2008 Temmuz Bebeklerinin Faliyet Köşesi

yosuntuttum

Huzur
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.375
308
363
2008 Temmuz anneleri gördüğüme göre pek bir hamaratlar....
seneye onlardan kopya çekmeye kolaylık olsun diye böyle bir konu açmayı uygun gördüm....

hadi 2008 Temmuz anneleri faaliyetlerinizi aktivitelerinizi günlük yaptığınız eğitici, zihin ,motor gelişimini destekleyen harika fikir ve resimlerinizi burda bekliyorum...

zeki çocuklar güzel gelecekler için her şey biz annelere bağlı .....

:CüvCüvlumunekankayizsmile

not:bölüm sadece aktivite-faaliyet bölümüdür gereksiz muhabbetlerle doldurmayınız...
teşekkür ederiz..güzel paylaşımlar...

Son düzenleme:
birde hamur paşasını ekledim.

urasın ilk oyuncağı tomumuz :))) uras sayı sayıyor ve uras legolarıyla

parka gitmiyoruz ki.. uzun zaman oldu gitmeyeli cnm .. aydın biraz daha sıcaktır belki ama ist. bayağı soğuk ..

http://img689.imageshack.us/img689/7891/video303.mp4

sonundaki saat neyin nesi anlamadım ama neyse ekleyebildim sonunda :))

bizdende dünkü aktivitelerimizden kareler...
bahsettiğim büyük yapbozlar stiker yapıştırmaca sökmece ahşap geometrik şekilleri büyük küçük yerleştirmece ouncağımız.

tamir seti

bu sefer oldu sanırım febicimm
teşekür ederim
çok uğraştırdım seni

bak sen bak bak manevi kardeşimize....

yiğit lego oynamaya bayılıyor
bu ay tam zamanı galiba

birde en çok bu mıknatıslı yazı tahtasını oynuyor

oyun halımız tekrardan. bize doğumgününde hediye gelmişti.
http://img294.imageshack.us/img294/6949/img9904.jpg

günaydın kızlar,sabah sabah başladık biz aktiviteye.7 de uyandığımız için
kahvaltıdan sonra buz kalıbınatek tek nohut attık

işte kızlar bunlarda yapılan bazı faaliyetler....

buraya sadece aktivite resmimi eklicez anlamadım."bebeklerimiz nasıl büyüyor" topiği iptalmi oldu?

buraya sadece aktivite resmimi eklicez anlamadım."bebeklerimiz nasıl büyüyor" topiği iptalmi oldu?

yok yok hayır iptal olmadı...siz orda eğitici kitaplarla ilgili fikir alıyorsunuz yazılarla sohbet ediyorsunuz..
burda sadece faaliyetler aktiviteler bebeğinizle geçirdiğiniz güzel vakitlerin resimleri ....duru ile yaptığın pamuklla yumurta kutusu gibi parmak boyası gibi..kısa bilgi ve resim...
ya durunun resmi harik
a ağızını yirim maşallah kızına...sempatiksalakcinni

anladım tamam aktivite resimleri buraya yazılı paylaşımlar oraya vereliniortak

teşekkür ederim bu aradaopuyorumnanaktan

bence süper olmuş arada kaynamamış olur .. diğer tarafta ruhsal psikolojik gelişimlerini paylaşırız mesela tuvalet eğitimi ile ilgili deneyimleri gibi dönemsel şeyleri de .. kıskançlık hırçınlık inatlaşma ağlamalar v.s.....

burada da oyuncakları oyunları aktiviteleri ...

eline sağlık hurişimmm .. teşekkür ederiz.. opuyorumnanaktan

bende ekleyim bi ara resimleri çok guzle bi topik tskler

blokları renklerine göre üst üste dizme .. ilk kez yaptık .. ben gösterdim ara ara gösterirsem öğrenir inş..

bencede erken evett renk olayı gelimesi için..
ama bugün tv de köpek gördü yere emekleme şekli aldı benim peşimden koşturuyor hav hav diyor birde beni sısırıyor sıpaa..
hav havı iyi öğrendik haha

bencede erken evett renk olayı gelimesi için..
ama bugün tv de köpek gördü yere emekleme şekli aldı benim peşimden koşturuyor hav hav diyor birde beni sısırıyor sıpaa..
hav havı iyi öğrendik haha

yerim onu çirkin köpiş .. bi dene de bizim evde var geçen bacağımı bir ısırdıııı

dişleride bir keskin zıplatıyor valla..bağırıncada hoşuna giidyor daha çok ısısrıyorr...
bizimkinin adı DODO sisinkinin adı ne hahah:))

dişleride bir keskin zıplatıyor valla..bağırıncada hoşuna giidyor daha çok ısısrıyorr...
bizimkinin adı DODO sisinkinin adı ne hahah:))

bizimki de kuku memnun oldukkkkk.. bu arada ku ku deemk kuş kuş devamlı böle diyip dolaşıyo da ben de öyle diyim dedim

teşekkürler huricimde bence ayrı topiğe gerek yok.çünkü gün gün yazıyoruz genelde gün içinde faliyet yapmasak bile günlük diğer sorunlar yada oyunlardan bahsediyoruz. fotoğrafların altında paylaşımlar yapıyoruz ve elbette geyikte oluyor.yukardada olmuş zaten :))) bi buraya bak bi oraya bak güzel değil bence.topiği iptal edelim siz ordan takip edersiniz.

bizimkide hav hav dio köpek görünce beni eğiltip kolyemden tutup gezdirio köpeği olduk sıpanın:)bu ara miyav miyav dio kedi görünce maymuna maymu dio resmini gösterince tanıo çok esek sıpaları wallaa

yada şöyle yapalım biz gene ordan devam edelim huri gene sen öncekiler gibi buraya kopyalarsın. çünkü mutlaka aktivite ardından geyik dönecek nerden aldın nasıl yaptın vs vs şeklinde. ne dersiniz?

pardonn yanlış yeree yazmışım ben .geyiğe çevirmiş oldumm..
verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür diliyorumm..diğer taraf sandım abonelikten giriyorumdaa.:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…