yaş kontrolü için cumartesi gidelim diyoruz, daha boş oluyor hastane

Valla ben de hastaneye gitmeye korkuyorum ama mecbur kaldım artık.Gerçi babası ve ben eve yeterince mikrop taşıyoruz ama Direk o ortama girmesi gözümü korkutuyor açıkçası benim de..Hem bugün çocuk doktoruna cuma da sünnet için çocuk cerrahına gidicez.inşallah enfeksiyon filan almadan gelirirz..

denızanası buradayım canım

cıtos gecmıs olsun
bır doktorun hasta olması ve hastalıktan sıkayetlerını dıle getırmesı uzaktan bakınca degısık gelıyor ınsana
hanı kendımızı teslım edıyoruz ne derse yapıyoruz falan yaa
benım azıcık doktor fobım var daa

ayrıca her aksam oldugum su ıgneler daha az nasıl acıtır hatta mumkunse hıc acıtmayanı yokmudur

andına canım gecmıs olsun
bızde pazar gunu kombızede olduk
sıcak su vardı ama petekler ısınmıyordu
ufo ıle ıdare ettık servıs gelene kadar
servıs yetkılı geldı kombının dıs kapagını tamamen cıkartık ısaret parmagının ucuyla tık tık dıye vurdu ve petekler ısınmaya basladı
her ıs ehlınde olacak derler ya o hesap

Back
X