2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende Kismetse Ocak Ortasinda Doğum Yapicam Arkadaşlar Hepimiz Için Hayirlisi Olsun Sağlikli Bebişler Kolay Doğumlar

melek ece yaptım canımın içi tşkler inşallah bu sefer olmuştur. kızlar evlatlarımızı allah analı babalı büyütmeyi vatana millette hayırlı birer evlat olmayı nasip etsin.... :teytey:a.s.

inşallah sevorane.Ama benimki minikmiş daha bugün gördük kesemizi.3 şubat doğum tarihimiz allah izi verirse.O yüzden şubat annesi olacam yine de belli mi olur ha ocak sonu ha şubat başı

Kızlar ya formada yazdım daha evvel, 2-3 haftadır deli gibi karnım bulanıp kusarken 3-4 gündür bulantım yok, çok korkuyorum. Doktorada tahlilerimi yaptırıp haftaya gideceğim. Gece hep tuhaf tuhaf rüyalar gördüm, inşallah herşey yolundadır.

Edacım korkma canım belki normaldir sıkma canını inşallah herşey yolundadır sakın korkma sakin ol bulantılarının kesilmesi normal olabilir tahminen a.s.a.s.

canım hiç korkma.birşey yoktur inşallah.sen gönlünü rahat tut hiiç birşeycik olmaz.belki yediklerinle alakalıdır.

kızlar benim karnım 4 aylık hamile gibi şiş doktorum normal dedi gaz mış.sizde varmı böyle şikayetler.çok sükür simdilik bulantım yok belkide erken diye.

bence normal çünkü bazı gebelerde hiç olmuyor bazılarında oluyormuş.nedeni halen belli olmayan bi durum bu.dediğim gibi benim ikinci ayda başlamıştı.ama hiç olmayadabilir.yalnız doktorumun dediğine göre ilk gebeliğimde oluşan gaz bundada olcaktır dedi.

her gebelik bir olmaz onun için sakin ol rahat ol. a.ssengözlerimebaksanab

kızlar benimde göğüslerim ve göbeğim şişti.Sanki patlayacam.Hele göğüslerim felaket ağrıyo.Şimdilik tek belirtim bu mide bulantısı falan yok henüz.

carpediem canım ne güzel bulantının olmaması benim yavaş yavaş yoklamaya başladı bulantılar kafamçokkarıştı ...inşallah hiç bulantın olmaz canım... sengözlerimebaksanab

Carpediem benimde göğüslerim ve göbeğim çok şişti şimdi biraz duruldu.Ne dokunabiliyor ne üstüne ya da yanlamasına yatamıyordum ve bezelerim çoşmuştu şimdi geçmesede biraz duruldu. Progesteon hormonlarından kaynaklanıyormuş bu şişlikler. Eğer içebiliyorsanız bol su içip yürüyün diyorlar. Ben sözde yürüyüşe başlayacağım ama halim yok, biraz düzeleyeim yürüyeceğim.

bende ocak ayında doğum yapacağım Allah kısmet ederse..üçüncü ayımdayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…