2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

teşekkür ederim canım.kilolar gidiyor ama bende duran kilo nasıl bitecek hiç bilmiyorum ver ver bitmeyecek gibi geliyor((

benimde 6 kilom kaldı hiç rejim yapmadan gitti hepsi maşallah
artık geriside benim gayretime kaldı sanırım ama hala diyet yapmadım homili gırtlak yiyorum

sanırım bende 1 kilo daha vermişim farketmeden...
kaldı 5 kilo 71 olmuşum sanırım
yaşasıın zaten aynaya baktığımda zayıfladığımı hissediyorum..
arkadaşlar diyorlar zaten rejim yapma rejime başlarsan dahda veremezsin hep öle oluyo bizim diyorlar çok zor oluyo öle..
gidebildiği kadar kendi gitsin...benimde işşime geliyo rejim hiç yapmadığım için ömrüm boyunca...
sanırım emzirdiğim için kilolar gidiyo allaha şükür regl de oldum göbekte biraz olsun indi..

yani kızlar halinize şükredin ben hala doğru düzgün kilo vermedim hala 80 kiloyum üstelik benim kızım hiç emmedi bende yemeklerden tuzu ekmeği kaldırdım ama benim karnımdan çok popom büyümüüştü:))) şimdi o eridi inşallah sonradan karnıma geçecek 60 kilodaydım nasıl dönecem bilmem (

deryacım emeğine sağlık aslında boylarımızı da not etsen fena olmayacak diğer arkadaşlarım bu konuda ne düşünüyor aceba...

Hamile kalınan kilo : 55
Alınan kilo : 17
Doğumdaki kilo : 72
Doğum sonrası kilo 65
Veilen kilo : 6
Şimdiki kilo : 59
Hedef : 55
Kalan : 4

Ama gitmiyo yaaaa

Evet bu arada boy : 1.68

merhaba hanımlar
bende yeni katıldım buraya
en dertli olduğum konu da bu aslında
hamile kalmadan önce incecik ve dümdüzdü karnım ama şimdi 51 kilo ile hamile kaldım 67 ile doğum yaptım bu kadar kiloyu nasıl aldım halen şaşırıyorumşimdi 55 im daha verilecek 4 kilo var ve ne zamnadır da böyleyim yapıştı kaldıbu 4 kilo.. hem o 4 kilo gitse göbeğim eskisi gibi olacak mı
kilolarla beraber göbüşlerinizde gidiyor mu kızlar?
ya kilo kalsın göbeğim gitsin ona razıyım yaa(

canım eskisi gibi derken:))) ne kadar gitsede göbek sönmüş bir balon oluyo eğilip kalktıkça b tarafa toplanıyo senin azmış kilon moralini bozma ben 30 kilo almıştımda::)) şimdi 60 ım gram gram gidiyo görenlerde 5 aylık hamile gibisin demiyomu deli oluyorum ya gözleri bozuk galiba boyumda 1.58 cm

öyle aynı şeyleri yaşadım bende özellikle kıyafet elmak için gittiğim mağazalarda ay ben sizi hamile sandımdı felan demiyolar mı çileden çıkıyor insankötükedihüso
galiba birazda sezeryandan mı kaynak lı? herkes normal olsaydı doğum kalmazdı felan diyo bi de:1no2:

Bende çok şükür 66 küsürlü kiloyu gördüm tartıda hedefim 55 olduğundan 12 kilo civarında bir kilo vermem gerek..Bugün Ebru şallı'nın programına bakıp biraz plates yapim dedim aman allahım ya kadının hiç zorlanmadan yaptığı hareketlerin hepsinde canım çıktı resmen..İyice hamlamışım.. Yürümekte lazım..

yavaş yavaş moralim yerine geliyo artık kızlar...
1 kilo da daha gitmiş kaldı 5 kilo çok şükür ki artık kıyafetlerim olmaya başladı
nimet bulmuş gibi seviniyorum ve her gören arkadaşım ve çevremdekiler ayyy ne kadar zayıflamışsın valla ii verdin kiloları deyince moralim daha bi yerine geliyo...
rejim de yapmıyorum ama tabi başlarda olduğu yemiyorum yanni yiyemiyorum canım istemiyo artık eskisi gibi...
çok sevdiğim bi elbisem vardı onu giyiyorum artık gören herkes vaayy manken gibi olmuşsun deyince bende bi havalar bi kabarmalar ki aman allahım...
insan gerçekten kendini ii hiisediyo :)

hadi bakalım tutmasın kimse seni:)):enbuyukkk:
inşallah inceliriz eskisi gibi hep beraber sonra da kutlarız frambuazlı pasta yiyerek:roflol::roflol:

ben pazargününden beri spor yapıyorum ama rejim yapamıyorum.yarın yarışmaya kilo bildirimi yapcam.geçen hafta 58dim bakalı ne oldu yarın buraya da yazarım ama sanırım 500 gr falan gitti.ammannn gitsinde grama razıyım ben.

kızlar ben hamileleikten önceki kiloma 52 ye ulaştım daha fazla vermek istemiyorumda böyle kendimi iyi hissediyorum göbişde kalmadı eskisi gibiyim:)deryacım güncellersen sevinirim

arkadaşlar meraba bu kilolar hepimizin sorunu heralde bende 64 kilo ile hamile kaldım doğuma 83 kg ile girdim doğumdan sonra tartıldığmda 77 kg dım bugün yani 7 ay 17 gün sonra tartıldığımda 65.2 kg ram geldim nerdeyse eski halime döndüm sayılır ama siz birde bana sorun yapmadığım kalmadı son 3 aydır plates yapıyorum 1 aydırda rejim yapıyorum çok yavaş gidiyo malesef bende sezeryanla doğum yaptım malum karın hala biraz var bu arada boyum 1.71 hedefim bir 5 kg daha vermek hepimize kolay gelsin bebişlerin doğum günü yavaş yavaş yaklaşıyo bayanlar doğum gününde mankenler gibi oluruz inş hepimiz

kuzular hemen değiştirmiyorum kusuruma bakmayın en erken bi haftada yenilerim valla.
accuk zor geliyor
her defasında tabloyu paint yapıyorum sonra images den yüklüyyorum vs
neyse yenilerim müsait bi ortamda gamyoncuiremsu
öptüm sizi. verin bakalım kiloları... ben ölçülmüyorum artık. amma 29 beden kot aldım 2 gün öncee delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…