2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

pirayecim herşey çok özenli olmuş ellerine sağlık.ben doğum günü için bu sene bir plan yapmıyordum ama sizi görunce heveslendim,nice yaşlarını görürsünüz inş,

pa passionelore canım emiralpin doğum günü kutlu olsun.sağlık mutluluk içinde birlikte nice yaşlarını görün inş.

Son düzenleme:
Piroşum pasta başarılı bence..Ellerine sağlık canım.Piroş biraz yaşlandığının farkına vararak hüzünlendi sanırım:))Herşey güzel görünüyo.Hediyeleri de görelim canım..Kızlara alınan şeyler ne kadar güzel oluyo. Hasretlen bekliyoruz..İyi ki doğmuş güzel yavrun.Allah daha güzel günler göstersin..

piroşum eline sağlık herşey çok güzel gözüküyo.pastanız harika olmuş.

piroşumda sende çok tatlı çıkmışınız.

minik prensimiz emiralp in doğum günü kutlu olsun.iyiki doğmuş.sağlıklı mutlu nice senelere inşallah..

hepinize çoookkk teşekkür ederizopuyorumnanaktan

piroş huysuzdu yasminim dün akşam birkaç gün önce nezleydi geçti ama huysuzluğu devam ediyordu malesef o yüzden hep ağlamaklıydı ee yaşıda geçti tabi dediğin gibi bebeklikten çıktılar artık:))
ayağında da terlikleri var foto.a bakınca şimdi farkettim cik cik ötüyodu birde onlar çıkartamadık ayağından ağladı onlar için:)

piroşummmm süpersin yaaa valla 41 kere maşallah arkadaşıma hamarat hatunum bnm süper olmuş valla ellerine sağlık arkadaşım bayıldım annemle baktık resimlere oda kutladı doğum gününü selamı var
piroşumda sende harika olmuşsunuz tekrar tebrik ediyorum hayatım hediye fotolarıda bu topiğe tatlım
tekrar nice mutlu senelere uzun ömürlü sağlıklı ve ömürboyu mutlu bir yaşam sürer tatlı prensesim inşallah

eveeeetttt
bız geldıkk
yorucu ıkı gunun ardından sabah sabah dustuk heyecanla nete
ıyı seyırler :))
ılk kez bu kadar cesurca ayaga kalkıp kendım yaptıgım kuzumun 2.yas pastası

ıkramlarımızı once sıcak sıcak cayla ıctıgımız hamur ıslerımız
sonrasında kumpır ve pastamızı cola ıle tukettık

pastasını ufleyen dogum gunu cocugu

babası oglunu yıyıp yutacak yakında

pastayla degıl sadece uzerındekı oyuncaklarla ılgılenen kuzum

hıc ıstemesem de sılahla oynamasını harclıklarını bırıktırerek hedıye alan yegenıme bır sey soyleyemedım
ama en kısa zamanda saklanacaktır

babasının kuzusuna aldıgı kendısı kadar ayısı

son olarakta lavıs teyzemızın hedıyelerı

gelmeyenlerden de hedıyelerımız geldı sagolsunlar
bır adet cumhurıyet altınımız ve bır mıktar paramız var hedıyelerımız arasında

ama asıl hedıye benım kı
onu da eklemeden gecemeyecegım
sevgılı kocamın bana hedıyesı

bıttı bızden bu kadar

pasinim sizinde pastanız çok şeker olmuş ellerine sağlık herşey çok güzel gözüküyor ayınıza bayıldım arda da buara ayı hastalığı başladı ayısıyla uyuyup ayısıyla kalkıyor :)hediyeler çok şeker lavişim hediyeside çok şeker kesesine bereket arkidşimin sende yüzüğünü güle güle kullan cnm

dogum gunumuzu kutlayan tum teyzelerımıze tsk ederız
sedosum saol tatlım
ayısını cok begendı oglum kendısı kadar var zaten

benım hedıyem ıcın de ben cok mutlu oldum

Pirayecim pastan kurabiyen sen kızın hepiniz harikasınız canım Nice yıllara Piraye

PassioneLore Nice mutlu yıllara oğluşuna ellerine sağlık güzel bir pasta olmuş

Lorem değişik ve güzel olmuş pasta.Belli ki çok güzel bir d.günü olmuş.Hediyeler de sıralanmış maşallah.Yavruşun d.gününü bir kere daha kutluyorum ve uzun sağlıklı yıllar diliyorum.Lavişin de kesesine bereket:)

lorecim minik emiralpe nice sağlıklı mutlu uzun bir ömür diliyorum..
sizin pastanızda çok güzel görünüyor canım ellerine sağlık..
minik kuzunun hediyeleride güzel güle güle kullansın..lavişiminkide güzel olmuş kesesine bereket..
sende yeni yüzüğünü güle güle kullan..bu arada eşinide tebrik ediyorum senin gibi bir eşin kıymetini bildiği için..:))).

Bugün ayın otuzbiriymiş.Biricik gelinim, güzeller güzeli Aysumun da doğum günü.Allah güzel yazgılar yazsın yavruya.Öpüyorum şişkin yanaklarda:)

aysu kızımın dogum gununun bugun oldugunu bılmıyordum ben ama
ozur dılerım kendı dogum gunu telasımızdan dıkkat etmemısım
hılalım guzel kızımın dogum gununu kutlarım canım
nıce mutlu huzurlu yıllar

piroşcum ne olur tarif ver bende yapmak istiyorum o güzel ağlak kuzudan yawww.. doğum günü kutlu olsun bahtı talihi şansı gibi güzel olsun ve ellerine sağlık herşey mükemmel gözüküyor

lorecim emiralp beyi doğum günü de kutlu olsun Allah iyilerle karşılaştırsın ellerne sağlık pasta valla cesaret işi cicilerini ve sende o güzel cicini güle güle iyi günlerde kullan lavişin ve tüm hedaye alanların kesesine bereket

aysuuu hanım aysu hanım sizinde doğum gününüz kutlu olsun göremiyoruz buralarda ama okur duyarsın izi umarımm

kızlar bizim cicilerimiz geldiği zaman sadece onları eklayaceğim
çünki bu sene bazı şeylerden dolayı d. günü yapmıyacağız belki biz çekirdek aile bir pasta keseriz ama yapmama kararı aldık

zeynam saol canım
hayırdır neden kutlamama kararı aldınız canım
bence sen yıne de kıyamaz kucukde olsa yaparsın bır kutlama yıgıdoma
bız heves ve merakla beklıyoruz canım fotolarınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…