2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

biri çatlak mı dedi :1shok::1shok::1shok:

yafriiim seninkide sorumu denizde kumm bende çatlak delikafadulden

kızlar kiloları yeniliyim bari dicem ama pc bozuldu bu başka kısacası tabloyu yeniden yapmaya eriniyorum yaaaaa
zaten takip eden az kaldı. ama yinede yap diyorsanız yaparım
arkadaş hatrına çiğ tavu bileyenirmiş

Slm anneler.
Gayet güzel zayıflıyordum sanırım şımardım biraz ve tatilde hiç dikkat etmedim.
Hala 67-68 civarıyım.
Allahtan kilo almadım öyle.O kadar yedimki eve dönünce tartıy çıkmaya korktum.Şimdi eskiye döndüm hırs doluyum.Dikkat ediyorum tekrar.Hedefime ulaşıcam eminim.
Bu arada şu pirinç lapası olayını ne sıklıkta yapabiliyoruz deneyen bilen varmı?

selam kızlar işte ben geldim zayıfladınız mı kilo durumunuz nasıl gidiyo ben 59.2 kiloyum 2 aydır ne aldım nedeverdim 3 kilock daha versem iyi olcak ama bi türlü kendimi motive edemiyorm inanılmaz koşturuyorm zaten bizimki felaket bi dakka yerie durmuyo oturduğunu daha hiç gören olmadı sadece yatarken dinleniyo bu sayede bende hiç kilo almıyorm bikiniler mayolar giyildimi biz daha tatile gidemedik gidecek gibide görünmüyoruz gelenden gidenden fırsat bulursak kaçmayı düşünüyoruz
bugünden itibaren yediklerime dikkat edcem varmı benimle diyete başlamak isteyen
hepinizi kocaman öpüyorm

Ooooo muson merhaba.
Nerelerdesiiin?
Bende bu gün tekrar diete başladım uzun zaman sonra.2 günlük pirinç lapasına başladım.Daha önce faydasını görmüştüm.Tekrar ediyorum ilk günüm.Bu cumartesi düğünümüz var biraz gitse kilocuklar fena olmaz.Bu arada 66 kg yum.Çok güzel kilo veriyordum bir ara bıraktım,almadım ama azda olsa verdim.
Hedefim benimde 58.Vermem gereken 8 kg var.
Hadi bakalım inşallah sende bende ulaşırız hedefimize.Senin ulaşman daha kolay canım ne güzel 59 kilosun.yerimseniben

cassercm 2 gün hiç pirinç yenirmi ne yapıyosun yazık midene böyle yaparsan diyetten çabuk sıkılırsın ayda 1-2 kilo vermek doğru olan 2 günde hiç 1 kilo verilirmi geç olsun amakalıcı olsu ayda 1.5 kilo verdiğini düşün 5 ay sonra ideal kilonda olursun kendinide sıkmadan yavaş yavaş klo vermek bence en güzeli herşeyden ye ama ölçülü yederim canım kolay gelsin

kızlar herkesin doğum yaptığı kiloda ben hamile kalmıştım :)) şimdi hamilelik kilolarından 1 kilo kaldı diyet yapamıyorum ama dikkat etmeye çalışıyorum.şu pirinç lapası neyki??

Slm musoncum.
Pirinç lapası korkuldugu gibi bişi değil.Çok eskilerde kullanılan en sağlıklı metodlardan biriymiş.Vücuttan ödem ve şişlik atmaya yönelik bir uygulama.Sık yapılmaması gerekiyor yani bunu bir diyet tarzı olarak benimsememek gerekiyor.Ben 2 ayda 1 kez yapıyorum ve bu diyetle verdiğim kiloyu hiç geri almadım.Ayrıca öyle sadece pirinç yemiyorsun,yanı sıra ben yoğurt peynir,salata domates,karpuz kavun hatta taze fasulye yapmıştım onu bile yedim.Sadece ekmek ve et ürünü yemedim.Bıkkınlık veren ve sağlıksız bişi değil.Tavsiye ederimcokacimcoook

bende eski kiloma geri döndüm ve bayağı bi uzun zaman oluyo
her gören aaa ne kadar zayıflamışsın demesi çok ama çok hoşuma gidiyo:kedi:
hemde diyet falan yapmadankaydirigubbakcemile2 65 kiloyum bu bana yeter bütün kıyafetlerim oluyozemuszemus:lepi:

casser bu pirinç lapası diyeti nasıl yapılıyo?

