Ervus arkadaşım sen profil fotondan hani bir dizi vardı ya selena çocukların sevdiği,orada oynayan kıza çok benziyorsun.
Tüm mayıs annelerini ve bebişlerini öpüyorum.Bizim kuzunun dün ateş 39 u buldu.Gece dr a gittik.Baya kötü oldu yavrum.Onla uğraşıyorum.
Herkese iyi günler.
merhaba kızlar..
casser canım çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin...
rida cım sen zaten neler yapılması gerektiğini bilirsin..inşallah hakkında hayırlısı olur...üzücü bir durum...ama sen tanıdığım kadarıyla çok güçlü bir kadınsın üstesinden geleceğine eminimm....
derya cım çok hoşsun sen onun annesisin seni sevmeyecekte napacak...sana naz yapıyor işte...seni sürekli görüp başkalrını az gördüğü için öyle davranıyordur...ela da akşamları öyle gözü babasından başkasını görmüyor...
düğün için ist. a gittiğimizde de ben hariç herkese gitmişti...bıkmış kız benden 7 gün 24 saat beraberiz kolay değil:jeyyar:
ya bizim bebişlerde yürüsün artık diymi ama...
kızımın yürüyüşünü görmek istiyorum kimbilir ne tatlı olur...
eda gökçen muson nerelerde....
merhaba kızlar..
derya cım çok hoşsun sen onun annesisin seni sevmeyecekte napacak...sana naz yapıyor işte...seni sürekli görüp başkalrını az gördüğü için öyle davranıyordur...ela da akşamları öyle gözü babasından başkasını görmüyor...
düğün için ist. a gittiğimizde de ben hariç herkese gitmişti...bıkmış kız benden 7 gün 24 saat beraberiz kolay değil:jeyyar:
ya bizim bebişlerde yürüsün artık diymi ama...
kızımın yürüyüşünü görmek istiyorum kimbilir ne tatlı olur...
...
üzülmemek elde değil canım inan bana.. en erken ben koydum kuzumu evde çalışıyorum diye. sevemedim doyamadım. böyle şeyler canımı yakıyorderyacım üzülme :1hug:her çoçuk bir değil ardada bana düşkün değil babasını günde yarım saat görüyor diye bizimki babayı görünce deli oluyo arkasından ağlıyor
ama ben bi yere gitsem arkamdan ağlamıyor
ki biliyosun ben baktım
buarada arda bi kaç adım atıyoselmacım ama hemencik düşüyo çok komik:lepi:
katılıyorum bende ona çok benzetiyorum ervus u.Ervus arkadaşım sen profil fotondan hani bir dizi vardı ya selena çocukların sevdiği,orada oynayan kıza çok benziyorsun.
Tüm mayıs annelerini ve bebişlerini öpüyorum.Bizim kuzunun dün ateş 39 u buldu.Gece dr a gittik.Baya kötü oldu yavrum.Onla uğraşıyorum.
Herkese iyi günler.
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu[/QUO
Canım çok sağol.Hala pek keyfi yok gibi.Geceleri çok ateşleniyor.Gece ılık duş yaptırdım yine.Pediyus ve dolven i dönüşümlü kullanıyorum ama 2 gün oldu hala ii sayılmaz.Doktor 3 gün kullan geçmezse getir dedi.Antibiyotik vermedi.İştahıda sıfır kaşıgı görür görmez öğürüyor.İnşallah düzelir.Bebeğin hasta olması çok zormuş.1 yaşına yaklaştı yeni hasta oldu yavrum.
İnşallah düzelirbenneyaptımki
geçmiş olsun canım şimdi nasıl oldu[/QUO
Canım çok sağol.Hala pek keyfi yok gibi.Geceleri çok ateşleniyor.Gece ılık duş yaptırdım yine.Pediyus ve dolven i dönüşümlü kullanıyorum ama 2 gün oldu hala ii sayılmaz.Doktor 3 gün kullan geçmezse getir dedi.Antibiyotik vermedi.İştahıda sıfır kaşıgı görür görmez öğürüyor.İnşallah düzelir.Bebeğin hasta olması çok zormuş.1 yaşına yaklaştı yeni hasta oldu yavrum.
İnşallah düzelirbenneyaptımki
inş düzelir canım demek üşütmüş inş antibiyotiksiz iyileşir allah kolaylık versin sanada çok zor tabi hastalık havalarda değişiyor habire :teselli:
Ervus arkadaşım sen profil fotondan hani bir dizi vardı ya selena çocukların sevdiği,orada oynayan kıza çok benziyorsun.
Herkese iyi günler.
canım hoşbulduk ihmal ettim buraları haklısın nete fazla giremiyorum artık.işler çok yoğuntülaycım hoşgeldim nerelerdesin neden girmiyorsun hiç
maşallah efeye
selam kızlar selmacım ben doğumdan sonraki ay regl oldum öyle düzenli bi şekilde devam ediyo bu arada spiralda var tabi fazlasıyla giidyo....tülaycım pek tanışamadık ama hoşgeldin canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?