2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

Musoncum tebrikler.Bana kilo verme konusunda en gaz veren arkadaşsın.Umarım bende fazlalarımı atarım.68 kg ya düştüm bende.En son tartılalı 5 gün fln oluyor.Bakalım eski kotlarıma giriyorum yavaş yavaş.Benimde asıl hedefim 58.Ama şimdilik 65 olsam bile yeterli çünkü 38 beden fena durmuyo bende be yau:)
Bu arada murgiz seninde maşallahın var.Doğum yapmış kadın 49-50 kg olurmu canım:)
Ben 48 kilo iken 36 beden pantolonun içine düşüyordum ama çok seviyordum yinede o halimi.Sen doğum yaptığın halde o kadar incesin.Tek kelimeyle ALKIIIIIŞŞŞŞŞŞ.

cassercm sen bu hızla gidersen verirsin canım çok güzel kilo vermeye başladın devamı gelir canım merak etme senin motivasyonunuda yabana atma canım sende bana çok yardımcı oldun canım umarım sende en kısa zamanda demiyeyim en sağlıklı şekilde kilolarını verirsin canım çook öpüyorm seni

muson cum tebrikler...
gizem seni biliyoruz zaten en zayıfımızsın:)
bende 51 kiloyum artık....
gizem ve muson peki göbekleriniz tamamen kayboldu mu:?
ben eski kilomdayım ama göbeğim var hafif kıyafetlerim herşeyim oluyor...öyle belirgin bir göbek te değil demek istediğim hafif...eskiden dümdüzdü şimdi kavisli:)

selmacm yok gibi benim zaten hiç bi zaman göbek problemim olmadı alt kısmım da hep sorun yaşadım ne kadar zayıflasamda kalçalarım geniş maalesef ama doğumdan sonra mekik çekmesem plates yapmasam kalırdı heralde çok şükür kilolarımdanda kurtultum kendime olan güvenim tekrar geldi darack darack kotlarda giymeye başladımkaydirigubbakcemile3 yalnız artık hiç bi kıyafetim olmuyo hepsini geçen hafta terziye daraltmaya verdim oda bi güzel mahvetmiş artık dolabımı yavaş yavaş yenilemem gerekecekalkisalkisalkis

benimde eskiden dümdüzdü karnım şimdi az da olsa göbek var. ama 1-2 kilo daha versem belki oda gider. gitmesede olur zaten kötü durmuyor.neyse buna da şükür 20 kilo verdim daha ne olsun. bu halimde gayet iyi...

Bende 67 oldum.Hamile kaldığım kilodayım yani.Ama biraz kilo almıştım hamile kalmadan önce.Yani hala vermem gereken kilolar var ama çok hızlı gidiyor kilolar.5 gün önce 67,9 civarı iken şimdi 67 yim.
Hemen hemen haftada 1 kg gidiyor.Bu hızla gidersem temmuz sonu 58 olurum.O kadar su içiyorum ki sanırım onun etkisi.Taylan kümeliyi dinledim uzman tv de.Çok su içmenin kilo vermeyi hızlandırdığını ve bir kez idrara çıkmanın 35 cal yaktığını söylüyordu.Günde 3 lt içiyorum heralde onun etkisi.
Ay inşallah 50 li kiloları görürüm bu yaz.
Oğlumun doğumgünü için bir elbise aldım şimdide fena durmuo ama o elbiseye 58 kilo iken girmek vardı.Neyse nasip kısmet bu doğumgünü biraz tombiş bir anne olucaz.Napalım.

hadi bakalım casser cim...
gökçen benimde öyle hafif boyutta bişey...eski halimi istiyorum ben ya...hadi karın göbek möbek gider....çatlakları ne yapacağız...
gerçi bikinimin altında kalıyor ama az da olsa dışarda kalan kısmı da var denedim onları napıcaz?
çatlağı olanlar varmı?

ya kızlar bişey sorcam sadece bendemi öyle diy emerak ettim...hamile kalmadan önce 50 kiloydum şimdi 58 59 gidip geliyorum göbeğimde baya belli oluyo asıl sorun şu 50 ye düşmek istiyorum ama şuanda bile sırtüstü yatınca yandaki kemiklerim çıkıyo deli oluyorum bide eski fotolarımda kendimi çok kötü görüyorum genelde zayıfken çirkindin şimdi böyle ii böyle kal diyolar ama göbekten badi giyilmiyoki

selmacım olsun da benim kadar çatlağın olmasn:)))yukarıdan ayak topuklarım akadar abartısız harita gibi vucudum badem yağıda kullanmıştım ama ...

canım bende yatınca karnım yayılıyor ve kemikler çıkıyor sen zayıflasanda kemiklerin yine aynı çıkacak...değişen bişey olmayacak...

Bende 2 günlük pirinç lapası diyetine başladım bugün.Oğlanın doğumgünü bu cumartesi belki biraz şişlik vs iner daha ince görünürüm::)
Çok zor ama lapa pirinç yemek yanında salata vs yedim ama bakalım işe yararmı.Artık ööle bir irade geldiki bana sürdürebilirmiyim die korkmuyorum bal gibi sürdürüyorum tek düşüncem işe yarayıp yaramayacağı.
Eşim 4 gündür evdeydi pek yürüyüş yapmadım dietede çok uymadım 4 gün önce tartılmıştım en son 4 günde 200 gr gitmiş sadece
Neyse almadığıma şükür.
Bir gün gelecek buraya 58 kg olduğumu yazacağım inşalllllaaaah.

yaklaşık 1 aydır diyet yapmama rağmen hala 58- 59 kiloyum vermem gereken bi 3 kilom daha var ama sınavdan sonra vercem inş onuda temmuz 1 de burdayım hala kilo veremeyen mayıs annesi kalırsa beraber takılırız caasercm sen bu hız la gidersen 58 i yakında görürsün canım ben çok yavaş kilo verdim ama olsun sen neler yapıyosun canım kilo vermek adına bi haftada1 kilo çok güzel temmuzdasenin diyetle 3 haftada veririm kilomu neyse bu aradabizim doğum günü herşey iyi güzeldide istediğim gibi hazırlanamadım daha doğrusu hazırlık yapmaktan kendimi hazırlamaya fırsat kalMADI NEYSE YıNEDE HERŞEY ÇOK GÜZELDı umarm sizin doğum günleride güzel geçer

Kızlar sanırım ben hala 59 kiloyum vermem gereken 4 kilo var ve sadece basen ve göbekten vermek istiyorum. Gerçi bu zamana kadar toplamda 28 kilo verdim ama hala yeterli değil.. Diyet yapamayacak haldeyim çünkü oğlum bensiz bi dakka durmuyor ve onunla bişeyler yerken ne yediğimi bile anlamıyorum. Of ya sadece eski halime dönmek istiyorum mafoldumben Benimle doğum yapan bir arkadaş 57 kiloya düşmüş senağlama... LÜTFEN ALLAHIM YA YENİDEN 55 KİLO OLAYIM BASEN VE GÖBEK KALMASIN LÜÜÜYYTTFEEEYNNNN...

inşallah canım....a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…