2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya sizin bebişleriniz ne kadar kocamannn.Kıskandım şimdi bak.Kızlar kalp atışlarını tam olarak kaç hafta,kaç günlükken duydunuz.Ona göre gideyim ben de doktora

canım ben 5 gun once gittim doktora ultrasonda ancak keseyi görebildik.doktorum 10 gun sonra gel bebeğide görürüz dedi.bakalım görürüz inşallah bebeğimizide kalp atışınıda.

tamam canım ben de keseyi 2 gün önce gördüm.SAabırsızlanıyorum şimdi o zaman sen 6hafta+2de duyacaksın kalp atışlarını,ne güzel benim 10 günüm var daha o zaman

artık hiiç acele etmiyorum günler çabuk geçsin diye bir çabam yok.her günün ayrı bir güzelliği var bebeğimle.birde çok düşünüp irdeleyince etkileniyorsun.doktorum da bana "ne kadar çok üsütüne gitmiyorum desen de,muhakkak kafaya takacak şeyler bulursun gebeliğinle ilgili.kendini ayrı şeylere yönlendir" demişti.bende kendimi bebeğime hzaırlamak için beynimi boşaltmaya karar verdim

Carpediem benim için 1 aydır bulantı=hamilelik, hamilelik=bulantı şeklini aldı. Hatta birkaç gün miğdem bulanmayınca panikledim ne oluyor, bir aksilik mi var diye. Bu cuma randevuları dolu değilse doktora gideceğim ve bulantı için hap veriyormuş doktorlar onu soracağım. Gerçi şu anda 3 tane hap kullanıyorum, belki onların birini bıraktırır. Akşamları hafif yersen sabah rahat kalkarsın carpediem, ben cok erken cok az bir yemek hatta onu da yemiyor genelde meyve ile geçiriyorum akşamları ki sabah daha rahat kalkabiliyorum.
Ben bulantı oldukça yemek yedim inan bu çok kötü bir çözüm, sadece acıkınca yemek ye.

kızlar benim çok şükür bulantım yok henüz.ama ilk gebeliğimde vardı hemde çok fazla.ozaman sık sık ve azar azar yiyordum.sindirimi zor şeyler çok yuklenmeyin derim.birde limon iyi geliyordu bulantıma.bazılarınada tuzlu iyi geliyormuş.benim şimdiki problemim gaz.4 aylık hemile gibiyim.ama çok da rahatsız etmiyor.ilk gebeliğimde geceleri uyuyamıyordum.
birde doktorun vereceği bulantı için olan hapları çok bulantınız olursa alın derim.

kızlar dun bulantım yok dedım bugun azar azar basladı.. yarın kontrole gideceğim bakalım görebilecekmiy,z bebişimizi.sizlerden görenler ilk kaçıncı haftada gördü.ama vaginal ultrasonla değil.karından.

Ben ilk muayneye gittiğimde 11 Mayıstı sadece kese vardı, doktor 15 inde yine gel dedi. 15 inde gittiğimde kalp atışları başlamıştı. Ama vajnal ultrasonla gördü. 6 hafta 4 günlük demişti doktor

kızlar bende bugun gittim doktora ve bebeğimi gördüm daha minicik 4.4 mm ve kalp atışlarınıda gördüm çok şükür.doktorum okadar ilgiliki anlatamam.terapi gibi geliyor bana.hiiiç olumsuz düşünme hayatındaki olumsuzluklaı kara tahtadaki yazılar gibi sil dedi.onu çoook seviyorum.

merhaba ocak anneleri bende bir ocak ayı annesiyim çok mutluyum çok güzel bir duygu hepimiz bebeğimizi sağlıklı kucağımıza alırız inşallah

ayy sevorane çok sevindim senin adına ben daha bir hafta sonra gidecem ama şimdiden heyecanlanıyorum,umarım sağlıklı hamilelikler geçiririz hepimiz.

ayy sevorane çok sevindim senin adına ben daha bir hafta sonra gidecem ama şimdiden heyecanlanıyorum,umarım sağlıklı hamilelikler geçiririz hepimiz.

CANIM HERŞEY YOLUNDADIR MERAK ETME SEN BENİMDE PAZARTESİ GİTMEM GEREKİYO AMA SALI GÜNÜ GİTCEM BENDE. İNAN BENDE ÇOOK HEYCANLIYIM ..
BENİM İKİNCİ GÖRÜŞÜM OLCAK İNŞALLAH SEN İLDEFA GÖRCEKLSİN GALİBA DİMİİ..
İNTERNETTEN HESAPLADINMI HANGİ GÜNE GELİYO DOĞUMUN BENİMKİNE 13 OCAK DİYO..fisfisfis

canım senın son adet tarihin nedir.sanırım bir gun var aramızda benımkı 29 ocak cıkıyor senınkı nasıl 13 ocak cıkıyor?

Aa Hakkatten Niye öyle Fark Var Aramizda Yaaa ..
Son Adetim 8 Nisan Benim Ama 13 Ocaği Gösteriyo Canim Benimkiiii..
Son Adet Tarihimi Yazinca öle Gösteriyo..kafamçokkarıştı

benım kı 24 nısan senın doğum tarıhın doğru ozaman.ama takvımınde yenlıslık olmasın.cunku dun ben doktora gıttım ultrasonda bebek 6hafta 2 gunluk gozuktu.

takvimde yanlışlık yok canım ilk gittiğimde soktor 5 haftalıksın dedi bende ona göre yaptım takvimii..

anladım doğrudur ozaman ama benim anlamadığım su ,bebek 6 haftalıksa nasıl oluyorda 13 subat tahmını dogum tarıhın oluyor.sen tahmını doğum tarıhını son adet tarıhıne gore hesaplıyorsun ama bebegın 6 haftalık canım.ozaman dogum tarıhın de daha gec olmalı.yanı gec dollenme sanırım ondan boyle cıkıyor.bılmeme anlatabıldımmı.

evet canım aslında doğru diyosun ben doğum tarihini son adet tarihinden hesaplıyırum..
ama zaten benim haftamda bi yanlışk var bence ilk gittiğimde doktor 5 haftalıksın dedi ama bebeği gördük hiç 5 haftalık bebek görünürmü..fisfisfis
ben benim hesabıma göre 7 hafta 5 günlük felanım dur bakalım salı günü gitcem doktora belli olur bakalım doktorun hesabımı doğru benimkimi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…