2008 Kasım Prens ve Prenseslerinin Doğum Günü Fotoları

anam kanka valla yanlış şeye bastım beğendime basacıktım anammm anammm naptım kusura kalma looo hepsi hepiniz ama kusura bakma ama yavrular harikaaaa

öenmli değil kanka ben seni biliyom sen bizi sevi,yon:)))
çağancım kkda monti diyeti bölümü var o diyetle verdim cnm izmirde 50yi hatta döndüğümde 50nin altını gördüm hortlak gibiydim acil 2 kilo aldım ve korumaya çalışyıorum şuan

piroş cuğun doğum günü kutlu olsun.inş annesine babasına da hayırlı evlat olsun.güzel günler görsun inş.opuyorumnanaktan

Piroşumun d.gününü tekrar kutluyorum.Bahtı da yüzü kadar güzel olsun kuzumun..Öptüm güzel yanaklarından..

canlarım çok teşekkür ederim iyiki varsınız....

d.günü foto.larını ve hediyeleri buraya ekliyoruz değilmi ekliycem ama yanlış hatırlamıyorumdur umarım

piraye hiranın doğum günü kutlu olsun.. nice sağlıklı mutlu yıllara.....onun kocaman öpüyorummm..opuyorumnanaktan
pastanızda güzel olmuş annesi ellerine sağlık.. kayuda rozide güzel gözüküyor arkadaşım merak etme...mamalarınız, süslemeler o yandaki balonlar çok hoş olmuşşş.. emeğine deymiş canım...

maşallah hergününüz böyle olsun.. piroşta çok tatlı olmuş...arkadaki çiçekler taç gibi durmuş ..:)))
çok şekersiniz ikinizde... bir ara masayıoda ele geçirmiş bizim ufaklık ama çok tatlı tekrar öpüyorum yanacıklarından..

Son düzenleme:
hehehe piroşmuydu ooo bak sen bir an seçemedimmm..:)))))
herşeyiyle güzel yapmışın tekerar ellerine sağlık biz o kadarınıda yapamadık ..(

yasmin doğum günü resimleriyle birlikte hem ailewden gelen hemde arkadaşlardan gelen hediyelerde konsun diyordu sanırım... ama yinede emin değilim..

pınarcım tekrar kutluyorum canım piroşumun yaşgününü...
sende herşeyi mükemmel hazırlamışsın canım hepsi çok çok güzel tatlım pasta da çok tatlı olmuş canımm kısacası herşey çok güzel...

ayyy pınarcım önce seni tebrik etmek istiyorum o ne tatlı pasta öyle hazır gibi valla ne güzel ellerinize sağlık

piraye kızımı cimcimemi de gördüm stres mtres hiç bişeyt kalmadı tatlım benim harika çıkmış yaa herşey çok güzel görünüyor

gelen hediyeleri de buraya ekliyoruz canımcım ama çekiliş hediyeleri için en son bi topik daha açalım demişlerdi benden sonra tekrar vazgeçtilermi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…