2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

gizem ve muson tebrikler. darışı başıma.. ben de bugün itibariyle 57 kiloyum. kaldı 4 kiloo...

yok be canım benim ki normal oldu.((

arkadaşım normal oldu ama hala veremedi kiloları ve baya bi göbek de var.ben sezeryan oldum ama öyle çok göbrğim yok.dümdüz değil ama biraz kilo versem öyle olur.

bebek hareketlensin görbak nasıl verirsin diyolar tek umudum ela hareketlenecek bende kilolarımı vereceğim:)
e be kızım emekle artık yahu:))

gökçencim sağol canım ama ben artık zayıflamak istemiyorum ama galiba bu kiloda kalmayacam daha zayıflayacam gibi geliyor bana
ha gayret seninde az kalmış 4 kilocuk hemencik gider inş
deryacım buarada benimde boyum 168 cm dikkat ettim bu boyda çok kişi var ya kalan kilomda 0 oldu 52 kiloya ulaştım

canım valla ben de zor kilo verenlerdenim.biraz spor yapıyorum sabah kalkınca.ama yememden pek kıstığımı söyleyemem.ancak gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir.buna rağmen yavaş kilo veriyorum.

canım valla ben de zor kilo verenlerdenim.biraz spor yapıyorum sabah kalkınca.ama yememden pek kıstığımı söyleyemem.ancak gün içinde hiç oturmuyorum desem yeridir.buna rağmen yavaş kilo veriyorum.

Sevgili gkcn,vallahi sen süper zayıflamışsın.
Neler yapıyorsun merak ediyorum,spordan kastın ne?
Ben bir ara düzenli step ve mekik olayına girmiştim.günde 1 saat toplamda yapıyordum.
Yememden çok kısmıyorum ama abartmıyorumda.
Dediğin gibi bende akşama kadar oturmuyorum bebeğin yemeği,ütü,temizlik vs işim hiç bitmiyor.
Ama yinede zayıflayamıyorum.
Göbeğim var ve mutsuzum kilomdan.5 i bi yerde çayı aldım korkudan içemiyorum sütümü etkiler diye.
Doktorumuz iç bebeğe artık bişe geçmez senden dedi ama yinede içim el vermiyor.
Eşimde bi tuhaf seni beğenen beğenip almış zayıflayıp napcan diyo şaşkın.
Sanırım moralimi bozmamam için diyor ama ben takmış durumdayım.
Bugün gelin fotolarıma baktımda iç geçirdim resmen.
Ooof of.fisfisfis

casser sorması ayıp kaç kilosun doğumdan sonra kaç kilo verdin kilolar çok zor gidiyo ama gidiyor ben doğumdan sonra 13 kg verdim daha bi 4 kg var platese başla canım tv8 de her sabah 10 da kilo verdirmiyo fakat çok güzel sıkılaştırıyo benim karnım nerdeyse eski haline döndü tavsiye ederim şekerm bide yeşil çayın çok faydasını gördüm biraz gayretle bu kilolardan kurtulcaz inş

kaydirigubbakcemile2
siz sezeryanla mı doğum yaptınız?
ben halen sora başlıyamadım ne bileyim mekik çekemem gibi geliyor dikişlerim ağrırmış gibi geliyor benimde fazla 4 kilom kaldı ama biraz göbeğim var eski kıyafetlerimden olanlarda var olmayanlarda kilo derdim değil göbeğim biraz daha inse yeter yeşil çay bildiğimiz yeşil çay mı yoksa form çayıyla alakalı birşey mi merak ettim.
bu arada ben çok tatlı yiyorum kan şekerim mi düşer nedir hep tatlı yiyesim varcokacimcoook aslında tatlı da kıssam o bile yeterde....

bende sezeryanlıyım.hafif bi göbek var onada göbek denemez aslında.neyse benim kilolar basenlerde kaldı.belim de ince.doğumdan bu yana 17 kilo verdim.ama artık zor veriyorum.
casser bende ''twist and shape'' diye bi alet var. sabahları 10-15 dk kadar yapıyorum ve rejim yapmadan ayda 1-2 kilo verdiriyor.yani yaptığım spor bu. rejim de yok zaten. bi de diyorum ki kilo verecem bu gidişle biraz zor.eski giysilerimden çoğu olmuyor hepsi 36-38 beden ben şimdi 40 beden giyiyorum.nasıl olcak bilmem. eşim sana yeni şeyler alalım dedi almadım zayıflıcam diye 1-2 eski pantalonla idare ediyorum.