Aslında net.te baya bilgi var bunla ilgili ama ben kendi yaptığımı söyleyeyim.
Tuz,şeker,yağ,et,yumurta,ekmek yada unlu herhangi bir gıda hiç tüketmedim.
Sabah öğle akşam 1 küçük çay bardağı pirinçi haşlıyorsun her öğün yiyorsun.Ben yanı sıra yoğurt,salata,domates maydonoz biber vs hepsinden bolca yedim.Bol su tükettim yanı sıra yarım yağlı süt.Ayrıca bol bol meyve yedim.Taze fasulye yaptım eser miktarda yağ ve tuz koyarak lapanın yanına cacık ve fasulye ile yedim gayette güzel oluyor.İlk başta lapa diyince sevimsiz gözüküyor ama hafif gıdalarla lezzetli hale getirebilirsin.
Ben ilk yaptığımda 700 gr vermiştim ve geri almadım.
2 ay sonra yine yaptım bu kez 1 kg verdim.Bol su içince zaten farkedeceksin çok aşırı idrar söktürüyor.
Ben faydasını gördüm.

Arkadaşlar öncelikle hepinize selam aranıza yeni katıldım.Yaseemin yapmak istersen ben her sabah aç karna bir fincan sıcak suya elma sirkesi birkaç damla damlatıp içerdim faydasını da gördüm tavsiye ederim sevgiler...

kızlar merba yazılarınızı hep okuyorum bana ıyıce cesaret gelıyo ben22 mayıs 2009 da dogum yaptım suan 2 bucuk aylık bebegım var anne sutu verıyorum ama kılo veremdım 85 kıloyum dogumda 23 kılo aldım strese gırdım ıyıce nasıl vercem dıye allahtan boyum uzun sızler dıyete ne zaman basladınız bende verırmıyım acaba kılolarımı? sızler vermsısısnız cok sevındım darısı bana

meraba canım bısey sorabıılırmıyım once tebrık ederım 28 kılo vermek cok guzlel nasıl verdın dogumdan sonra dıyet egzersız e ne zman basladın benım23 kılo vermme lazım kıloluklacam dıye cok korkuyorum ben 2 ay once dogum yaptım bbegımı emzırıyorum o yuzden cok dıyette yapamıyorum yapsam hemen sutum kesılıyo :roflol:

ben mayıs 2007 de doğum yaptım hamile kaldığımda 72 kiloydum 86 kilo ile doğum yaptım doğumdan 82 kiloya düştüm daha sonra11 kilo verdim ve şuanda 71 kiloyum ama 4 kilo fazlam var kilo almama değdi doğrusu dünyalar güzeli bir kızım var adı ayça nur

selam kızlar ben geldim neler yapıyosunuz kilolarını veremeyen mayıs annesi kalmamıştır umarım buralarda bizden kimseyi göremiyorum uzun süredir ben hala kilomu koruyorum 58 -59 arası bu arada iştahımda gayet yerinde koşturmadan almıyorum heralde bu arada platese tekrar başladım biraz sıkılaşsam hiç fena olmayacak güzel haberlerinizi bekliyorum cassercm neler yapıyosun

ıyiyim muson ne olsun.Çocuk ev koşturmaca devam ediyor.Ben hamile kalmadan önce 67 kilo idim.Şimdi 64-65 arasi gidip geliyorum.Hedefim 58.Araya ramazan girdi devam edemiyorum diete.Ramazani kilo almadan çikarmak tek dieğim.Kilo verip 58 olabileceğime inaniyorum çünkü bünyem kilo veriyor isteyince.Anahtari bu zaten işin "ıSTEMEK" .Çok şükür eski kiyafetlerim oluyor.Ama dahada vericem üniveriste dönemindeki halime döneceğim inaniyorum.

Mayis annelerinde okudum sanirim kpss iyi olmamiş muson.
Benim kardeşimde beden eğitimi öğretmeni bu sene çok kötü olmuş sanirim sinav.Baya düşük aldi çok morali bozuk onunda.Seneye kaldi hayalleri artik.
Bence dershane öğretmenliği yada özel öğretmenlik dene.Keşke kadrolu öğretmen olabilsen devlette ama oda çok emek istiyor ve zor galiba.Ben biraz kpss özürlü biriyim her sinavi ii biliyorum ama hiç girmediğim için kpss hakkinda bilgim pek yok.

Bende ekimde çalişmaya başliyorum.
Bebeğime annem bakacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…