selam kızlar işte ben geldim zayıfladınız mı kilo durumunuz nasıl gidiyo ben 59.2 kiloyum 2 aydır ne aldım nedeverdim 3 kilock daha versem iyi olcak ama bi türlü kendimi motive edemiyorm inanılmaz koşturuyorm zaten bizimki felaket bi dakka yerie durmuyo oturduğunu daha hiç gören olmadı sadece yatarken dinleniyo bu sayede bende hiç kilo almıyorm bikiniler mayolar giyildimi biz daha tatile gidemedik gidecek gibide görünmüyoruz gelenden gidenden fırsat bulursak kaçmayı düşünüyoruz
bugünden itibaren yediklerime dikkat edcem varmı benimle diyete başlamak isteyen
hepinizi kocaman öpüyorm
cassercm 2 gün hiç pirinç yenirmi ne yapıyosun yazık midene böyle yaparsan diyetten çabuk sıkılırsın ayda 1-2 kilo vermek doğru olan 2 günde hiç 1 kilo verilirmi geç olsun amakalıcı olsu ayda 1.5 kilo verdiğini düşün 5 ay sonra ideal kilonda olursun kendinide sıkmadan yavaş yavaş klo vermek bence en güzeli herşeyden ye ama ölçülü yederim canım kolay gelsin
casser bu pirinç lapası diyeti nasıl yapılıyo?
Kızlar sanırım ben hala 59 kiloyum vermem gereken 4 kilo var ve sadece basen ve göbekten vermek istiyorum. Gerçi bu zamana kadar toplamda 28 kilo verdim ama hala yeterli değil.. Diyet yapamayacak haldeyim çünkü oğlum bensiz bi dakka durmuyor ve onunla bişeyler yerken ne yediğimi bile anlamıyorum. Of ya sadece eski halime dönmek istiyorum mafoldumben Benimle doğum yapan bir arkadaş 57 kiloya düşmüş senağlama... LÜTFEN ALLAHIM YA YENİDEN 55 KİLO OLAYIM BASEN VE GÖBEK KALMASIN LÜÜÜYYTTFEEEYNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?