insanın gücüne gidiyor büyük beden bişeyler almak bende öyle oldum bir pantolonum var birde eski bir kotum giyip duruyorum etekler yine daha iyi oluyor sanki göbeğimin üstünde kalıyolar ya
ayda 1 2 kilo gene iyi ben 60 da aşağı zor düşmeye başlamıştım halen öyle çok zor gidiyor kilolar yürüyüş te yapamıyorum ela yı bırakamıyorum.
17 kilo iyi vermişsin gene. ya veririz de bence de zaman lazım bizde aceleciyiz aslında.
yazdan önce gitsinlerde:)

Cnm ben doğuma giderken 85 kg idim. Şimdi 75 im.
Gitmiyor kilolar yapıştı kaldı.Yeşil çay bene içeyim umarım faydasını görürüm.Sen maşallah gzl kilı vermişsin.Pilatese gelince ben wii fit die bişi aldım bilgisayar oyunu gibi tv ye kuruyorsun orda sana özel yoga ve jimnastik hocası var yani gzl bişi ama ben tembel.inşallah kurtulcaz bi gün bakalım.klava:

Cnm o aletten bendede var ama ben tembelim sanırım bir ara yapıyordum düzenli bıraktım sonra.Sanırım benim sorunum şu biraz çabalıyorum sonra çabuk tartılıyorum pek bişi oynamayınca moralim bozuluyor ve koyveriyorum.Wii fit aldı eşim onla 1 ay kadar düzenli spor yapmıştım o ara gzl zayıfladım annemde kalıyordum o zaman o bebekle uğraşıyordu ben sporumu yapıyordum.Şimdi kendi evimde vakit bulamıyorum tam başlıyorum wii ye sonra bi işler çıkıyor bebek durmuyor fln.
ben 65 kg iken 38 beden giyiniyordum aslında çok uzun sayılmam ama kemikliyim sanırım 65 olsam göbek atıcam,ünideyken 50 falandım ama iskelet gibiydim aaah ah o gnler imkansız ben 60 ları görsem daha bişi istemem.
Bu gün yılbaşı akşam dilediğim gibi yicem ve yarından sonra hem spor hem boğazdan kısma politikasına giriyorum umarım işe yarar.

Ooof ooof...

gizemcim bu kilolar gitse zaten eski giysilerim bile yeni gibi olacak.hamile olduğumdan beri giymedim çünkü çoğunu.1 senedir nerdeyse öyle duruyorlar. çok da güzel cicilerim var.ama zayıflarsam lk işim kendime bi bikini almak olcak.yani bu yaz yeni bir gökçen olsun istiyorum.
ben gayretliyim aslında ama veremeyince şevkim kırılıyor.

evet canım bende sezeryanla yaptım doğumumu artık dikiş mi kaldı şekerim ben 2. aydan sonra mekik çekmeye başladım şimdi karın falan kalmadı hergün 1 saat spor yapıyorum bebeği uyutur uyutmaz başlıyorum şimdi eski halime döndüm bütün kıyafetlerimi rahatlıkla giyiyorum canım bi başlasan devamı gelir artık sporsuz yapamassın yapmadığın günler rahatsız olursun canım ben çaykurun yeşil çayını içiyorum en doğalı o metabolizmayı hızlandırıyo yaklaşık 2 ay kadar yediklerime dikkat etmeme rağmen hiç kilo verememiştim bu arada yeşil çayı denedim çok faydasını gördüm bide şunu söylüyo diyetisyenler tatlı yedikçe insan dahada çok yiyormuş yani bi çeşit bağımlılık yapıyo yavaş yavaş azaltmayı dene çok çabuk kilo verirsin zatenkaydirigubbakcemile2

cassercm bende 83 kg ile doğuma girdim 60 lı kilolara düşecekmiyim diye düşünüp duruyodum şimdi 64 kiloyum insan eyer isterse veriyo canım yeterki iste önce kendine bi defter edin oraya kilolarını yaz haftada bir gün belirle kendine o gün senin tartı günün olsun hafta hafta zayıfladığını görünce o kadar mutlu oluyorsun anlatamam bide canım ekmekten hamur işinden uzak dur birazda sabredersen inan çok güzel kilo verceksin sana bol şanslar arkadaşımhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…