2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

Ben her ay sadece bi kilo verebiliyorum.. Esasen bir yerde okumuştum 30 a yakın kilo alanlar ayda bir çok daha az kilo alanlarsa yarım kilo yarım kilo verirmiş..Her halükarda alınan kilolar gidermiş..Ama yemeğimden hiç azaltamıyorum..Resmen günde iki ekmek yiyorum..Gözüm hiç doymuyo...Belki biraz azaltırsam daha iyi verebilirim..En son hala 68 im..Ama sevindiğim bişey var hiç sığamadığım eşofmanıma biraz biraz sığmaya başladım..

KIZLAR BENİDE EKLEYİN 68 KİLOYLA HAMİLE KALDIM BOYUM 1.73 DOĞUMA 85 KİLOYLA GİRDİMŞİMDİ 72 KİLOYUM İYİMİ SİZCEsenağlama

2 kilo daha versen süper olur bu boyda.manken gibiymişsin.ne güzel. ben de 160 boy.58 kiloyum.çok şişmn görünmüyorum (etim sıkıdır da)ama güzelim giysiler dolap bekliyor o ayrı tabi.sen eski kilona neredeyse dnmüşsün zaten.

Ridacım ben boğazımdan biraz kıssam vericemde niyeyse her gün kalkıp "bugün daha az yicem" dememe rağmen kendimi ekmek arası peyniri götürürken buluyorum..Ve çok hızlı bi şekilde çoğu zaman çok açmış gibi yiyorum..Aslında kilo verme konusunda azimliyim ama rejimi kafama takarsam sütümde sorun çıkar diye korkuyorum..Çünkü bi süre sonra zayıflamak için aç kalmayı göze alacak kadar kendimi kaybedebilirim gibi geliyor..

akşama kadar bişey yemiyorum desem yeridir.1 dilim ekmekle 1-2 zeytin biraz peynir domates vs. akşam da ekmeksiz yemek yiyorum. sonraaaa saat 10 gibi karnım guruldamaya başlıyor dayanamayıp ekmek arası bişeyler götürüyorum valla. bi ara rejim yapmaya kalktım ve resmen sütüm azaldı.göğüsler boş boş duruyordu.''yemeyle alakası yok,su iç bol bol'' diyenlere artık pek inanmıyorum.ki kendim de su bol içip rejim yapmıştım.kilo da veremedim zaten. şuan biraz dikkat ederek yiyorum.ramazandan bu yana(2 ay oldu) 3 kilo gitmiş.

Ben anladımki bu hamilelik kilolarını vermenin bi zamanı var..

Arkadaşlarımdan biri bana ancak 1 senede eski kilona dönersin dediğinde "hadi len" demiştim içimden..kaydirigubbakcemile3 O zaman azimliydim hemen 6 ayda dönüvereceğim eski kiloma sanıyordum ..Şimdi emzirince gerçekten gidiyor gram gram..Fazla kasmanında bi manası yok..Rejim yapanda veremiyo, yapmayanda :) Metobolizması hızlı çalışan annelere lafım yok tabi..Onlar yatıp kalkıp genlerine dua etsinler :))

Bugün baktımda 72 kilo falanmışım temmuzda şimdi 68 demekki gidiyo yavaş yavaş..Zaten emziren annelere rejimde tavsiye etmiyolar sadece 6. aydan sonra hafif bir rejim ve yürüyüş diyolar..

Bi de düşündümde ben hakikaten çok cahilmişim yahu..Doğumdan sonra geldim, ilk kilolar şişkinlikler hızla gidince daha 15-16 günlük sezeryanlıyken koşu bandına çıktım bide koşu bandının masaj aletini kullandım dikişlerim iyileşmeden. Zannettim ki bütün kilolarım hemen böyle kolayca gidiverecek..Niye öyle davranmışım kendime şaşıyorum..Yani neydi acaba o hırsım gözü dönmüşlüğüm, kendimi kilolarımla kabullenemem..Sanki mankenimde çok para teklif edilmiş bi defileye yetişmem gerekiyodu..Ama işte insanın yanında kendini uyaracak birinin olmaması, yalnızlık, yeni annelik bunalımı -tatlicadiarzu- Bunlar hep kötü tecrübeler oldu bana valla..

ebrucum dediğin gibi kafaya çok takınca hiç gitmiyo bu kilolar.ben de sabah tartıldım 57,5 olmuşum.inşallah böyle devam eder.yavaş yavaş yaza kadar.

