2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gülgülcüm sanırım takvimin yanlış olmuş benim son adet tarihim 23 nisan ve 5 haftalık hamileyim

takvimi yaptığın yerde tarih yazıcan bölüm varya oraya tahmini doğum tarihini yazıp takvimini tekrar yapsana sanırım bu defa olcak

benim takvimimin üzerini tıkla pregnancy ticker yazısını tıkla

daha sonra gelen sayfadaki tarih bölümüne tahmini doğum tarihini gir ve get my ticker i tıkla

Yok 18 Haftalik Oldun Sen Benim Dediklerimi Yap Ben Sana Yardim Edicem Yazdiklarimi Aynen Uygula

kızlar be dün doktora gittim.kesemi görebildik ancak.10 gun sonra tekrar gıdıcem bu sefer bebişimi görmek için inşallah

slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım allah kısmet ederse bende ocak sonunda doğum yapıcambu arada takvaim yapmak için nereye giricem bende bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirima.s allah tüm isteyenlere bu mutluluğu kısmet etsin ve hepimizin bebişlerimizi kucağımıza sağlıklı bir şekilde almamızı nasip etsin inş:dance:a.s.

sonra alttaki takvimin sağ tarafında get my ticker buttonu var orayı tıkla.
sonra ekrana eğer bir kadın resmı ve altında "YES, I KNOW ABOUT..." DİYE BİR BUTTON ÇIKARSA ONUDA TIKLA
sonra url ile başlayan kısmı bu sitedeki profilindeki imzana yapıstır.

selam kızlar ben de ocak annesi olacam allah nasip ederse herşey yarın kesinleşecek keseyi görecez.Öpüyorum hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…