2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tearful bende çok sevindim inşallah hayırlsıyla yavrunu saglıklı olaark kucagına alırsın allah tamamına erdrsin canımm

güzel akadaşlarım annelr gününüz kutlu olsun annelik duygusu çok güzel bir şey allah yavrularımızı bizden bizide yavrularımızdan ayrımasın anne olmak isteyen herkese güzel allahım hayırlı saglıklı evlatlar nasip eylesin . bizde inşallah tüm evaltlarımızı hayrlı saglıklı aklı başında dogru dürst evlatlar olarak yetiştirebiliriz güzel allahım hepimizin tüm annelrin yardımcısı olsun

hayirli olsun canim allah tamamina erdirsin cok sevindim

slm kizlar ecrinin tedavisi devam zor geciyor ilaclarin yan etkileri cok agri veriyor ve cani cok yaniyor kuzumun 3 haftadir ev tasiyorum hepinizi optum

slm kizlar ecrinin tedavisi devam zor geciyor ilaclarin yan etkileri cok agri veriyor ve cani cok yaniyor kuzumun 3 haftadir ev tasiyorum hepinizi optum

inşallah biran önce ecrincim iyileşir,eski sağlığına kavuşur.....dualarım hep sizinle canım....

sagolun kizlar burayada hic giremez oldum facebook a girip cikiyorum ancak kizlar bilgisayarin karsisina gectimmi basliyorlar bagrismaya berra bir cadi oldu bir bagiriyor acayip ecrinde uff yine kizdi bu cok yaramaz cok diyor ablacigim gardas gardaaas diyor dayisindan ogrendi kocaman kiz oldu ecrinim buyuduler kuzularimiz artik masallah nazar degmesinler

gülümsecim maşallah ecrin ve berra 'nın resimlerini gördüm de çok büyümüşler maşallah onlara tam fıstık olmuşlar

Son düzenleme:
selam kızlar tatil başladı
uzun zamandır siteye giriyorum ama buraya yazamıyorum
face te görüşüyoruz diye nasılsınız

abooo burası iyice sesizleşmiş kimsecikler kalmamış ben burayı canlandıryım barii Kızımı hafta sonu doktara götrdük yaşıtlarından iki kilo gerideymiş boyuda öyle ama boyu idare eder dedi dr sonra tahilil istedi kan tiroit idrar yaptrdık aglaya aglaya kuzuma sonuçlar çok şükür allahıma iyi çıktı bu kız keyifden yemk yemiyordur dedi vitamin çinko faln verdii bide besleyici bir mama verdi baklım kullancaz inşaallah işe yrayacak kuzum yaşıtlarını yakalyacak inşallah kilomuzz 12 boyumu 96 cm nekadr küçük demi artık saglıklı olsunda inşalah büyüyecek kuzum sizler nasılsınız minik kuşalrınız nasıl hepiniz çok öpüyorum burda da görüşmek dileğiyle

tugbacigim kilosu biraz azmis ama buyu iyi bence
ecrin in ilaclardan dolayi gelisimi etkileniyormus ecrinin 1 senedir nerdeyse boyu uzamiyor 93 kilosuda 15 kilo durumuna gore degisiyor ilac;ar sisiriyor ecrini bir haftada 2 kilo aldigi ve 2 ginde 3 kilo verdigi oluyor yani bizimki cok karmasik :44:

evt canım ilaçlardan ecrin etkileniyodur ama inşallah hepsi büyüyecek hayırlı saglıklı aklı başaında gençler olacaklar güzel allahım ogünleri görmeyi naspi eylesin inşallah

tuboş cum toiğn minikleri olarak benim oğlanda senin kızdan 2 cm daha uzun kilo 11 sayıyor yerinde bende götürdüm dr aynı tahliller yapıldı büyüme hormonu azsalınıyormuş ama genetik bir durummuş ...takipteyiz şimdi ...ekimde yine gidicem bakalım boy kilo nolmuş ölçücekler sonra duruma göre yapıacak bişile ama vitamin falan vemediler ...

slm kızlar uzun zaman oldu giremedim tatil falan derken iyice kaybolduk.
gülümsecim ecrin inşallah eski sağlığına kavuşur dualarımız sizinle canım.
bebek bekleyen anneleride tebrik ediyorum allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah.
bende 5 haftalık hamileydim bayramın 3. günü düşük yaptım kısmet değilmiş zaten ilerlemeside iyi değildi değerleri çok düşüktü sağlıklı değildi yani herşeyde bi hayır vardır işte sağlıcakla kalın kızlar öpüyorum hepinizi.

slm kızlar, nasılsınız, gülümse ecrinin durumu nasıl, inşallah iyidir, greencim geçmiş olsun, inşallah yeniden hamile kalırsın, bende bir düşük yapmıştım, şimdi yine hamileyim, yine ocak annesi olacağım inşallah, bir oğlum daha olacak sizden erkek isimleri istiyorum, kendinize iyi bakın görüşürüz....

grencim geçmiş olsun canım..allah tekrar nasip eder inşallah ...parvina sana da hayılıo olsunbebeğin ... isismlerden

YEKTA ismi güzel bir isimmiş anlamını araştırmadım ...hoşuna gider belki ... sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…