güzel resimle ben rekor elimizde :))) kilolu hamile kalmanın dezavantajları bunlar 2.düşünenler dikkatinizeeeeeeeeeeee

of of kilo konusuna girince acayip moralim bozuluyorbenneyaptımki.kilomu söylemekten çekinmiyorum artık.yeni tanıştığım birkaç kişiye kilomu söyledim ve inanamadılar en fazla 75 gibi duruyormuşum.bu bana azda olsa moral verdikaydirigubbakcemile3.vücut yapımdan sanırım basen ve bacaklarım ince ama gel gelelim bel bölgesindeki yağlar feciiii.tabi onları kapatmak diğerlerine göre kolay.(kendimi avutuyorum sanırımkaydirigubbakcemile2) 1.5 aydır haftada birgün sabah kilomu kaydediyorum ve ortalama yarım kilo gidiyor.kayda değer bir kayıpta hemen bildiricem. herkese kolay gelsin.kaydirigubbakcemile2

şimdi birde bebişlerin kilolarına baktım oğlum birinciymiş:))) kilo konusunda kimseye kaptırmıyoruz sanırım ama benim durumumla onun ki çook farklı değilmi....

Allah herkesin bebişine sağlık versin. emeklerinize sağlıkkk.

güzel resimcim valla ben ilk doğumumda da 30 kilo almıştım ama en kısa zamanda vermiştim bunda da öyle olcak sandım ama durum vahim 38 den 44 e çıkmak çok acı bişey((((( fazla dar kıyafetler giyemiyorum karnım kıçım bi tarafa gidiyo işin acı tafarından biride yüüzm kötüleşti kilo verince dengeli gitmiyoki

57,7 kiloyum şuan.geçenlerde 57 ye düşmüştüm yine çıkmış.bi iniyor bi çıkıyor yaaa.öfff ne sor şeymiş kilo vermek.rejim yapamıyorum zaten deli olcam.şimdi bi de bayramda annemlerdeyiz.yandım ben.kesin alırım biraz daha.

merhaba
hamile kaldığımda 54 kiloydum
doğuma 60 kilo gittim
hamilelik boyunca 6 kilo aldım.
bebeğim 2700 gr doğdu. şuan kilosu normal. ben hala 60 kiloyum. hedefim 50 kilo.

merhaba
hamile kaldığımda 54 kiloydum
doğuma 60 kilo gittim
hamilelik boyunca 6 kilo aldım.
bebeğim 2700 gr doğdu. şuan kilosu normal. ben hala 60 kiloyum. hedefim 50 kilo.

benim gibi biri daha varmış demekki ben de 6 kilo aldım hamıleliğim boyunca bebeğim 2.900 doğdu ve o da şuan normal kiloda ama bu aralar diş çıkarmak üzere ve 150-200 gr verdi

benim durumum çok vahim hiç yazmıyim görünce gözleriniz yuvalarından fırlayabilir offfffff offffffff veremiyorumda aslında pek çabalamıyorum usandım artık:çok üzgünüm: ne edecem hiç bilmiyorum siz iyisiniz ya vermişsinizde ne güzel veremiyorumda aslında maaşallah

Ben anlamıyorum 50 li kilolarda olupta hala mutsuz olanları kızmayın arkadaşlar ama şükredin halinize.Kötü görünmüyırsunuzdur eminim.Ben kesinlkle kilo veremiyorum bu kiloda kaldım ve nefret ediyorum görüntümden.Eskiden ne kadar güzelmişim resmen koca göbekli yıllanmış kadın gibi hissediyorum.Benim kilo veremememin tek sebebi boğazımı tutamamam oluyor yani suçlu benim.Aslında 1 ay düzenli spor yaptım ve yememe dikkat ettim 1,5-2 kg arası verdim ama kurbanla birlikte eşimde tatile girince bide evde kurban eti bolluğu ve dışarı gezmelerindeki abur cuburlarla o kiloyu fazlasıyla aldığımdan eminim.Ya iradesizim,dışarıda ne görsem yiyesim geliyor,emzirdiğim için sanırım iştah 10 numara.Neyse kurban tatili bitiyor ben tekrar spor ve açlığa devam edicem.Yavrucum emiyor ama eskisi gibi çok değil ek gıda var nasıl olsa.Beşi bi yerde çayı kullansam zarar veririmi acep???Aldım ama cesaret edemiyorum içmeye.
Gece sürekli emiyor gündüzde en az 4 kez emiyor..
Allahım yardım et zayıflayayaım hele dışarda incecik kızları görünce hasetimden çatlıyorum..

ben de ne güzel 57,5 olmuştum ama yine aldım kilo tatilde.neyse artık dikkat etmeye başlıcam da bi türlü olmuyo.gaza gelemedim bi türlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…