ya kızlar bişey sorcam sadece bendemi öyle diy emerak ettim...hamile kalmadan önce 50 kiloydum şimdi 58 59 gidip geliyorum göbeğimde baya belli oluyo asıl sorun şu 50 ye düşmek istiyorum ama şuanda bile sırtüstü yatınca yandaki kemiklerim çıkıyo deli oluyorum bide eski fotolarımda kendimi çok kötü görüyorum genelde zayıfken çirkindin şimdi böyle ii böyle kal diyolar ama göbekten badi giyilmiyoki
selmacım olsun da benim kadar çatlağın olmasn:)))yukarıdan ayak topuklarım akadar abartısız harita gibi vucudum badem yağıda kullanmıştım ama ...
Kızlar sanırım ben hala 59 kiloyum vermem gereken 4 kilo var ve sadece basen ve göbekten vermek istiyorum. Gerçi bu zamana kadar toplamda 28 kilo verdim ama hala yeterli değil.. Diyet yapamayacak haldeyim çünkü oğlum bensiz bi dakka durmuyor ve onunla bişeyler yerken ne yediğimi bile anlamıyorum. Of ya sadece eski halime dönmek istiyorum mafoldumben Benimle doğum yapan bir arkadaş 57 kiloya düşmüş senağlama... LÜTFEN ALLAHIM YA YENİDEN 55 KİLO OLAYIM BASEN VE GÖBEK KALMASIN LÜÜÜYYTTFEEEYNNNN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?