2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

Strawberry_83

Guru
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
5.352
1.396
373
Slm kızlar hazırlıklarla ilgili topiğimiz var burda da fototlarımızı paylaşalım ve karışıklık olmasın istedim keyifli zamanlar geçirmeniz dileğiyle :) :asigim::1hug:kaydirigubbakcemile5

biz doğumgünümüzü kutladık geldikkkkkkk..:)

bunlar babamızın doğum günü hediyesi ben tenli spor ayakkabılarımız...

gündüz pastamızı almaya giderken..

bu seneki pastamız.. babamız herzamanki gibi meyveli sipariş verince pembe olmuş yine eve gelirkende biraz keremin gazabına uğradı azcık düzenledikde pek belli olmuyor..:))
isimleride gelişigüzel yazmışlar üzerinde iyiki doğdun da yazıyordu kerem bozunca orasını iptal ettimm..:))

işde küçük çekirdek ailemiz....

burada biraz yoruldular babası müzik açmıştı azcık oynadık pastayıda yiyince iyice saldık kendimizi.. kaana bakın el havada hala oynarım ben diyor ama hali yok..:))

burada onlar söndürüyor ben yakıyordum mumu küçük mumda elimde kalmış....

işde bu kadarrr kendi aramızda sakin güzel bir doğumgünü geçirdik..
darısı diğer minişlere...

owww çok güzller yaa hepiniz çok güzelsiniz maşallah canım arkadaşım
nazlıcım bıdıkların biri babaya biri sana benziyo dimi
hep karıştırdığım gibi bıdıklarıda karıştırıyorum ama hangisi hangisi:))
10 senedir gördüğüm iki,zlere ermana emre emreye erman diyorum ama hep karıştırıyorum daha doğrusunu bulamadım:)))

resim ekliyodumda sayfa kocaman oldu ondan resmi sili,p onu yazdım yeri boş kalmasın diyerekten resimleri yükliicem cano az sabır:))

bunlarda bizim resimlerimiz
servis sehpasına açmıştım servisi
orayıda hiç çekmemişiz:)
mumda üflemedik malum cevriye:)

memoşumada kocamannnn bir maşalllahhhhh 2 yılımızı devirdik daha nice nice senelere hem dostluklarımıza hemde minik prens ve prenslerimizin doğum günlerine inşallah

maytabım ve nazlımeleğim tekrar kutlu olsun bebeklerimin doğum günleri nice senelere inşallah
fotolar birbirinden güzel, sevimli ikizlerim kaan ve kerem yakışıklım behlülüm asi delikanlım memo hepiniz sağlıkla yaşayın emi gülen yüzleriniz hiç solmasın

sağolun kızlar,
teşekkür ederizzz...
maytabım totoş olan kıvırcık yani kaan bana benzetiyorlar, minnoş olan tavşanım kerem beyi ise babaya benzetiyorlar..bizimkiler karıştırılamayacak kadar farklılar bir öğrendilermi isimlerini untmuyorlar özellikle kıvırcık kaandı demi diye soruyorlar..:))
bu arada herşeye rağmen resimlerinizde çok güzelsiniz sizde.. memoya niice sağlıklı mutlu yıllar..
ayrıca memonun avrupai görüntüsü ve yakışıklılığına bayıldım kız maşallah kocamanından hemide..:)))

Hepsi de çok tatlı.Ben de tekrar yavrularımızın doğum gününü kutluyorum.İnşallah çok sağlıklı ve mutlu bir hayatları olur.Darısı düğün pastalarına inşallah..

minik kuzularımızın doğum günleri kutlu olsun.nice mutlu senelere..

mmmf çok zayıflamışın cnm nasıl becerdin?banada bi anlatsan..

Kutlu olsun bütün yavruların doğum günü...

Nazlımeleğim nasıl büyümüş onlar öyle.Maşallah..Upuzun sağlıklı bir ömürleri olsun inşallah..

Maytappppppp ulan nasıl yaptın bu çocuğu bi tüyo ver.Anam o ne güzellik maşallah..Allah nazarlardan saklasın..Bi ajansa filan başvurun bence siz..Behlülün yerini alacak kişi şimdiden belli olsun..

doğum gününüz kutlu olsunn..
fotolar harika
özellikel küçük behlül

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…