merhaba kızlar
kopiğimiz çok sessiz
ben sizlere birşeyler sormak istiyorum. tuğba ile görüştük ama sizlerinde fikrinizi almak istedim bu yıl çocuğunuzu okula gönderiyormusunuz ?
bu yıl okula göndermezsek seneye anaokulundan mı başlar yoksa 1. sınıfdan mı bunu şu yüzden sordum
çevremde bazı 2007 doğumlu olmasına rağmen anne ve babadan çocuklarının 1. sınıfa değilde anaokulundan başlayabilir gibi dilekçe alıp anaokulundan başlayabiliyorlarmış.
eğer böyle bir durum var ise bizim çocuklarımız da faydalanabilirlermi?
umarım en kısa zaman da cevap alabirim sizlerden :)
canım meraba, gerçekten çok sessizleştik
bugünlerde aynı şeyi bende düşünüyorum, aslında ben alperi bu sene kreşe gönderip seneye anaokuluna göndercektim, ama bu yaş olayı çıkınca şimdi napcaz bilmiyorum, bu sene gitmesini istemiyorum, okula biraz geç başlamasını istiyorum, aslında eşim anaokuluna gidip form almış kaydettirmek için, ama ben önce gidip görüşmek istiyorum, erteleyebilirsek bu sene kreşe göndercem, yeğenimle aralarında sekiz ay var, yeğenim bu sene anaokuluna gidecek oğlum için erken olur diye düşünüyorum, bakalım sizler ne yapacaksınız
slm kızlar ben berkayin ana okulu kaydını yaptırdım ama duydugum kadarıyla birinci sınıflarda ana okuluna benzer eğitimler verılcekmıs bakalım zaman bize ne gosterıcek hayırlısı diyorum.
merhaba arkadaslar berra da basladi okula :)simdi iki yasinda gunde 2,5 saat ecrinde oyle baslamistiama gidemedi kuzum fazla egitici oyuncaklarla oynayip geliyor
Ecrin suan anaokuluna basladi 4 yasinda baslaniyor sayilar ve harfleri ogreniyorlar oyunlarla genelde, el becerisi gelisiyor sarkilar muzikler cocugu parka veya eglenceye gondermis gibi dusunuyorum ben cokta severek gidiyorlar isindirma turlari gibicocuga okulu birazda alistirmak sevdirmek adina bence guzel, biraz ayri kaliniyor ama enerjilerini atiyorlar ve arkadaslariyla guzel vakit geciriyorlar
merhaba arkadaslar berra da basladi okula :)simdi iki yasinda gunde 2,5 saat ecrinde oyle baslamistiama gidemedi kuzum fazla egitici oyuncaklarla oynayip geliyor
Ecrin suan anaokuluna basladi 4 yasinda baslaniyor sayilar ve harfleri ogreniyorlar oyunlarla genelde, el becerisi gelisiyor sarkilar muzikler cocugu parka veya eglenceye gondermis gibi dusunuyorum ben cokta severek gidiyorlar isindirma turlari gibicocuga okulu birazda alistirmak sevdirmek adina bence guzel, biraz ayri kaliniyor ama enerjilerini atiyorlar ve arkadaslariyla guzel vakit geciriyorlar
Merhaba
Ocak ta doğum yapacak anneler burada tanışalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?