ebrucum benim doğumdan sonra göğüs ve belden 10 cm göbek, kalça ve basenden sadece 5,5 cm gitmiş..en zor verilen bölgeler bahsettiğin yerler zaten...sporla eritmeye çalış..şu sıralar kadınlar sorunlu bölgelerine lahana yağı sürüp streçle sararak ya yürüyüş yapıyorlar yada spor..ben de de aynı sorun var ama inan şu kiloyla bile kendime biraz daha fazla güven duyuyorum..çünkü herkes kilo verdiğimi söyleyip yüzümü güldürüyorlar..mide bölgemde hiç yağ kalmadı..dümdüz..oturduğumda görüyordum ama artık görünmüyor..ben de muhammedi hala emziriyorum..dediğin gibi belki faydası oluyordur..pes etmedim henüz..Ahmet Marankinin şifalı bitkiler kitabını ve Mehmet Öz ün SİZ kitabına aldım..onları okuyorum..çok şey öğrendim yeme alışkanlığımızı değiştirmemiz gerektiği konusunda hırslandım..
yunus emre nasıl bu arada..herşey yolunda mı..? taşındığınızı söyledin rüyamda..2 ay oldu dedin ayrılmışsın kayınvalidenlerin evinden...öpüyorum kendine iyi bak..
Cassercim süpersin nasıl yaptığını bizede anlat lütfen ..
arkadaşlar bugün tartıda 59 u gördüm ve gözlerime inanamadm hiç 50 li kilolara döneceğimi hayal bile edemezdim kaldı bi kilom onuda verirsem korumaya geçecm artık
Cassercim ya evet 59 kiloyum ama göbek görüntüyü bozuyor.
Terleten eşofman aldım en son kendime fırsat buldukça da spor yapmam lazım ama vaktim yok ..
Aslında mekik çekebilsem süper olur..
Benim basenler ve göbek genel olarak kötü görünüyo.. Korsede giymiyorum çünkü o da belli oluyo giysi altından ..
Ama senin azmine de hayran kaldım biz 55 olana kadar sen çoktan 50 olursun bu gidişle.. ben 2 ayda 5 kilo verebilmiştim sense 10 vermiştin sanırım.. Son 4 kilom Allah'ım ya artık zayıflamak ve fit olmak istiyorum.. kaydirigubbakcemile2
casser cim düğüne gittim ya hafta sonu...fotoğraflarıma baktım...nasıl tuhaf oldum epeydir bakmamıştım..ela uyudu eşim uyudu ben oturma odasında annemle ffotoğraflarımıza baktık..
ne gençmiş ne zayıfmış ne hayat doluymuşum sanki o günlerdeki o fotoğraftaki ben değilim...
Evet cnm o banada olur.
Eski fotolara bakarım bazende çok iç geçiririm.Sanki o günleri ben yaşamamışım.Çok değişik geliyor.Yaşlandığımı hissediyorum daha 27 me basmadım ama sanki yaşlıymışım gibi geliyor.Kilo doğum evlilikten kendine bakamama insanı göçertiyor sanırım.Üniversitedeyken herkes beni sayılı güzel kızlar arasında görürdü.Şimdi arkadaşlarım şu halimi görse ne düşünür acepkafamçokkarıştı.
Amaaan şimdi dünyalar güzeli bir evladım var o önemli olan.
Birde bende eski fotolara bakarken şu oluyor;
O fotoğrafı çekilirken o gün ne oldu ne bitti o pozu verirken neler konuşuldu hepsini dün gibi hatırlarım:)
Ama nedense sanki hiç yaşamamışım gibi gelir.Hayat doluluk dedinde o zamanlar gerçekten çoook hayat doluymuşuz.Kampüsten eve yürürdümde yorgunluk nedir bilmezdim.Saatlerce uyumadan ders çalışıp uykusuz sınava girerdim ama uykusuzluktan yakınmazdım.Gezer tozar eğlenirdik arkadaşlarımla.Eskişehirde okudum ben birde çok süperdi ortam.
Aaah ah nereden nereye geldi konu.:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?