öyle aynı şeyleri yaşadım bende özellikle kıyafet elmak için gittiğim mağazalarda ay ben sizi hamile sandımdı felan demiyolar mı çileden çıkıyor insankötükedihüso
galiba birazda sezeryandan mı kaynak lı? herkes normal olsaydı doğum kalmazdı felan diyo bi de:1no2:
gkcn cim 57 kilo dan bahsediyosn daha ne olsun darısı asıl benim başıma bu kadar kiloyu verdik 4 kg mı veremiycezgizem ve muson tebrikler. darışı başıma.. ben de bugün itibariyle 57 kiloyum. kaldı 4 kiloo...
canım valla ben de zor kilo verenlerdenim.biraz spor yapıyorum sabah kalkınca.ama yememden pek kıstığımı söyleyemem.ancak gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir.buna rağmen yavaş kilo veriyorum.
casser sorması ayıp kaç kilosun doğumdan sonra kaç kilo verdin kilolar çok zor gidiyo ama gidiyor ben doğumdan sonra 13 kg verdim daha bi 4 kg var platese başla canım tv8 de her sabah 10 da kilo verdirmiyo fakat çok güzel sıkılaştırıyo benim karnım nerdeyse eski haline döndü tavsiye ederim şekerm bide yeşil çayın çok faydasını gördüm biraz gayretle bu kilolardan kurtulcaz inş
bende sezeryanlıyım.hafif bi göbek var onada göbek denemez aslında.neyse benim kilolar basenlerde kaldı.belim de ince.doğumdan bu yana 17 kilo verdim.ama artık zor veriyorum.
casser bende ''twist and shape'' diye bi alet var. sabahları 10-15 dk kadar yapıyorum ve rejim yapmadan ayda 1-2 kilo verdiriyor.yani yaptığım spor bu. rejim de yok zaten. bi de diyorum ki kilo verecem bu gidişle biraz zor.eski giysilerimden çoğu olmuyor hepsi 36-38 beden ben şimdi 40 beden giyiyorum.nasıl olcak bilmem. eşim sana yeni şeyler alalım dedi almadım zayıflıcam diye 1-2 eski pantalonla idare ediyorum.
casser sorması ayıp kaç kilosun doğumdan sonra kaç kilo verdin kilolar çok zor gidiyo ama gidiyor ben doğumdan sonra 13 kg verdim daha bi 4 kg var platese başla canım tv8 de her sabah 10 da kilo verdirmiyo fakat çok güzel sıkılaştırıyo benim karnım nerdeyse eski haline döndü tavsiye ederim şekerm bide yeşil çayın çok faydasını gördüm biraz gayretle bu kilolardan kurtulcaz inş
bende sezeryanlıyım.hafif bi göbek var onada göbek denemez aslında.neyse benim kilolar basenlerde kaldı.belim de ince.doğumdan bu yana 17 kilo verdim.ama artık zor veriyorum.
casser bende ''twist and shape'' diye bi alet var. sabahları 10-15 dk kadar yapıyorum ve rejim yapmadan ayda 1-2 kilo verdiriyor.yani yaptığım spor bu. rejim de yok zaten. bi de diyorum ki kilo verecem bu gidişle biraz zor.eski giysilerimden çoğu olmuyor hepsi 36-38 beden ben şimdi 40 beden giyiyorum.nasıl olcak bilmem. eşim sana yeni şeyler alalım dedi almadım zayıflıcam diye 1-2 eski pantalonla idare ediyorum.
evet canım bende sezeryanla yaptım doğumumu artık dikiş mi kaldı şekerim ben 2. aydan sonra mekik çekmeye başladım şimdi karın falan kalmadı hergün 1 saat spor yapıyorum bebeği uyutur uyutmaz başlıyorum şimdi eski halime döndüm bütün kıyafetlerimi rahatlıkla giyiyorum canım bi başlasan devamı gelir artık sporsuz yapamassın yapmadığın günler rahatsız olursun canım ben çaykurun yeşil çayını içiyorum en doğalı o metabolizmayı hızlandırıyo yaklaşık 2 ay kadar yediklerime dikkat etmeme rağmen hiç kilo verememiştim bu arada yeşil çayı denedim çok faydasını gördüm bide şunu söylüyo diyetisyenler tatlı yedikçe insan dahada çok yiyormuş yani bi çeşit bağımlılık yapıyo yavaş yavaş azaltmayı dene çok çabuk kilo verirsin zatenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
siz sezeryanla mı doğum yaptınız?
ben halen sora başlıyamadım ne bileyim mekik çekemem gibi geliyor dikişlerim ağrırmış gibi geliyor benimde fazla 4 kilom kaldı ama biraz göbeğim var eski kıyafetlerimden olanlarda var olmayanlardakilo derdim değil göbeğim biraz daha inse yeter yeşil çay bildiğimiz yeşil çay mı yoksa form çayıyla alakalı birşey mi merak ettim.
bu arada ben çok tatlı yiyorum kan şekerim mi düşer nedir hep tatlı yiyesim varcokacimcoook aslında tatlı da kıssam o bile yeterde....
cassercm bende 83 kg ile doğuma girdim 60 lı kilolara düşecekmiyim diye düşünüp duruyodum şimdi 64 kiloyum insan eyer isterse veriyo canım yeterki iste önce kendine bi defter edin oraya kilolarını yaz haftada bir gün belirle kendine o gün senin tartı günün olsun hafta hafta zayıfladığını görünce o kadar mutlu oluyorsun anlatamam bide canım ekmekten hamur işinden uzak dur birazda sabredersen inan çok güzel kilo verceksin sana bol şanslar arkadaşımhihoyyytCnm ben doğuma giderken 85 kg idim. Şimdi 75 im.
Gitmiyor kilolar yapıştı kaldı.Yeşil çay bene içeyim umarım faydasını görürüm.Sen maşallah gzl kilı vermişsin.Pilatese gelince ben wii fit die bişi aldım bilgisayar oyunu gibi tv ye kuruyorsun orda sana özel yoga ve jimnastik hocası var yani gzl bişi ama ben tembel.inşallah kurtulcaz bi gün bakalım.klava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?