2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Greencim çok çok geçmiş olsun canım güzel allahımın izniyle yeniden anne olursun inşallah ben buralrda degildim oyüzden hiç internete giremedim memlekttte dügün ve hac teleaşesi bir birine karıştı birdakka otrmadık çok yogundu ama sonunda tekara geldim istanbula çok güzeldi hiç gelesim yoktu ama mecbur geldik işte annemleride hacca gönderdik onun sevinci üzntüsü de oldu tabii kızlar dua edin olurmu sag salim hac görevlerini yerine getrip gelsinler inşallah

Kadinlar Kulübü Sayfa 8720 (Kadınlar Kulübü | Facebook)
Kadınlar Kulübü Grup 2100 (Giriş Yap | Facebook)

Ocak Anneleri 19 (Giriş Yap | Facebook)
Şubat Anneleri 22 (Giriş Yap | Facebook)
Mart Anneleri 57 (Giriş Yap | Facebook)
Nisan Anneleri 25 (Giriş Yap | Facebook)
Mayıs Anneleri 43 (Giriş Yap | Facebook)
Haziran Anneleri 112 (Giriş Yap | Facebook)
Temmuz Anneleri 26 (Giriş Yap | Facebook)
Ağustos Anneleri 21 (Giriş Yap | Facebook)
Eylül Anneleri 77 (Giriş Yap | Facebook)
Ekim Anneleri 31 (Giriş Yap | Facebook)
Kasım Anneleri 26 (Giriş Yap | Facebook)
Aralık Anneleri 34 (Giriş Yap | Facebook)

geçmiş bayramınız mübarek olsun kızlar

sayfamız öksüz kaldı

gülümsecim ecrin nasıl bizleri habersiz bırakma

parvinacım hamilelik nasıl gidiyr ? karnında baya büyümüştür.

kızlar geçmiş bayramınızı bende kutluyorum, allah kuzularımızla birlikte nice bayramlar nasip eder inşallah, gülsüm hamilelik iyi gidiyor, iki aydan az kaldı işte, karnım büyüdü, hareket etmekte zorlanıyorum artık, alperde dört gözle kardeşini bekliyor, şimdilik pek hevesli inşallah sonradan kıskanmaz, hayırlısıyla bir doğum yapsaydım, son zamanlarda iyice sitresli olmaya başladım, kendinize iyi bakın kızlar, görüşürüz...

sağoalsınız kızlar sizlerinde geçmiş bayarmınız mubarek olsun nice mutlu hayrılı bayramlara erişiriz inşallah yavrularımızla birlikte parvinacım sanada güzel allahım kolaylık versin sag salim hayrlısıyla bebegini dünyaya getirirsin inşallah arkadaşlar bayaramlarınız güzel geçmiştr inşallah burda görüşmek dileğiyle

Selam kızlar nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir...Ben pek iyi değilim hamileyim ama kanamam var ya düşük ya da dış gebelik olabileceğini söyledi doktorum..yarın sabah kontrole gideceğim bakalım...beta hcg değerleri istenilen seviyede artış göstermiyor..artık hakkımızda hayırlısı...

greencim sana da çok geçmiş olsun...İnşallah bir daha ki hamileliğini sorunsuz geçirirsin...
parvina sen de inşallah sağlıkla kucağına bebişini alırsın canım...

gülsümcüm çok teşekkürler canım...
sabah doktora gittik keseyi gördü ama biraz küçük olduğunu söyledi...bakalım haftaya c.tesi kontrole gideceğiz...doktor pek şans vermiyor...

canım çok teşekkürler...
dün düşük yaptım....herşeyin hayırlısı...

canım çok geçmiş olsun ya çok üzüldüm inan.
bende de sonuçlar iyi gözükmüyordu 5 haftalıktı ve kese bile gözükmedi sonrada düştü işte hayırlısı diyelim. allah tekrar nasip eder inşallah.
geçmiş olsun dilekleriniz içinde teşekkür ederim arkadaşlar.

Canım çok teşekkürler...Hepimiz için herşeyin hayırlısı...Sana da tekrar çok geçmiş olsun...Öpüyorum...

Ocak Anneleri

Kadinlar Kulubu'nun yeni projesi ! Henuz emekleme asmasinda ama uzmanlar tarafindan bilgiler girilmeye devam etmektedir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…