ebrucum işe başladın mı bakıcıdan bahsetmişin.nereye başladın,sınavı kazandın demekki?kusura bakma canım uzun zaman giremeyince böyle oluyo...
kızlar bakmak isterseniz
kızım için kelebek kanadı - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
selam kızlar ..ridacım nerelerdesin canım muhammette çok tatlı olmuş maaşallah...deryacım canım buralardayımda iş güç koşuşturuyorum... bizimde 4 tane dişimiz var..alperenin saçları sıklaşsın diye kestirdik keloğlan oldu bizimkisi:)))))))çok komik görünüyo.
teşekkür ederim.. ama biraz büyükyapmışım. kızıma nerdeyse 10 numara büyük.. malzemeleri alıp tekrar yapcam.. çok maliyetli bişi değil..Canım çok marifetlisin maşallah..Çok şeker olmuş ve çok emek vermişsin belli ki.. güle güle kullansın bebişin :))
ya arkadaşlar ben niye göremiyorum acaba deryacım göremedim canım...ebrucum sanada allah kolaylık versin çok zor bi meslek bence adalet olmadığına bende inanıyorum...
ahhh canım ebrucum elifcim yasemincim gizemcim sizleri bi arada görmek ne güzel..eskiye döndüm ve duygulandım..geçmişe şimdi çok az bakabildim..hepinizi çok özlemişim..
elifcim şu an içinde bulunduğun durum zaten içimi parçalıyor bir de yazdıklarını okuyunca fena oldum..Her zaman söylediğim gibi Rabbim dağına göre kar veriyor insanın..Ve bizim çoğu zaman şer olarak gördüklerimizde gizli olan hayırların farkında olamıyoruz..bazen öylesine bunalıyoruz ki bunun neresinde hayır var diye isyana sürüklüyor yaşanılanlar kimi zaman..ama biz göremediğimiz için KULuz zaten..RAHMAN herşeyi en iyi bilendir..Bazen yaşanılanlar küçük günahlarımıza keffarettir..bu bile hayırdır insan için..Rabbim tez zamanda hayırlı bi şekilde evlatlarınıza kavuştursun seni ve eşini..çoğu bitti azı kaldı..sen de düzeliyorsundur inşallah..ALLAH büyük..kayra'nın doğum gününde yanında olamayacaksın belki ama Hayırlı olanı istemek lazım her zaman..neler yaşadığını hissedebiliyorum..Sabır acı bir meyvedir..herkese tatmak nasip olmaz..seni seviyorum arkadaşım..
amin. ebru cum..
hepimizin ayrı zorlukları var anladığım kadarıyla neysen cim allah sana da sabır versin arkadaşların dediği gibi o parayla hacca gitmek istemeleri çok bencilce olmuş diyecek bişey bulamıyorum(
kızlar bana da halam kızımın saçlarını sıfır kestir daha gür ve daha çok olur dedi. ama o uzayana kadar çirkin çirkin dolaşacak mı etrafta kızımsizce mantıklı birşey mi bu??
hakikaten kızımın saçları seyrek ve cansız hiç bana çekmemiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?