2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşalr nasılsınız bakalımm evtt yeni yılda geldii güzel allahım bu yılda ve gelcek yıllardada hepimizin ailelelrimizle çocuklarmızla birlikte hayırlı saglıklı mutlu huzurlu olmayı nasip etsin yavularımız hep mutlu olsun gülen yüzleri hiç solmasın inşallah yeni yılın girmesiylede bizim afacanlarımızn dogum günleride yaklaşıyor dimii artık kocaman oldular kendi pastalrının nasıl olcanı hatta hediyelirin bile siparişlerini almışsınızdr biz evde ben kızm ve ve babsıyla güzel bir pastta alıp çekirdek aile olarak kutlayacagız sizler neler nelr yapcaksınız baklım

merhaba kızlar
kopiğimiz çok sessiz

ben sizlere birşeyler sormak istiyorum. tuğba ile görüştük ama sizlerinde fikrinizi almak istedim bu yıl çocuğunuzu okula gönderiyormusunuz ?

bu yıl okula göndermezsek seneye anaokulundan mı başlar yoksa 1. sınıfdan mı bunu şu yüzden sordum
çevremde bazı 2007 doğumlu olmasına rağmen anne ve babadan çocuklarının 1. sınıfa değilde anaokulundan başlayabilir gibi dilekçe alıp anaokulundan başlayabiliyorlarmış.

eğer böyle bir durum var ise bizim çocuklarımız da faydalanabilirlermi?
umarım en kısa zaman da cevap alabirim sizlerden :)

canım meraba, gerçekten çok sessizleştik

bugünlerde aynı şeyi bende düşünüyorum, aslında ben alperi bu sene kreşe gönderip seneye anaokuluna göndercektim, ama bu yaş olayı çıkınca şimdi napcaz bilmiyorum, bu sene gitmesini istemiyorum, okula biraz geç başlamasını istiyorum, aslında eşim anaokuluna gidip form almış kaydettirmek için, ama ben önce gidip görüşmek istiyorum, erteleyebilirsek bu sene kreşe göndercem, yeğenimle aralarında sekiz ay var, yeğenim bu sene anaokuluna gidecek oğlum için erken olur diye düşünüyorum, bakalım sizler ne yapacaksınız

slm kızlar ben berkayin ana okulu kaydını yaptırdım ama duydugum kadarıyla birinci sınıflarda ana okuluna benzer eğitimler verılcekmıs bakalım zaman bize ne gosterıcek hayırlısı diyorum.

merhaba parvinacım,

ben bugün okula gidip müdür beyle görüştüm bu yıl göndermedişğim takdirde seneye anaokulundan başlatabilirmiyiz diye sorddum

cevap : seneye kesin olarak 1. sınıf kaydı yapılır dedi üzüldüm valla hemde çok
neden 2007 vs. dilekçeye anasınıfına kayıt yaptırıyorda nedne bizim çocuklarımız kesin kayıt yaptırmaya mecbur tutuluyor.sevmedim ben sistemi :44::44:
hakkımızda hayırlısı olur inşallah

merhaba kızlar ben de yağmuru anaokuluna vereceğim bu sene direk 1 e başlamaları daha zor olur...önümüzdeki hafta birkaç anaokuluyla görüşeceğim...

merhaba arkadaslar berra da basladi okula :)simdi iki yasinda gunde 2,5 saat ecrinde oyle baslamisti ama gidemedi kuzum fazla egitici oyuncaklarla oynayip geliyor

Ecrin suan anaokuluna basladi 4 yasinda baslaniyor sayilar ve harfleri ogreniyorlar oyunlarla genelde, el becerisi gelisiyor sarkilar muzikler cocugu parka veya eglenceye gondermis gibi dusunuyorum ben cokta severek gidiyorlar isindirma turlari gibicocuga okulu birazda alistirmak sevdirmek adina bence guzel, biraz ayri kaliniyor ama enerjilerini atiyorlar ve arkadaslariyla guzel vakit geciriyorlar

canım hayırlısı olsun fıstıkların okulları....
yağmur da anasınıfına başladı... bu 4.haftası olacak...genelde istekli ama arada sırada anne ben de senin okuluna gelmek istiyorum diyor...
seneye 1 olacaklar yaa ne çabuk geçiyor zaman...

evet kızlar hepimize hayırlı olsun, kuzularımız okullu oldular. Alperde anaokuluna başladı 2008 grubunda, şimdilik güzel gidiyor, sınıfında çok sessiz, çok utangaç ben biraz gözü açık olsun istiyorum ama zor biraz, keşke geçen senede gönderseymişim, biraz daha açılırdı çocuk, birde 2007 grubuna katılmasını istiyorum aslında, zaten seneye bizimkiler 2007 lerle beraber birinci sınıfa başlayacaklar, ama müdürleri izin vermiyor, hayrılısı olsun artık

kızlar herkese hayırlı olsun ben oğlumu bu yıl da kreşe gönderiyorum eski sistemmiş gibi herkesin yeni sistemi uygulamasına birazşaşırdım doğrusu
ilk başta kendimden emindim AMA şimdi şüphe ediyorum umarım oğluşum için yanlış değildr bu yaptığım ... ben erken gitmiştim ve hep sınıfın en küçüğü oldum oğlum normal olsun dedim ama hayırlısı olsun .....

Sevgili anneler,
sizi böyle bir konuda rahatsız ettiğim için özür dilerim, şu sıralar ülkemizde çocuk felci vb gibi çocuk hastalıkları riski olduğu, bu nedenle sağlık bakanlığının 0-5 yaş arası çocukların aşılanması gerektiği açıklaması var, lütfen yavrularınızın sağlığı için çocuk doktorunuzla irtibata geçiniz.

Linki okursanız detaylı açıklama yapılmış:
Sağlık Bakanı: İstanbul'da 6 bölgede çocuk felci riski var

kızlar benim kızım muhtemelen aralığın son haftasında doğacak yazık uc bes gunden bir yas buyuk olacak, benim gibi olanlar ne yapmayı dusunuyosunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…