kızlar bana cil akıllar fikirler verin...
notları girdim perşembe akşamı 44 ten kalanları geçirdim..diğerlerini bıraktım...ertesi gün veli akınına uğradım hocam işte 43 ten kalıyor geçiriverseniz ne olur vs..onlara laf anlatana kadar..sonra benim tepkime içten kızdılar gittiler müdür odasına...akşam müdür benle toplantı yaptı..iki tane öğrencimin biri 41buçukta ortalaması diğeri ilk yazılıdan 10 almış diğerinden 49...diyor bunları geçirin..
birinin ortalaması 41buçuk hadi bir nebze iyi desemde ben 44 altını bırakmışım..hele öteki ortalaması 30..ama diyor ki ikinc,den iyi almış..bir daha sayısal mı seçecek bu öğrenci hem hanım hanımcık sorunları olmuş okula alışamamış vs...geçirin diyor..
bende geçiremem ötekilere haksızlık olur onu geçirsem ötekiler gelecek beni neden geçirmediniz diye..diyor açıklarsın 2.den iyi aldı geçirdim öyle çok öğrenci var geçirsem fizikten kalan öğrenci kalmayacak..birde ben başarı yakaladım yani genel anlamda başarı 100 de 70 80 lerde..bu da iyi bir durum..
ne yapsam olmadı müdür bana en sonunda bıyık altından ben senin amirinim tavrını verdi...ne yapmalıyım?şaşırdım kaldım...ben hak yemek istemiyorum..
kadercim, yeğenin misali bizim muhammed de tuvalet konusunda hayli haylaz..wcye yapmak şöyle dursun imkansız sözünü bile ettirmiyor..artık bezini bile zor çıkarttıyor..kakalı kakalı dolaşıyor..zor gönlünü edip altını temizliyorum..bir de banyodan korkuyor..altını yıkarım temizletmezsen diyince ikna oluyor biraz..şart koşuyor..tamam biraz sonra.. bekle biraz daha diye..eşşek sıpa..babası da artık 3 oldu..alıştır deyip duruyor..nasıl yapacağımı şaşırdım..önerilerilerinize açığım..1,4 yaş kızımı da dahill...onu da alıştırmalıyım..muhammed de yapamadığımı kızımda yapmalıyım ama nasıl..???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kızlar bu gün yeni bez paketini alıcam bu sefer paket bitene kadr öğrense ay fenalık geldi artık oğlum yapmadan önce söyle diyorum yok kakasını yaptıktan sonra gel dettama götür beni diyo çıldırcam neden böyle ne zaman vazgeççek altına yapmaktan
günaydın arkadaşlar..umarım herkes iyidir.bizi sorarsanız pelin hanımla uğraşıp duruyoruz.yaramazlıkları,kaprisleri hepsi ayrı.Allah bugünlerimizi aratmasın bin şükür.hepinizi öpüyorum
herkese merhabalar..özlemcim, kadercim, selmacım..öğretmen olan diğer arkadaşlarıma iyi tatiller ve geçmiş olsun dileklerimi gönderiyorum..bir eğitim öğretim yılı daha sona erdi..kutluyorum hepinizi..
kadercim görülmeye değer manzaraları bizimle paylaşmanı sabırsızlıkla bekliyorum..helin ve pelin yaramazlıklara tam gaz devam ediyorlar sanırım..biri kara biri sarı kız..her ikisinin de boncuk gözlerinden ve tatlı yanaklarından öpüyorum..
arkadaşlar gelelim bizim tuvalet eğitimine..şaşılacak derecede muhammed bu işi çözdü..geceleri ve gündüzleri uyuduğunda bağlatmıyor ve kuru kalkıyor..tuvalete gidiyor..işi bitince güzelce temizleniyor ellerini yıkıyor..vs..üstelik her sabah öğlen akşam da duş alıyor..valla hayretler içindeyim..banyo yapmaktan ve sabundan korkan çocuk banyodan sesleniyor anne sabun ver bana diye..dur bakalım maşalah şimdilik iyi gidiyoruz..beni hiç uğraştırmıyor..sanki tam zamanında giriştim bu işe..öncesinde uğraşsam belki ters tepecekti..yorulduğumla kalacaktım..bir de sanırım ben çocuk dilinden iyi anlıyorum..onun etkileneceği ve söz dinleyeceği şeyleri iyi biliyorum ve onlarla bu işin önemini kavramasını sağlıyorum..
selam kızlar....mayıs annelerinin firarisi karşınızda.)))))))baya bi uızun zaman oldu buraya gelmeyeli..uzun yazıları pek okuyamadım..ridacım gözünaydın tuvalet eğitimini halletmişsiniz..darısı tüm isteyenlerin uğraşanların başına..öğretmen arkadaşlarım karne dağıttı bizde veli olarak karnemizi çocuklarla beraber aldık..son zamanlarda bikaç arkadaş öğretmeni çaya davet edip oturduk..şimdi herbiriri farklı sınıflarda olacak anasınıfını bitirdik ilköğretime başlayacağız inşallah..şimdi ikiside hasta yaz kış farketmiyo bademcikleri şiş ..başımda ağrıyo bi oyalandığım bilgisayar var onada fazla oturamıyorum hemen gözlerim ağrıyo..sizin çocuklar nasıl alpeeren çok fena çok inat hiç sözüm geçmiyo korkarım büyüdüğünde anlaşamayacağız..kızlar sizleride çocuklarıda öptüm kendinize ii bakın
arkadaşlar herkese merhabalar..umarım tatil iyi gidiyordur..gülhancım sen de bi anlamda tatile girdin..muharrem için asıl okul heyecanı başladı sanırım..
biliyorsunuz artık işe başladım..ilk gün eğitim vardı cuma günü..inanılmaz rahat bir ortamda yapılıyor iş..çünkü sadece telefonda muhatabız müşterilerle..online..o nedenle kıyafet sorunu yok..herkes alanya sıcağında gayet rhat bi şekilde gelmiş işe..biz de tabi ilk görüşme olunca gyet şık gittik..genel koordinatör olan bayan ist.dan bizim için gelmiş..kaşında peercing, kolunda dövmeler..filan..ama çok tatlı ve canayakın bir bayan..diğer çalışan iki kişi türk ama almanyadan yeni gelmişler türkçeleri zayıf aralarında almanca konuşuyorlar sürekli..anlamıyoruz..işe 5 kişi çağırılmış ama 4 kişi alınacaktı..ama 5.kişi gelmedi..otomatik olarak gelenleri işe aldılar..iş gerçekten türkiyede online olan tek sektör ve altyapısı benzer firmalardan çok daha fazla gelişmiş ve Online PR Danışmanlık hizmeti veren tek haber sitesi..istanbulda kurulmuş şubesi alanyada..çünkü Thomas bey ailesiyle alanyada yaşıyor..sıcak bir ortam bakalım inşallah herşey güzel olur..başörtüsü ve namaz kılmam konusunda gayet ılımlı yaklaştılar..benden başka herkes sigara kullanıyor..ve 5 dk sigara molası veriyorlar yarım saate bir..
p.tesi salı günü yine eğitim var..ama çarşamba günü iş gerçekten başlıyor..bakalım hayırlısı..o gün işe giderken muhammed bacağıma yapıştı anne gitmee diye..onu bırakıp çıkmak zorunda olmak çok üzdü beni..annem perşembeye memlekete gidiyor kuzenin düğünü var..15 gün kalacak..kayınvalide gelecek çocuklara bakmaya...hayırlısı artık Allaha sığınıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?